harrys23 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2006 Φιλοι μου μεχρι σημερα κατεβαζα κανονικα απο rapidshare.com με flashget & rapdget με το premium acound που εχω το θεμα ειναι μετα απο ενα Registry Booster που ετρεξα και μια επανεκινηση δεν μπορω να κατεβασω τιποτα. εκανα spy ware doctor search τιποτα to kaspersky δεν βρισκει τιποτα εβγαλα το flashget & rapdget τα ξαναπερασα και παλι τιποτα.. καμια ιδεα ???εγω κολλησα. ευχαριστω
agoraki_23 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2006 Δε φταις σε κάτι εσύ... Τα παιξε ο server τους,συνέβη σε πάρα πολούς αυτό σήμερα το βράδι.
harrys23 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2006 Δε φταις σε κάτι εσύ...Τα παιξε ο server τους,συνέβη σε πάρα πολούς αυτό σήμερα το βράδι. ok αλλα γιατι με το firefox κατεβαζω κανονικα??
agoraki_23 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2006 Έλα ντε.Μάλλον γιατί σε ανακατευθύνει στη σελίδα σε άλλη διεύθυνση απ το link που έχεις εσύ και το κατεβάζεις μετά κανονικά... Έχω την εντύπωση ότι το πρόβλημα φτιάχτηκε και με download manager. Για ξαναδοκίμασε...
harrys23 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2006 telika eixes dikio mallon etsi ginete.. se eyxaristo file kalo vradi!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.