tolis86 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2006 re file eimaiste kai isa ti spoudazeis? eisai sxetikos me pc? egx spoudazw mixanikos pc kai kserw poli kala ti simasia tis cash alla i diaolemeni den kathetai kai doylebei moni tis...aksiopoiitai mensw enos algorithmou kai kanei mia sigkekrimeni doulia aksiopoiontas tin topikotita twn anaforwn se topo kai xrono kai gia na deis pws ta 1mb einai arketa des ti epidwseis eixan ta amd prin ta konroe se sxesei me ta intel kai ela pes mas...pio poli apola metraei i arxitektoniki ilopoisis meta i ilopoiisi tis meta i sixnotita litourgias kai meta ta pragmata eksartwntai apo to software... poso kalos einai o kwdikas...an einai beltistos pou leme kai apo to poso kalos einai o metafrastis mias glwssas programatismou opou tis grammes tou kwdika tha tis kanei ektelesimo arxeio pou an den einai kalos kapoios kai etelesioume to ektelesimo se ena p4 enw enas allos einai kalos kai ektelesoume to ektelesimo se ena p3 isws to p3 na einai pio grigoro....min eistai thiomata tis diafimisis!!kai min akoute tis sas lene oi polites sta katastimata einai korakia kai theloun prwta na poulisoun to stock se asxetous paramithiazontas oys kai mpono se osous kseroun dinoun ayta pou toys zitane ANAGKASTIKA afou tha tous paroun me tis ntomates diaforetika...
@topos Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2006 Λοιπον ο καθενας εχει και το σκεπτικο του...Ενα και απο μενα,καταρχην αγοραζεις μια quad-compatible μητρικη.Μετα παιρνεις τον 6300 +την χρηματικη διαφορα απο τον 6600 την βαζεις στην τραπεζα να τοκιζεται για 3χρονια και μετα τσουπ πετας εναν οικονομικο τετραπυρηνο...
iced Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2006 tolis86 αυτά που μου λές τα ξέρω απο καλά εως πάρα πολύ καλά, ειλικρινα. Και εγώ σπουδάζω μηχανικός και εχω ιδιαίτερη κλίση στο hardware. Επίσης θέλω να πω οτι ολος ο κόσμος ειναι θύμα της διαφήμησης, το θέμα ειναι πόσο, εγω μάλον ειναι ειμα πολύ λίγο θύμα. Περα απο αυτά επειδή δεν κάνουμε διαγωνισμό γνωσεων εδω πέρα ειναι δεδομένο οτι τα amd ηταν πιο γρηγορα(οχι παντου) λόγω της διαφορετικής αρχιτεκτονικής της cache... Βεβαια τα intel (conroe) εδειξαν τις δονταρες τους στο άλλο στρατόπεδο και νομίζω οτι σε αυτό συνέβαλε πάρα πολύ η ποσοτητα της cache. Αν είχαν μεγαλύτερη cache τα AMD νομίζω οτι θα ηταν ισα ισα. Επίσης γνωρίζω και ψυχολογία που αυτή σε θεωρεί πολύ εγωιστή και τεμπέλη που γράφεις greeklish και αναγκάζεις τον άλλον να βγάζει τα ματια του για να τα διαβαζει τα ποστ σου.
tolis86 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2006 αφου ειμαστε και συναδελφοι τι μαλωνουμε τοτε? σωστος εγω σωστος και εσυ και προς θεου δε κανουμε κανενα διαγωνισμο γνωσης εξαλου εν οιδα οτι ουδεν οιδα και αφετερου ειαι πολυ μικρος ακομα και δεν εχω πειρα και βασικα ακομα στην αρχη του "μαθαινω" ειμαι..... και οσων αφορα την υποσημειωση, δεν ειμαι ουτε εγωιστης ουτε τεμπελης.....ισχυρογνωμων ναι,ειμαι αρκει να πιστεβω πως ειμαι σωστος τεμπελης ουτε, ισως να μην ειμαι και ο ποιο δραστηριος του κοσμου τεμπελης ομως οχι...και το οτι γραφω με greeklish απο καμια φορα ειναι επειδη καταλαθως ξεκινησα με αγγλικα γραμματα εγραψα καποιες σειρες και επιδη βαριωμουνα μετα να γραψω ολο οσο εγραψα απο την αρχη διορθωνα τα "λαθη" και το ποσταρα σαν greeklish οι κανονισμοι βλεπεις δεν το απαγορευουν...προτημω να γραφω με εεληνικα....και τα υποενουμενα οτι εγω ειμαι θυμα ξεχνα το...δεν ειμαι καθολου θυμα....αν δεις μαληστα τον υπολογιστη μου θα το διαπιστωσεις...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.