Inquiry Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2006 Μήπως θα μπορούσε κάποιος να με βοηθήσει με τη παρακάτω απορία; Έβαλα Filmnet, αλλά όχι μέσω NOVA (με τη χρήση του παλιού τρόπου μέσω ενός παλιού αποκωδικοποιητή που είχα (ComCrypt 4000)). Όταν πήγα να ψάξω για τα κανάλια βρήκα το Filmnet 1 και άλλο ένα κανάλι που λέγεται JETIX και δείχνει παιδικά. Το πρόβλημα είναι ότι θέλω να έχω Supersport1 αντί για το JETIX. Μήπως ξέρει κανείς πώς μπορεί να γίνει αυτό; Μήπως το JETIX αλλάζει σε Supersport1 μετά από κάποιο σημείο; Ευχαριστώ πολύ.
pablo_esobar Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2006 μισο λιγο πληρωνεις κανονικα συνδρομη ε?
Inquiry Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2006 μισο λιγο πληρωνεις κανονικα συνδρομη ε? Όχι ακριβώς... για την ακρίβεια τον έχω σπάσει, αλλά δεν μπορώ να δω το supersport μόνο του ( σε μια δική του αποκλείστική συχνότητα )... μήπως μπορεί να αλλάξει αυτό; Δηλαδή, μπορώ να ρυθμίσω κάπως κάποιο κανάλι του αποκωδικοποιητή ώστε να έχω αποκλειστικά εκεί το ss1;
pablo_esobar Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2006 α ντεν ξερει εγκω απο κακα πραγματα σπασμένα ;P
chill Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2006 Αν και το έχω κόψει εδώ και ένα χρόνο, νομίζω ότι το jetix είναι το πρωινό supersport. Εν ολίγοις είναι το κανάλι του supersport αυτό που πιάνεις απλά το πρωί προβάλει παιδικό πρόγραμμα και ονομάζεται jetix. Κάτι ανάλογο με το παλαιότερο fox kids. Το κουτί που έχεις είναι η αρχική παντόφλα του filmnet? Γιατί θα με ενδιέφερε και μένα να κάνω τέτοια μόντα.
Flying_Dutchman Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2006 Τα πρωινα, το προγραμμα ειναι το παιδικο (jetix) και απο το απογευμα και μετα το γυρναει αυτοματα σε supersport.Η συχνοτητα ειναι η ιδια
Inquiry Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2006 Το κουτί που έχεις είναι η αρχική παντόφλα του filmnet? Γιατί θα με ενδιέφερε και μένα να κάνω τέτοια μόντα. Ναι, αυτή είναι... Πληροφοριακά, τα χρώματα είναι μια χαρά. Την εικόνα βέβαια τη βλέπεις χωρίς ήχο ( ως συνήθως ) και δεν κάνει invert κάθε λίγο και λιγάκι... Το μόνο αρνητικό είναι ο κάνει μια μικρή λάμψη για κάποια μsecs όταν γεμίζει ο πυκνωτής και αλλάζει η πολικότητα του σήματος, αλλά αυτό δε νομίζω να είναι πρόβλημα στους αγώνες (αν δεν το παρατηρήσεις από την αρχή στην εικόνα δεν έχεις πρόβλημα...)
Inquiry Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2006 Τα πρωινα, το προγραμμα ειναι το παιδικο (jetix) και απο το απογευμα και μετα το γυρναει αυτοματα σε supersport.Η συχνοτητα ειναι η ιδια Μήπως γνωρίζεις τι ώρα περίπου αλλάζει το jetix σε ss1; Thnx!
Flying_Dutchman Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2006 Μήπως γνωρίζεις τι ώρα περίπου αλλάζει το jetix σε ss1; Thnx! Συμφωνα με το προγραμμα της τηλεορασης (απο ΤΑ ΝΕΑ), στις 17.00
patrickdrd Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2006 Δεν είναι στάνταρ κάθε μέρα, π.χ. τα σουκου αλλάζει νωρίτερα (γύρω στις 3 παρά), με την πρώτη μετάδοση.
ge656 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2006 Tι εννοείς #τον έχω σπάσει # Πως γίνεται αυτο;
Flying_Dutchman Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2006 Δεν είναι στάνταρ κάθε μέρα,π.χ. τα σουκου αλλάζει νωρίτερα (γύρω στις 3 παρά), με την πρώτη μετάδοση. Πολυ σωστα. Για περισσοτερες πληροφοριες δειτε εδω, εχει για ολες τις μερες της εβδομαδας. http://www.supersport.gr/extra/tvguide.asp?action=search&channel=141'>http://www.supersport.gr/extra/tvguide.asp?action=search&channel=141 Για το προγραμμα ολων των καναλιων supersport (1,2,3,4,5,6,7 [αλλα γι'αυτα χρειαζεται nova]), δειτε εδω http://www.supersport.gr/
chill Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2006 Ρε παιδιά πως θα δω το μοντέλο του αποκωδικοποιητή που έχω. Στην πρόσοψη λέει μόνο Cablecrypt και στο πίσω μέρος απολύτως τίποτα. Έχω χάσει και το τηλεκοντρόλ στο οποίο νομίζω αναγραφόταν το μοντέλο του. Είναι ο κλασσικός μεγάλος μαύρος αποκωδικοποιητής που δινόταν όταν είχε πρωτοξεκίνησει το filmnet. Γνωρίζεται αν μπορώ να μετατρέψω τον συγκεκριμένο σε μούγκαφον?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.