rory21 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2006 Νέος στο forum αλλα παλίος καήλας αποφάσισα να αγοράσω καινούριο υπολογιστή καθ΄ότι ο παλίος έκαψε φλάντζα . Με μία περιήγηση στο forum διαπίστωσα ότι δεν είναι και η κατάλληλη εποχή λόγω έλευσης dx10 και windows vista οστώσο ζητάω την γνώμη σας για on line καταστηματα καθώς και το sevice που παρέχουν και ας αναβάλω την απόφαση αγοράς. απόσο έχω κοιτάξει έχω καταλήξει στα παρακάτω συμπεράσματα 1. e-shop μέτριες τιμές,μεγάλη ποικιλία, κάκιστο service , δυνατότητα συναρμολόγης 2. πλαισιο υψηλές τιμές , μέτρια ποικιλία , δυνατότητα συναρμολόγησης , καλό service 3. megamarket χαμηλές τιμές , μεγάλη ποικιλία , όχι δυνατότητα συναρμολόγησης , καλό service 4. γραμμή computers , χαμηλές τιμές , μέτρια ποικιλία , δυνατότητα συναρμολόγησης , service(?) κάθε πρόταση είναι ευπρόσδεκτη sorry εκ των προτέρων αν το topic ανήκει στο internet
^DiMioN^ Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2006 Δες και στο http://www.e-direct.gr από τιμές και γενικότερα που δοκιμασά μου φάνηκε πολύ καλό.
TNT-STM Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2006 όντως..το Σέρβις γραμμή τι λέει..? Το χει τσεκάρει κανείς?
paravatis Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2006 to plaisio se poia proionta exei megales times? exeis riksei kamia matia pio epistamena? giati skroutz px vgainei apo ta ftinotera(eksairountai site tis allodapis).
rory21 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2006 κοίτα ενδεικτικά κάποια προιόντα που με ενδιαφέρουν 1. pentium d 945 plaisio :182euro, e-shop :174euro , megamarket :175 euro 2.asus geforce 7900 gs plaisio : 219 euro , e-shop :221 euro 3. wd 250 gb 7200 rpm sata 2 plaisio :79 euro , e-shop:77.20 , megamarket 77euro εντάξει όχι τρελές διαφορές αλλα μαζεύονται βέβαια άμα υπάρχει καλό service χαλάλι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.