spirosta Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2006 βάλτε ΕΤ1 μιλάει για τη δημοσιαγράφο... και το site... ο Ασκητής...
Physics_Rulez Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2006 Όχι ρε γαμώτο.... βγήκε στην τηλεόραση; Έχασα....
panther_512 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2006 Δεν χρειάζεται να τα ισοπεδώνουμε όλα, επειδή η συγκεκριμένη κυρία έφτιαξε το συγκεκριμένο site και προωθεί το συγκεκριμένο βιβλίο. Αν κάνατε το κόπο να διαβάσετε το σύνδεσμο wiki που έδωσε ο Luci, θα διαπιστώσετε ότι μεταξύ αυτών που ισχυρίζονται το συγκεκριμένο πράγμα είναι διακεκριμένοι επιστήμονες, Νομπελίστες, ακόμα και οι δημιουργοί των πρώτων φαρμάκων για τον HIV και το AIDS. Οπότε, κρατάτε τα μυαλά σας ανοιχτά, γιατί ο Μεσαίωνας είναι ακόμα εδώ και έχουμε πολλές Ιερές Εξετάσεις. Και για να μή παρεξηγούμαι, τα μυαλά σας λέω να κρατάτε ανοιχτά και όχι τα βρακιά σας. Το σκουφάκι δεν το φοράμε μόνο για το AIDS. Υπάρχουν χίλια δυό πράγματα που μπορεί να κολλήσουμε.
punky Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2006 Νομίζω ότι αρκετοί από εμάς είμαστε ανοιχτόμυαλοι. Και για αυτό, αντί να τρέξουμε να το απορρίψουμε ή να το αποδεχθούμε, κάναμε το πιο ουσιαστικό: αναρωτηθήκαμε ποια σκοπιμότητα συντηρεί αυτό το "μύθο"/συνομωσία που η δημοσιογράφος ισχυρίζεται. Και δεν πήραμε πειστική απάντηση. Για την ακρίβεια δεν πήραμε καμία απάντηση.
LL_NEO Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2006 Αν κάνατε το κόπο να διαβάσετε το σύνδεσμο wiki που έδωσε ο Luci, θα διαπιστώσετε ότι μεταξύ αυτών που ισχυρίζονται το συγκεκριμένο πράγμα είναι διακεκριμένοι επιστήμονες, Νομπελίστες, ακόμα και οι δημιουργοί των πρώτων φαρμάκων για τον HIV και το AIDS. Αγαπητέ άλλο το να έχουν κάποιο σκεπτικισμό οι επιστήμονες (καλά κάνουν βασικά και έχουν) και άλλο το "εμένα ο άντρας μου, μου τον σφυράει κανονικά επειδή δε μασάει απο τη προπαγάνδα". Τι διαφορά φαντάζομαι ότι την καταλαβαίνεις...
agpr Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2006 Περισσότερο αναλυτική είναι η συγγραφέας σε συνέντευξη της στο http://www.flash.gr//articles/2006/11/23/3647id/ Ελπίζω να μην παρεξηγηθείς gtsamour, αλλά συμφωνώ με την ανάλυση σου. Επιπλέον, νομίζω πως είναι ευδιάκριτες οι επιρροές από τον μεταμοντέρνο σχετικισμό και τον αμερικάνικο νεοσυντηρισμό. Ίσως να λειτούργησαν ασύνειδα στην συγγραφέα, αλλά νιώθω πως την έχουν επηρεάσει. Οι παρατηρήσεις της και δυστυχώς η προσωπική της εμπειρία σχετικά με τα φάρμακα είναι εξαιρετικά πιθανό να ισχύουν. Όμως το ίδιο ισχύει και για πολλές ακόμα θεραπείες, όπως του καρκίνου, αλλά και άλλων περισσότερο ήπιων ασθενειών. Είναι όμως δυνατόν οι παρενέργειες των φαρμάκων να εκλαμβάνονται ως η ίδια η ασθένεια; Εδώ αντιλαμβάνομαι ένα λογικό σφάλμα. Ανάλογα παραπειστικό θεωρώ το επιχείρημα πως το aids δεν σκοτώνει, μια και δεν είναι ποτέ η αιτία θανάτου. Πράγματι ποτέ δε σκοτώνει το ίδιο, αλλά καθιστά τον οργανισμό ευπρόσβλητο σε ασθένειες και ενίοτε σε ασθένειες θανατηφόρες, που σε έναν υγιή οργανισμό θα ήταν ιάσιμες.
