charmed Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2006 arxika na po oti den iksera an eprepe na valo edo to thema. anyway, exo to mp3 player tis crypto um 350 kai exo kapoia provlimata. anoigokleine sixna mono toy xoris logo opote piga germano. moy eipan na kano live update apo to pc moy. evala cd egatastasis, sindesa to mp3 me pc kAI piga na kano update. ekana mia diadikasia poy elege kai meta poy leei SUCCESS. leo kala ta piga. aposindeo to mp3 kai apo tote den kanei TIPOTA. otan den einai sindedemeno me pc apla anavei to fos toy sinexeia xoris na deixnei i na kanei tpt allo. otan to sindeo me pc to vlepei tora pia os ADFU USB DEVICE kai oxi klassika os mp3. ti kano??? to xalasa entelos? edit: tora pao na ksanakano update alla sta mesa tis diadikasias leei "unknowsn flash type"
ribo7 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2006 charmed αν θες ψάξε και στο forum με τα gadgets. Το έχω και εγώ αυτό αλλά δε μου έχει παρουσιάσει προβλήματα. cd εγκατάστασης που βρήκες? Απ' όσο θυμάμαι εμένα δεν είχε το κουτί εκτός και αν δεν το έψαξα καλά..
Vagos_46 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2006 προφανως εβαλες λαθος firmware,απο αλλη συσκευη:neutral: :neutral: :neutral: αν ειναι ετσι,δυστυχως... :cry:
charmed Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2006 to cd to eixe mesa to koyti. oso gia to firmware moy elege apo mono toy poy tha to vro kai apo ekei to epeleksa. den eixe kai allo.....
lefi Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 to cd to eixe mesa to koyti. oso gia to firmware moy elege apo mono toy poy tha to vro kai apo ekei to epeleksa. den eixe kai allo..... συμφωνώ είναι μικρός δίσκος σε μέγεθος όχι μεγάλος.
kleidokratwr Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 Χεχεχε να ένα θέμα που είχα ανοίξει εγώ όταν το είχα αγοράσει πριν απο κάνα χρόνο: Mp3 Player Crypto UM 350 512mb όσο για εντυπώσεις: Ήταν ΓΤΠ. Τελεία και παύλα. Μου κάηκε και μένα όπως και εσένα απότι φαίνεται. Βέβαια το είχα πάει πίσω στα Multirama απο όπου το χα αγοράσει και μου το άλλαξαν μετά απο κανα δίμηνο [αφού η crypto δεν κατάφερε να δώσει λύση μάλλον..] με ένα άλλο 1gb [Το δικό μου ήταν 512Mb και η αλλαγή έγινε τσάμπα εννοείται ], με πολύ καλύτερη ποιότητα απο το crypto, και νέα εγγύηση απο την αρχή. Αυτό μπορώ να πω οτι μου κατσε καλά, αν και το δίμηνο που παρεμβλήθη ευτυχώς είχα βρει άλλο Mp3 απο τον αδερφό μου και έκανα τη δουλειά μου στο στρατό. [στον στρατό είναι σημαντικό το mp3. είδος πρώτης ανάγκης..] Τώρα σαν λύση θα σου λεγα να τους πάρεις τηλέφωνο αν και σε μένα δεν το σήκωναν. :evil: Απορία: Όταν πατούσες οποιοδήποτε κουμπάκι, άλλαζε αυτόματα και το led της οθόνης; :roll:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.