paschalia Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2006 Ποιοι κωμικοι ειναι στο τοπ 10 των προτιμησεων σας ανεξαιρετως χρονολογιας ? Προσωπικα, τον Λουι Ντε Φυνες κ τον Τζερυ Λιουις ( ή Λουις ) δεν τους φτανουν αλλοι οσο κ να προσπαθησουν .
punky Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2006 Από τους παλιούς μου άρεσε ο Βέγγος, λόγω κάποιων σουρεάλ ταινειών. Από τους σύγχρονους, προτιμώ αυτόν: Ασκείται πάνω σου κάποιου είδους έλξης κάποιας σεξουαλικής μορφής με το να bumpάρεις όλες τις δημοσκοπήσεις?
Sellers Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2006 δεν τους φτανουν αλλοι οσο κ να προσπαθησουν . Μην είσαι τόσο απόλυτη... My nickname είναι ένας απο τους πολύ καλούς κωμικόυς (και όχι μόνο).
iced Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2006 Δωσε μου Sellers και παρε μου την ψυχή!!!!! Ε δεν υπάρχουν πια κωμωδίες, μην λέμε βλακείες! Ενταξει ειναι καθαρά υποκειμενικό αλλά ετσι νομίζω
Lucifer Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2006 Sellers, Cleese (κ γενικά το Pythons crew), Dylan Moran, Τσάκωνας.
Pablo_Hasan Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2006 ... Tσάκωνας. Tamtakos sobara twra, apo tous kaluterous pou exoun perasei einai o Richard Prior...
Members gsarig Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2006 Members Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2006 Robin Williams (αν και έχει αρκετούς δραματικούς ρόλους)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.