gtsamour Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2006 Ελπίζω να μην παρεξηγηθείς gtsamour, αλλά συμφωνώ με την ανάλυση σου. Να παρεξηγηθώ γιατί; Πάλι την είχαν χθές βράδυ την Μαίρη τάδε, στο δελτίο του Alpha. Ανέφεραν κανονικά τη βασική γραμμή του βιβλίου της, έδειχναν την ίδια και τον άντρα της. ΕΥΤΥΧΩΣ δεν πήρε θέση ο δημοσιογράφος γιατί όλα τα περιμένω από τα κανάλια. Στη συνέντυξη που δίνει στο link του προηγούμενου post, πιπιλάει πάλι την ίδια καραμέλα.... "αν κάποιος άνδρας μη ομοφιλόφιλος, μη ναρκομανής είναι οροθετικός και δεν έχει κολλήσει από μετάγγιση αλλά από επαφή με γυναίκα, να της το πεί και θα του βγάλει βιβλίο". Κάποιος να της θυμίσει της κυρά Μαριώς ότι κάποιος όντως της έγραψε και της είπε αυτό, και τον αντιμετώπισε με το χειρώτερο τρόπο, τον έβγαλε ψεύτη και αδερφή. Η κυρία αυτή κατά τη γνώμη μου είναι ΤΟΣΟ πορωμένη με αυτά που πιστεύει, που ΟΤΙ και να της πεί κανείς, ΟΤΙ αποδείξεις και να της παρουσιάσει που έρχονται σε αντίθεση με τα δικά της πιστεύω (και το βιβλίο της), δεν πρόκειται να δεί και να παραδεχθεί τίποτα. Αντίθετα, παρουσιάζει σαν αποδείξεις η ίδια, έρευνες του (_)(_) που έχει κάνει στο διαδίκτιο, γιατρούς που δεν της απάντησαν και μάλιστα δεν της ζήτησαν και συγγνώμη (λές και πρέπει να ασχολείται όλος ο κόσμος με την τρέλα της). Πάντα αναφέρεται σε αναπόδεικτες γενικότητες και απαντά με εμπάθεια σε όποιον της πεί κάτι αντίθετο.
ραδιοβξορκ Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2006 Καλησπέρα παιδιά. Καταρχάς εδώ πέρα έχει γίνει κάτι το απίστευτο. Έχετε στήσει στον τοίχο μία γυναίκα η οποία είναι άρρωστη εδώ και 11 χρόνια. Καταπίνει σε καθημερινή βάση χάπια υψηλής τοξικότητας και φυσικά έχει περάσει πολλά. Έχει την ανάγκη να πιστέψει ότι έχει ανακαλύψει ένα μυστικό που πολύ λίγοι γνωρίζουν και ότι τόσα χρόνια της λένε ψέμματα. Έχει την ανάγκη να πιστεύει ότι κάποιος έχτισε ένα μύθο γύρω από την ασθένειά της και ότι κάπου εκεί έξω βρίσκεται η πραγματική της αιτία μαζί με την πραγματική και ολοκληρωμένη θεραπεία. Όποιος γνωρίζει λίγα πράγματα από ψυχολογία μπορεί να καταλάβει τι λέω. Πάει λοιπόν το ένα.. Το δεύτερο που θέλω να ξεκαθαρίσω στους εξυπνάκηδες που πήραν θέση έχοντας ως προσόν το απολυτήριο λυκείου και τίποτε άλλο, ότι η θέση των AIDS rethinkers/denials όπως λέγονται αγγλιστί δεν είναι να διορθώσουν την γραμματική ορολογία "πεθαίνω απο AIDS" σε "πεθαίνω από της ευκαιριακές νόσους που σχετίζονται με το AIDS". ΜΆθετε να κοιτάτε καλά και μετά να παίρνετε θέση. Οι AIDS rethinkers - που