Petrakas Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2006 Καλησπέρα, έχω σύνδεση ΟΤΕΝΕΤ 1024/256 και μαζί έχω το wireless router SAGEM F@st 1500 WG (το κλασικό του ADSL kIT) .... Έχω το εξής πρόβλημα: Στο MSN Messenger (έχω βάλει όλες τις εκδόσεις του messenger , παλιές νέες τα πλαντα) ενώ με κάνουν add σε conversation μετά απο λίγο (κανά λεπτο ίσως δύο ποικίλει ο χρόνος) με πετάει έξω απο την conversation....Μου εμφανίζει το μήνυμα : "You are having temporary network problems and you are no longer in this conversaτion" Mε ξανακάνουν add..πάλι τα ίδια μετα απο λίγο...Καμιά ιδέα??!
poulinos Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2006 an kliseis firewall.episis auto to paraxeno tou ote to secirity pou klinei kapoia ports?kana firmware update sto sagem?se allo pc ???
Petrakas Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2006 firewall denn thelo n kliso :S ton windows exo pantos....firmware update? ?apo to episimo site? ..oute ayto me to security ksero me ton ote...an katalava kala les kati poy soy edine o OTE mazi me ti sindesi..???
poulinos Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2006 klisto gia 10 lepta.den tha katastarafei o kosmos.nai apo to episimo site.auto gia ton ote asto den exei noima.klise firewall kai dokimase firmware update.
Petrakas Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2006 more an ito klino kai parapano!! genika to leo....gai kano firmware update prepei na kliso firewall?
Panathinaikara Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 γνωστό πρόβλημα με το συγκεκριμένο router, πήγαινε στο adslgr forum και τσέκαρε το αντίστοιχο section με ονομα topic download finishes at 99% η κάτι παρόμοιο. θέλει firmware update, εκεί δίνουν και link
irish22 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2006 egw exw otenet ondsl kit sta1024 me asirmato montem ths sagem f@st 1500WG (PSTN) otan kano download merikes fores kolaei sto 99% idika sta (rar.) ti mpwrei na einai??
poulinos Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2006 egw exw otenet ondsl kit sta1024 me asirmato montem ths sagem f@st 1500WG (PSTN) otan kano download merikes fores kolaei sto 99% idika sta (rar.) ti mpwrei na einai?? ixan pei oti fteei to firmware.perna pio new kai tha pexei.
Panathinaikara Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2006 ναι φταίει το firmware στο adslgr έχει και τοπικ με το συγκεκριμένο πρόβλημα. Εγώ πέρασα το νέο firmware και όλα οκ
poulinos Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2006 sagem rulezzzz .otan to ebgalan den to dokimasan arage:P
kioupkio Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 ναι φταίει το firmware στο adslgr έχει και τοπικ με το συγκεκριμένο πρόβλημα. Εγώ πέρασα το νέο firmware και όλα οκ Ποιό firmware περασες? Νεότερο απ΄αυτό? Runtime Code Version: F@st 1540WG SP Ver. 3.0.4.c (Jul 6 2006 16:17:16) Boot Code Version: 0.73.3 ADSL Modem Code Version: 06.00.04.00B Hardware Version: 01
Panathinaikara Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2007 δε θυμάμαι, πήγαινε στο adsl gr στο section Sagem έχει και Link με το μη προβληματικό firmware
kioupkio Δημοσ. 10 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2007 Εν τέλει, prob solved! Thnx to utorrent site! Παραθέτω αυτά που εφάρμοσα και τώρα πάω σφαίρα!!! 1.10 Modems/routers that are known to have problems with P2P apps (from Azureus, but applies to µTorrent too) Common fixes for routers/modems freezing/crashing/etc Updating the router firmware Turning off the UPnP (in the client and in the router) and doing manual port forwarding Restricting the number of global connections to 200 or less (may need to go below 100, depending on the router) Turning off DHT Lowering net.max_halfopen and bt.connect_speed Putting the modem/router into bridge or gateway mode (doesn't apply to modems that aren't routers) Getting a new router/modem Sourced from (with some modifications): Bad routers - AzureusWiki
danaos Δημοσ. 10 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2007 Επιθυμία αυξημένης προστασίας από κακόβουλες επιθέσεις Η OTENET θέλοντας να προσφέρει μεγαλύτερη ασφάλεια σε όλους τους χρήστες της έχει ενεργοποιήσει την υπηρεσία αυξημένης προστασίας από κακόβουλες επιθέσεις. Έχετε δικαίωμα να απενεργοποιήσετε ή να ενεργοποιήσετε την υπηρεσία αυτή, αλλάζοντας την κατάσταση σε ΝΑΙ / ΟΧΙ μέσω του http://my.otenet.gr επιλέγοντας “Αλλαγή Κωδικού Πρόσβασης” και μετά επιλέγοντας “ΑΛΛΑΓΗ” στο “Πατήστε εδώ για να αλλάξετε τον βαθμό προστασίας σας”. Η υπηρεσία λειτουργεί ως ένα φίλτρο προστασίας με προκαθορισμένες ρυθμίσεις και μπλοκάρει γνωστές θύρες επικοινωνίας. Όταν η υπηρεσία είναι ενεργοποιημένη (επιλέγοντας "ΝΑΙ"), αυξάνεται σημαντικά ο βαθμός προστασίας σας, αλλά σίγουρα δεν εξαλείφεται κάθε κίνδυνος ή πρόβλημα ασφάλειας. Η OTΕΝΕΤ αυτή τη στιγμή, έχει μπλοκάρει την εισερχόμενη επικοινωνία στις θύρες: TCP: 1 μέχρι και 1023, 1433, 3389 και 5000 UDP:161, 135 μέχρι και 139, και 1434. Σας ενημερώνουμε ότι εάν η υπηρεσία είναι ενεργοποιημένη, υπάρχει το ενδεχόμενο κάποιες εφαρμογές που πιθανόν χρησιμοποιείτε όπως (Απομακρυσμένη Διαχείριση Υπολογιστή / router, VPN) κλπ να μην λειτουργούν. Σε μια τέτοια περίπτωση όποτε επιθυμείτε, μπορείτε να αλλάξετε την επιλογή σας, από ΝΑΙ σε ΟΧΙ. ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Κάθε τροποποίηση της κατάστασης της αυξημένης προστασίας, θα πρέπει να συνοδεύεται και από αποσύνδεση-επανασύνδεση (logout-login) στο δίκτυο της OTENET. Κάθε μετατροπή "ενεργοποιείται" μόνο μετά από την επόμενη επανασύνδεση. ================================================================ Αυτά δεν ξέρω αν τα κάνει άλλος provider - και χωρίς να στο έχει πει από πριν...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.