ErnestoGr Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2006 Παιδιά έχει λίγο καιρό που ξέθαψα ένα παλιό pc που είχα και είπα να το στήσω.Είναι περίπου 6-7 χρονών. Συναρμολογώντας το και θέτοντας το σε λειτουργία παρατηρώ ότι δουλεύει μόνο το τροφοδοτικό και το φαν της μητρικής, η οθόνη παραμένει μαύρη όπως όταν είναι κλειστή.Οι απορίες μου είναι οι εξής : 1. Επειδή ο διακόπτης κ το φαν λειτουργούν σημαίνει ότι η μητρική είναι οκ ? 2. Έχω πολλές αμφιβολίες για την ραμ, υπάρχει περίπτωση να μην δείχνει τίποτα στην οθόνη επειδή δεν υπάρχει μνήμη Ευχαριστώ για τον χρόνο σας...
Exiled2 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2006 Τι εννοείς στο 2? Δεν έχεις βάλει καθόλου μνήμη επάνω? Αν είναι έτσι φυσιολογικό είναι να μην σου δουλεύει. Αλλά το ότι τα ανεμιστηράκια γυρίζουν δεν σημαίνει ότι η μητρική είναι εντάξει.
ErnestoGr Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2006 Έχει πάνω μνήμη αλλά δεν ξέρω κατά πόσο λειτουργεί
johnyboy Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2006 an den leitourgei i ram eine logiko na min deixnei. to oti o diakoptis kai o anemistiras doulevoun den simenei oti i mobo eine ok. koita mipos i mobo exei tinaksei piknotes.
ErnestoGr Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2006 johnyboy δεν κατάλαβα . μπορείς να εξηγήσεις τον τρόπο ?
ErnestoGr Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2006 βασικά δεν ξέρω πως να ελέγξω τους πυκνοτές
johnyboy Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2006 an eine fouskomenoi (esto kai enas) pirane menta. oi piknotes kanonika prepei epifaneia tous na eine epipedi kai elafros pros ta mesa.ean eine pros ta ekso tote megia.
ErnestoGr Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2006 an auta pou elegxa legontai piknotes einai ok tpt den einai tpt pros ta exo , opos les epipedo k elafros pros ta mesa
spirosta Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2006 Και επίσης μόνο και μόνο οι πυκνωτές να είναι καλά δεν σημαίνει κάτι. Ξεκίνα αν έχεις άλλα εξαρτήματα και δοκίμαζε.. Αλήθεια έχει sdram ή πιο παλιές?
johnyboy Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2006 ara dokimase na alakseis tin ram ap oti les afto tha eine.i bgaltin katharisetin me oinopnevma kai ksanavaltin.
johnyboy Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2006 kai me to mpip den mporei na to katalavei giati an to microfono den pezei (pou eine logiko an eine palio) den tha kanei mpip.
capthookb Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2006 kai me to mpip den mporei na to katalavei giati an to microfono den pezei (pou eine logiko an eine palio) den tha kanei mpip. Μικρόφωνο;;;;;;;;;; Μάλλον ενοείς το ηχειάκι του pc. Γιατί αν είναι παλιό όμως δε θα δουλεύει; Μετά από 6-7 χρόνια τα ηχεία σταματούν να δουλεύουν;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.