είναι μια πολύ μεγάλη ομάδα πανεπιστημιακών καθηγητών, ερευνητών και ιατρών, υποστηρίζουν ότι το AIDS δεν προκαλείται από τον HIV αλλά από μαζική έκθεση του οργανισμού σε ουσίες υψηλής τοξικότητας όπως είναι το σπέρμα ή πολύ απλά, τα φάρμακα που χορηγούνται στους οροθετικούς HIV. Λένε λοιπόν αυτοί οι άνθρωποι ότι οι φαρμακοβιομηχανίες συντηρούν τον μύθο ότι το AIDS έχει ιική προέλευση για να μπουκώνουν τους ανθρώπους που διαγιγνώσκονται HIV θετικοί με φάρμακα τοξικά, τα οποία με τη σειρά τους προκαλούν το AIDS. Λένε επίσης ότι τα τεστ αντισωμάτων που μπορούμε όλοι να κάνουμε έχουν 50% περιθώριο σφάλματος - ακόμα και τα επιβεβαιωτικά. Κάτι που σημαίνει ότι "ψαρεύουν" οροθετικούς από τον γενικό πληθυσμό για να τους αναγκάσουν να παίρνουν τα φάρμακα - τα οποία είναι πανάκριβα - για μία ζωή ή τουλάχιστον για όση ζωή τους απομένει.. Λένε και άλλα πολλά, μεταξύ των οποίων και το επίμαχο ότι οι ετεροφυλόφιλοι άνδρες δεν γίνεται να είναι οροθετικοί σε καμία περίπτωση. Αυτή τη φήμη - ότι δλδ γίνεται - , όπως λένε, την έχουν βγάλει το 1987 οι φαρμακοβιομηχανίες και οι ψευδο-ερευνητές για να μπορέσουν να αυξήσουν τα κρατικά κονδύλια σε έρευνες. Και το πέτυχαν, καθώς στα επόμενα χρόνια τα 300 εκατομμύρια που έδινε το αμερικανικό υπ. υγείας γι'αυτό το σκοπό στην βιομηχανία του AIDS, έγιναν 600 εκατομμύρια και ακόμη περισσότερα, όταν οι ασθένειες της Αφρικής "βαφτίστηκαν" AIDS. Να δείτε τι θαγίνει - λένε - στο μέλλον οπότε υπολογίζεται να μας φουμάρουν ότι 125 εκατομμύρια ασιάτες έχουν AIDS. Αυτά εν ολίγοις. Εγώ για να πάρω θέση αρκεί να σας πω ότι και η δική τους θεωρία έχει πολλά κενά, το κυριότερο από τα οποία είναι ότι θεωρούν το σπέρμα ως ουσία, υπαίτιο για το AIDS. Δλδ, το σπέρμα του κόσμου πριν το 1981 δεν ήταν τοξικό? και άλλα πολλά φυσικά. Οροθετικοί ετεροφυλόφιλοι άνδρες υπάρχουν. Αρκεί να σας αναφέρω ότι στη Σουηδία καταδικάστηκε μία γυναίκα επειδή αποδεδειγμένα μόλυνε 3 άντρες. Απλά, επειδή όπως αναφέρθηκε κ προηγουμένως, είναι πιο δύσκολο να κολλήσει κάποιος που δν χρησιμοποιεί τον πρωκτό του στη σεξουαλική του ζωή, τέτοιες περιπτώσεις σπανίως γίνονται γνωστές. Όπως και να έχει, το προφυλακτικό σώζει ζωές και μας προστατεύει και από 1002 άλλες ασθένειες πολύ σοβαρές και από ανεπιθύμητες εγγυμοσύνες. γι'αυτο ΠΑΝΤΑ προφυλακτικούλι. Αυτα τα ολίγα, τα είπα και ξεθύμανα, κι εσείς μην αντιδράτε έτσι. Έχουμε Δημοκρατία και γι'αυτό πριν ρίξετε στην πυρά οποιονδήποτε, καλό είναι να μαθαίνετε τι υποστηρίζει, δεν ακούσατε τι πήγε να πάθει ο Γαλιλαίος στο Μεσαίωνα?
