Toufas Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2006 http://hivwave.gr/pages/index.php τι εχετε να πειτε?
pablo_esobar Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2006 >Ραντεβού στις 29 Νοεμβρίου, στην Αθήνα ολοι εκει
fireflies Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2006 Αναρωτιέμαι: μόνο εγώ δεν κατάλαβα τι λέει το κείμενο?:-?
The_Judas Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2006 Αναρωτιέμαι: μόνο εγώ δεν κατάλαβα τι λέει το κείμενο?:-? Οχι, υπάρχουν και άλλοι σαν εμένα! Mε λίγο ψάξιμο όμως αυτό που κατάλαβα ότι θέλει να πει το άρθρο, είναι ότι ο ιός HIV δεν είναι αποδεδειγμένο ότι έχει άμεση σχέση με το AIDS. Δηλαδή ότι τρομοκρατούν τον κόσμο και τους φορείς, οι οποίοι δεν μπορούν να ζήσουν μια κανονική ζωή αν και υγιείς.
punky Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2006 Πράγματι, για κείμενο ανθρώπου που το επάγγελμά του είναι να γράφει, δεν το βρήκα και ιδιαίτερα ξεκάθαρο. Αυτό που κατάλαβα είναι κάτι μεταξύ αυτού που λέει ο Judas και ότι κάποιοι σκοπίμως "φουσκώνουν" τα ποσοστά των προσβεβλημένων από την ασθένεια.
Diablos Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2006 Πράγματι το V for Vendetta ήταν πολύ καλή ταινία.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2006 Super Moderators Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2006 Περιμένω τον ^boomboom να μας διαφωτίσει...
Lucifer Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2006 οροθετικός ετεροφυλόφιλος δεν υπάρχειΤο πόρισμα μιας δύσκολα και επώδυνα κερδισμένης πείρας. Και αναφορικά με το κατά πόσο στέκει η (ιδιοφυής) πρόταση πως ο ΗΙV είναι άσχετος με το AIDS, εδώ.
blueviper Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2006 Κάτσε να ξεθάψω και τη σειρά βιβλίων "Έτσι νίκησα το Σατανά" του Πητ Παπαδάκου.
punky Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2006 Κάτσε να ξεθάψω και τη σειρά βιβλίων "Έτσι νίκησα το Σατανά" του Πητ Παπαδάκου. Που το θυμήθηκες ρε κωλόγερε;
Mika Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2006 επικαιρο παντως το θεμα... Σαν σημερα πριν 15 χρονια εφυγε ο Freddy Mercury
blueviper Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2006 Παίρνω τρελές ποσότητες λεκιθίνης, φωσφόρου και ομοιοπαθητικών φαρμάκων τελευταία, μπας και καταπολεμηθεί το αλτσχάιμερ που μου προκάλεσε η εμβύθιση στον κόσμο των rpg. Πέσανε και πολλά τα ρημάδια..
punky Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2006 Όταν λες παιχνίδια ρόλων, εννοείς αυτά που παίζει κι ο ασχημάντρας mod? Που φοράει κάνα δερμάτινο σουτιέν που και που; Καμιά στολή νοσοκόμας, έτσι για να σπάει η ερωτική ανία; Αυτό μάλλον κάνει λίγο πιο επίκαιρο το thread για κάποιους.
Lucifer Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2006 Ρε δε θα σε πετύχω σε ρόλο ασθενή ρε κάποτε ρε.
blueviper Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2006 Όχι ρε συ...τα άλλα εννοοούσα, τα Rape 'n' Penetrate Games.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα