Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα. ¨εχω ενα modem/router linksys wag354g και δημιούργησα έναν λογαριασμό στο dyndns.org (binary.dyndns.org, δεν είναι το αληθινό). το έβαλα στις ρυθμίσεις του router και έκανα και nslookup με 4 διαφορετικούς nameservers από διάφορες χώρες. όλοι οι nameservers το βλέπουν κανονικά το domain name. έκανα και portforward στην πόρτα 3389. Δυστυχώς δεν δουλεύει το remote desktop. καμιά ιδέα?

Δημοσ.

οχι δεν έχω otenet, se forthnet ειμαι.

τι να κοιτάξω από firewall? windows sp1 και δεν εχω firewall. Τώρα τι άλλο να κοιτάξω? ούτε ping δεν μπορώ να κάνω.

γκρρρ

Δημοσ.

Αν ειχες οτενετ θα σου ελεγα να απενεργοποιησεις την εξτρα ασφαλεια που εχουν by default. Ουσιαστικα εχουν κοψει την κινηση σε πολλες πορτες και πρεπει να πας απο τη σελιδα τους στο προφιλ σου να το αλλαξεις. Μπας και εχει και η forthnet κατι παρομοιο?

Και στατικ ΙΡ να βαλεις στο ρουτερ, port forwarding θα πρεπει να κανεις, εκτος αν το χρησιμοποιεις σαν Modem μονο, πραγμα που θα ηταν μαλλον χαζο.

Για dyndns χρησιμοποιω το winconnect για update IP αυτοματα οταν αλλαζει. Παντως δεν αλλαζει και καθε μερα. Το οτι δεν δουλευει το remote desktop δεν εχει σχεση με το static/dynamic IP. Αν δηλαδη εβλεπες τι IP ειχες τωρα και το χρησιμοποιουσες για remote desktop, υποθετοντας οτι δεν θα ειχε αλλαξει, θα επρεπε να δουλεψει. Εμένα μου εχει δουλεψει ετσι. Βεβαια τωρα με το dyndns ειναι ακομα πιο ευκολο.

Παντως παιζει να ειναι και firewall το προβλημα. Ειχαν και στο SP1 firewall αλλα δεν ξερω τι ρυθμισεις ειχε by default. Στο SP2 το βελτιωσαν αρκετα και βαλαν και εικονιδιο στο control panel αλλα υπηρχε και πριν.

Μηπως το πρόβλημα ειναι απο τη μεριά του αλλου υπολογιστή που πας να συνδεθείς? Αν πας να συνδεθείς απο τη δουλειά ή απο άλλο διαχειριζόμενο δίκτυο μήπως σε κόβουν απο εκεί?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...