Lucifer Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2006 Έχει την ανάγκη να πιστέψει ότι έχει ανακαλύψει ένα μυστικό που πολύ λίγοι γνωρίζουν και ότι τόσα χρόνια της λένε ψέμματα. Έχει την ανάγκη να πιστεύει ότι κάποιος έχτισε ένα μύθο γύρω από την ασθένειά της και ότι κάπου εκεί έξω βρίσκεται η πραγματική της αιτία μαζί με την πραγματική και ολοκληρωμένη θεραπεία. Ναι ρε παλικάρι μου, ας την έχει μόνη της. Θα γούσταρες να γυρίσει μια μέρα η κόρη σου στα 16 της και να σου πει "Μπαμπά, διάβασα αυτό το βιβλίο, μαλακίες μας λένε για το AIDS, είμαστε θύματα μιας συνομωσίας, από δω και πέρα κομμένες οι καπότες για μένα"? Ας κάνει ό,τι γουστάρει και καλή της τύχη, αλλά εδώ παίρνει στο λαιμό της και άλλους. ΚΛένε λοιπόν αυτοί οι άνθρωποι ότι οι φαρμακοβιομηχανίες συντηρούν τον μύθο ότι το AIDS έχει ιική προέλευση Φοβερή συνομωσία πάντως. Ακόμα και ψεύτικους ρετροϊούς έφτιαξαν για να την στηρίξουν. Σατανικό ε.
ραδιοβξορκ Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2006 Φιλε μου Lucifer. Ελπίζω να διάβασες όλο το μήνυμα μου μέχρι το τέλος. Το προφυλακτικό σώζει ζωές λέω. Ακόμα και η ίδια η Μαίρη ομολογεί ότι κόλλησε από σεξουαλική επαφή με πρώην χρήστη ναρκωτικών ουσιών. Η θεωρία των rethinkers δεν αποποιείται ότι το AIDS μεταδίδεται σεξουαλικά.Όπως και η σύφιλη, όπως και οι ηπατίτιδες όπως και τα κονδυλώματα τα οποία παραμένουν καρκινογόνα για τις γυναίκες και τους ομοφυλόφιλους μέχρι τον γενικό εμβολιασμό όλων απο το 2007. Οπότε η υποτιθέμενη κόρη μου δεν θα άκουγε ποτέ και από κανέναν τη φράση "μη φοράς προφυλακτικό". Ενδιαφέρουσες είναι και οι φωτος σου, αλλά θα πρέπει να ξέρεις ότι οι περισσότερες φωτογραφίες του HIV είναι γραφήματα ή δείχνουν μια αδιευκρίνιστη ρετροϊική παρουσια να έχει τυλίξει ένα εξίσου αδιευκρίνιστο κύτταρο. Από τις φωτογραφίες που μ έχεις παραβάλλει, αυθεντικές φωτογραφίες ηλεκτρονικού μικροσκοπίου είναι μόνο 3. Και αυτές δείχνουν αυτό που σου λέω. Η αλήθεια είναι δυστυχώς ότι κανένας και ποτέ δεν έχει απομονώσει τον ιό HIV. Σε παραπέμπω στην κυριότερη ομάδα αρνητών της θεωρίας του AIDS το Perth Group του οποίου ηγείται η ομογενής Ελένη Παπαδοπούλου - Ελεοπούλου για περισσότερες πληροφορίες. Δεν σου λέω ότι υποστηρίζω τις ίδιες απόψεις, απλά η επίσημη θεωρία έχει απίστευτα κενά και απίστευτες παραλείψεις και γι'αυτό είναι πολύ λογικό λίγο-λίγο οι άνθρωποι να απομακρύνονται από αυτήν.
