Me_My_Self_And_I Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2006 Θελω να αγορασω ενα SEAGATE BARRACUDA 320GB 16MB SATA2 NCQ αλλα επειδη το τροφοδοτικο μου δεν εχει βυσμα για SATA πρεπει να αγορασω ανταπτορα ή ο SEAGATE περνει και απλο βυσμα?
question mark Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2006 Αν υπάρχει adaptorάκι για sata να πάρεις αλλιώς πάρε ide δίσκο. PC τα μηχανήματα του διαβόλου! Όλο μπελάδες! δεν έχεις κι άδικο...
MadSurfer Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2006 Ζήτα να σου δώσουν ένα ανταπτοράκι για το ρεύμα απο το κατάστημα που θα πάρεις τον σκληρό, σαν αυτό. Πολύ καλή επιλογή ο συγκεκριμένος σκληρός :wink:
iced Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2006 Με ολο τον σεβσμό question mark δεν ξερεις τι λες... Φιλε Me_My_Self_And_I υπάρχει αυτό το adaptoraki και θα το βρεις πάρα πολύ ευκολα, μην ανησυχεις! Εννοειται πως θα αγοράσεις αυτόν τον δίσκο, είναι παρα πολύ καλος. Μην παρεις κανενα PATA. Α, το βρήκε ο madSurfer, δεν ειχα δει το ποστ του (επρεπε να κανω refresh)
iced Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2006 Α, το βρήκε ο madSurfer, δεν ειχα δει το ποστ του (επρεπε να κανω refresh)
progx Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2006 Θελω να αγορασω ενα SEAGATE BARRACUDA 320GB 16MB SATA2 NCQ αλλα επειδη το τροφοδοτικο μου δεν εχει βυσμα για SATA πρεπει να αγορασω ανταπτορα ή ο SEAGATE περνει και απλο βυσμα? Ο συγκεκριμένος δίσκος δεν παίρνει απλό βύσμα παρά μόνο sata τροφοδοσία. Πάντως πολύ καλή επιλογή ο συγκεκριμένος στο λέω γιατί τον έχω ο ίδιος και στο hdtach και σε αλλα bench απλώς γ....ει.
Me_My_Self_And_I Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2006 euxaristw polu gia tis plhrofories. 8a ton agorasw shmera kai 8elw na metaferw oloklhro ton 80ari PATA pou exw ston seagate.
Me_My_Self_And_I Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2006 loipon. ekana clono to leitourgiko me to ergaleio pou deinei h seagate alla den elege na bootari ospou esbhsa to boot.ini bootarontas me miniPE, etsi antegrapsa kai ta duo partition se xrono polu ligotero apo oti ekane to ergaleio tis seagate na antigrapsei to partition c. twra ola fainontai kurile ektos apo to alcohol pou zhthse reactivation (done).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.