Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημαμε router SAGEM F@st 1500 WG στο MSN Messenger

Petrakas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, έχω σύνδεση ΟΤΕΝΕΤ 1024/256 και μαζί έχω το wireless router SAGEM F@st 1500 WG (το κλασικό του ADSL kIT) ....

Έχω το εξής πρόβλημα:

Στο MSN Messenger (έχω βάλει όλες τις εκδόσεις του messenger , παλιές νέες τα πλαντα) ενώ με κάνουν add σε conversation μετά απο λίγο (κανά λεπτο ίσως δύο ποικίλει ο χρόνος) με πετάει έξω απο την conversation....Μου εμφανίζει το μήνυμα :

"You are having temporary network problems and you are no longer in this conversaτion"

Mε ξανακάνουν add..πάλι τα ίδια μετα απο λίγο...Καμιά ιδέα??!

Δημοσ.

firewall denn thelo n kliso :S ton windows exo pantos....firmware update? ?apo to episimo site? ..oute ayto me to security ksero me ton ote...an katalava kala les kati poy soy edine o OTE mazi me ti sindesi..???

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

γνωστό πρόβλημα με το συγκεκριμένο router, πήγαινε στο adslgr forum και τσέκαρε το αντίστοιχο section με ονομα topic download finishes at 99% η κάτι παρόμοιο.

θέλει firmware update, εκεί δίνουν και link

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
egw exw otenet ondsl kit sta1024 me asirmato montem ths sagem f@st 1500WG (PSTN) otan kano download merikes fores kolaei sto 99% idika sta (rar.) ti mpwrei na einai??

ixan pei oti fteei to firmware.perna pio new kai tha pexei.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.
ναι φταίει το firmware στο adslgr έχει και τοπικ με το συγκεκριμένο πρόβλημα. Εγώ πέρασα το νέο firmware και όλα οκ

Ποιό firmware περασες? Νεότερο απ΄αυτό? Runtime Code Version: F@st 1540WG SP Ver. 3.0.4.c (Jul 6 2006 16:17:16) Boot Code Version: 0.73.3 ADSL Modem Code Version: 06.00.04.00B Hardware Version: 01

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Εν τέλει, prob solved! Thnx to utorrent site! Παραθέτω αυτά που εφάρμοσα και τώρα πάω σφαίρα!!!

1.10 Modems/routers that are known to have problems with P2P apps (from Azureus, but applies to µTorrent too)

Common fixes for routers/modems freezing/crashing/etc

• Updating the router firmware
  • Turning off the UPnP (in the client and in the router) and doing manual port forwarding
  • Restricting the number of global connections to 200 or less (may need to go below 100, depending on the router)
  • Turning off DHT
  • Lowering net.max_halfopen and bt.connect_speed
  • Putting the modem/router into bridge or gateway mode (doesn't apply to modems that aren't routers)
  • Getting a new router/modem

Sourced from (with some modifications): Bad routers - AzureusWiki

Δημοσ.

Επιθυμία αυξημένης προστασίας από κακόβουλες επιθέσεις

Η OTENET θέλοντας να προσφέρει μεγαλύτερη ασφάλεια σε όλους τους χρήστες της έχει ενεργοποιήσει την υπηρεσία αυξημένης προστασίας από κακόβουλες επιθέσεις.

Έχετε δικαίωμα να απενεργοποιήσετε ή να ενεργοποιήσετε την υπηρεσία αυτή, αλλάζοντας την κατάσταση σε ΝΑΙ / ΟΧΙ μέσω του http://my.otenet.gr επιλέγοντας “Αλλαγή Κωδικού Πρόσβασης” και μετά επιλέγοντας “ΑΛΛΑΓΗ” στο “Πατήστε εδώ για να αλλάξετε τον βαθμό προστασίας σας”.

Η υπηρεσία λειτουργεί ως ένα φίλτρο προστασίας με προκαθορισμένες ρυθμίσεις και μπλοκάρει γνωστές θύρες επικοινωνίας.

Όταν η υπηρεσία είναι ενεργοποιημένη (επιλέγοντας "ΝΑΙ"), αυξάνεται σημαντικά ο βαθμός προστασίας σας, αλλά σίγουρα δεν εξαλείφεται κάθε κίνδυνος ή πρόβλημα ασφάλειας.

Η OTΕΝΕΤ αυτή τη στιγμή, έχει μπλοκάρει την εισερχόμενη επικοινωνία στις θύρες:

TCP: 1 μέχρι και 1023, 1433, 3389 και 5000

UDP:161, 135 μέχρι και 139, και 1434.

Σας ενημερώνουμε ότι εάν η υπηρεσία είναι ενεργοποιημένη, υπάρχει το ενδεχόμενο κάποιες εφαρμογές που πιθανόν χρησιμοποιείτε όπως (Απομακρυσμένη Διαχείριση Υπολογιστή / router, VPN) κλπ να μην λειτουργούν. Σε μια τέτοια περίπτωση όποτε επιθυμείτε, μπορείτε να αλλάξετε την επιλογή σας, από ΝΑΙ σε ΟΧΙ.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Κάθε τροποποίηση της κατάστασης της αυξημένης προστασίας, θα πρέπει να συνοδεύεται και από αποσύνδεση-επανασύνδεση (logout-login) στο δίκτυο της OTENET. Κάθε μετατροπή "ενεργοποιείται" μόνο μετά από την επόμενη επανασύνδεση.

================================================================

Αυτά δεν ξέρω αν τα κάνει άλλος provider - και χωρίς να στο έχει πει από πριν...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...