humi_s Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2006 Γεια σας παιδιά έχω ένα πρόβλημα με την κάρτα γραφικών όταν κάνω boot το pc φορτώνει κανονικά μέχρι το load των windows και μετά μπαίνει σε safe mode η οθόνη αλλα το pc συνεχίζει να δουλεύει κανονικά.(είχα τροφοδοτικό 350w),περνώ τηλ το πλαίσιο από όπου kαι την αγόρασα και μου λένε να αγοράσω καινούργιο τροφοδοτικό, έτσι και έκανα πήρα ένα chieftech στα 450w αλλα και πάλι παρουσιάζει το ίδιο πρόβλημα η κάρτα, :< λέτε να φταίει το τροφοδοτικό η να είναι κάτι άλλο? ευχαριστώ προκαταβολικά για την βοήθεια!!
markgio Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2006 Εγω πάντως έχω την ίδια (MSI 7600 GS pcex) και με 2 GB μνήμη τροφοδοτικό 500άρι και δουλεύουν όλα ρολόι. Αν και τεχνικός δεν είμαι, μια φορά που μου είχε κάνει κατι ανάλογο στο προηγούμενο pc που είχα, όλη η ιστορία προκαλέσθηκε γιατί όταν άλλαξα κάρτα πήγα απο ati σε nvidia χωρίς την σωστή απεγκατάσταση με αποτέλεσμα να μου κάνει νερά παρόμοια με τα δικά σου. Ενα format μου τα έλυσε όλα!!! Τέλος πάντων... θέλω να πω .. πριν αρχίζεις κι αγοράζεις μια τό να και μια τ άλλο... ψάξτο λίγο το πράγμα...
@topos Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2006 περνώ τηλ το πλαίσιο από όπου kαι την αγόρασα και μου λένε να αγοράσω καινούργιο τροφοδοτικό, έτσι και έκανα πήρα ένα chieftech στα 450w αλλα και πάλι παρουσιάζει το ίδιο πρόβλημα η κάρτα, :< λέτε να φταίει το τροφοδοτικό η να είναι κάτι άλλο? Για ξαναπαρτους τηλεφωνο να δουμε τι θα σου πουν τωρα?????? Μαλλον συμβαινει αυτο που λεει ο φιλος markgio...Τι καρτα γραφ. ειχες πριν?
Kombatant Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2006 Δυστυχώς μου μυρίζει πρόβλημα με τη μνήμη και το τροφοδοτικό/κάρτα γραφικών δε πρέπει να έχουν σχέση. Κάνε μου μια χάρη - αν έχεις παραπάνω από ένα stick μνήμης, αφαίρεσέ τα όλα και άφησε μονάχα ένα πάνω, και δες αν συνεχίζει να στο κάνει.
peterfz6 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2006 File texnikos eimai me tin ALTEC gia pes mou akrivos ti sou kani ! Auto mou mirizi drivers!!! 1) mpes me SafeMode 2) Kane uninstall olla ta drivers Vga (na exis installed to standerd Vga driver) 3) kane reboot se normal mode prepi na doulepsi kanonika ta windows 4) meta vale tous drivers apo to CD tis kartas. * Pistevo oti exis vali tin trofodosia stin karta apo to trofodotiko? kai oti einai kala valmeni sto slot!!
markgio Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2006 Η 7600 GS (η δικιά μου τουλάχιστον...) δεν παίρνει εξτα τροφοδοσία απο το τροφοδοτικό.... μάλλον οι drivers είναι το πρόβλημα... κάνε οτι σου λέει και ο peterfz6...
peterfz6 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2006 Kai kati allo sto bios anevase to AGP Apature Size toulaxiston pano apo 128mb auto einai symantiko se kartes me 256 + memory
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.