punky Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2006 Καλησπέρα παιδιά.Καταρχάς εδώ πέρα έχει γίνει κάτι το απίστευτο. Έχετε στήσει στον τοίχο μία γυναίκα η οποία είναι άρρωστη εδώ και 11 χρόνια. .... μπλα μπλα μπλα .... Πάει λοιπόν το ένα.. Απάντησε ο Lucifer Το δεύτερο που θέλω να ξεκαθαρίσω στους εξυπνάκηδες που πήραν θέση Πες μου με τι ύφος περιμένεις να σου απαντήσω μετά από αυτό. Έχω ακαταμάχητη έλξη να σε πλακώσω στην ειρωνεία.
ραδιοβξορκ Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2006 Πες μου με τι ύφος περιμένεις να σου απαντήσω μετά από αυτό. Έχω ακαταμάχητη έλξη να σε πλακώσω στην ειρωνεία. Καν'το.. Ελπίζω μόνο να μην παρεμήνευσες αυτό που είπα για το απολυτήριο λυκείου. Κ εγώ αυτό έχω, αλλά στο θέμα του AIDS όλοι γνωρίζουμε ότι δεν αρκεί. Αναφερόμουν σε αυτούς που δεν έχουν καταλάβει περί τίνος πρόκειται και εν τούτοις έχουν λόγο και μάλιστα ειρωνεύονται κιόλας σε στυλ "χαιρω πολύ, κάτι μας είπε αυτή η οροθετική". Δεν είπα κάτι που δεν ισχύει.. Ένας ημιμαθής που δεν μπαίνει στον κόπο να καταλάβει για ΤΙ γίνεται λόγος σε μία συζήτηση, τι είναι? εξυπνάκιας.. όλος δικός σου τωρα, στόλισέ με με ειρωνίες..
agpr Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2006 Πρώτα απ' όλα καλώς ήρθες στο φόρουμ. Διαισθάνομαι πως η παρουσία σου θα προσθέσει ενδιαφέρον στην έτσι και αλλιώς ζωντανή κοινότητα του insomnia. Το δεύτερο που θέλω να ξεκαθαρίσω στους εξυπνάκηδες που πήραν θέση έχοντας ως προσόν το απολυτήριο λυκείου και τίποτε άλλο, ότι η θέση των AIDS rethinkers/denials όπως λέγονται αγγλιστί δεν είναι να διορθώσουν την γραμματική ορολογία "πεθαίνω απο AIDS" σε "πεθαίνω από της ευκαιριακές νόσους που σχετίζονται με το AIDS". ΜΆθετε να κοιτάτε καλά και μετά να παίρνετε θέση. Οι AIDS rethinkers - που είναι μια πολύ μεγάλη ομάδα πανεπιστημιακών καθηγητών, ερευνητών και ιατρών, υποστηρίζουν ότι το AIDS δεν προκαλείται από τον HIV αλλά από μαζική έκθεση του οργανισμού σε ουσίες υψηλής τοξικότητας όπως είναι το σπέρμα ή πολύ απλά, τα φάρμακα που χορηγούνται στους οροθετικούς HIV. Λένε λοιπόν αυτοί οι άνθρωποι ότι οι φαρμακοβιομηχανίες συντηρούν τον μύθο ότι το AIDS έχει ιική προέλευση για να μπουκώνουν τους ανθρώπους που διαγιγνώσκονται HIV θετικοί με φάρμακα τοξικά, τα οποία με τη σειρά τους προκαλούν το AIDS. Λένε επίσης ότι τα τεστ αντισωμάτων που μπορούμε όλοι να κάνουμε έχουν 50% περιθώριο σφάλματος - ακόμα και τα επιβεβαιωτικά. Κάτι που σημαίνει ότι "ψαρεύουν" οροθετικούς από τον γενικό πληθυσμό για να τους αναγκάσουν να παίρνουν τα φάρμακα - τα οποία είναι πανάκριβα - για μία ζωή ή τουλάχιστον για όση ζωή τους απομένει.. Νομίζω πως μιλώντας για "εξυπνάκηδες" κλπ είχες στο νου σου το δικό μου μήνυμα. Αν και δεν αναγνωρίζω τον εαυτό μου στο χαρακτηρισμό που αποδίδεις, εγώ έγραψα όσα παρακάτω αναφέρεις. Το σχόλιο σου για το απολύτηριο λυκείου είναι άστοχο. Αναρωτιέμαι, αν έχω μόνο τελειώσει το λύκειο, όσα λέω είναι λάθος, και αν έχω τελειώσει πανεπιστήμιο, είναι ορθά; Επί της ουσίας, αστοχείς, γιατί είσαι βιαστικός αναγνώστης. Διάβασε πρώτα το μήνυμα #26 και μετά πάλι το δικό μου. Νομίζω πως πλέον μπορείς να καταλάβεις και γιατί έγραψα όσα έγραψα και γιατί η ειρωνεία σου είναι και άδικη και άστοχη.
blueviper Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2006 Αν δεν κάνω λάθος, η ίδια η συγγραφέας που φρόντισε να μας τιμήσει με την παρουσία της, δεν μπήκε στον κόπο να προσφέρει ούτε μισό ουσιαστικό προβληματισμό στη συζήτηση, ούτε καν να εγκαλέσει οποιονδήποτε για παρερμηνεία ή άγνοια. Προφανώς το να δώσει μία-δυο εξηγήσεις γύρω από το σημαντικότατο αυτό ζήτημα κι όταν μάλιστα έχει διαπιστώσει την καχυποψία του κόσμου, δεν ήταν πρωτεύον κι αρκούντως χρήσιμο. Η αμφιβολία είναι ωραίο πράγμα, αρκεί να έχει τον τρόπο να πασάρει τον εαυτό της μέσω στοιχείων κι όχι βαρύγδουπων και λιακοπουλικής εμπνεύσεως τίτλων και συνθημάτων, που την ακυρώνουν στα μάτια του οποιουδήποτε αντικειμενικού παρατηρητή. Η εποχή μας δεν πάσχει από έλλειψη πληροφορίας, αλλά από τη συσσώρευση και παραχάραξή της, για να εξυπηρετήσει το εκάστοτε συμφέρον. Έχουμε πήξει στους αυτόκλητους σωτήρες που είναι διατεθειμένοι να ξεσκεπάσουν σκευωρίες παγκόσμιες και ξυπνάνε τα πρωινά με τη γεύση του Matrix και του X-Files στο στόμα. ...πολλά γίνονται εκεί έξω που είμαι βέβαιος πως δεν μπορώ καν να φανταστώ. Και είναι γεγονός πως συνήθως η συνωμοσία θέλγει. Καμία όμως αλαλάζουσα φωνή δε με έπεισε βασιζόμενη σε αστοιχείωτες καταθέσεις.
punky Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2006 όλος δικός σου τωρα, στόλισέ με με ειρωνίες.. ε, σκατά. απάντησες με ψυχραιμία και μου έφυγε η φούρια τώρα. θα περιμένω την κόρη μου καλύτερα να στολίσουμε το δέντρο. κατά τα άλλα, συμφωνώ με τα 2 αξιόλογα παιδιά και το ένα λιγότερο αξιόλογο ξωτικό, που σου απάντησαν ήδη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα