Προς το περιεχόμενο

Γρήγορα στον Γερμανό!!!!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φιλαράκι μου τσίμπησε σήμερα conn-x 1024 3μηνο με modem sagem (+ 3 μήνες υποχρεωτική παραμονή)

Δεν σας γελάν τα ματάκια σας

12 ευρώ

Μάλιστα του είπαν οτι θα διπλασιαστεί κι όλας και θα πάει στα 2Μbit.

Ο Γερμανός με αγορά conn-x δίνει δωροεπιταγή 50 ευρώ, οπότε το φιλαράκι μου του είπε να του τα κόψει από την τιμή!!!

Πολύ καλή φάση πιστεύω :mrgreen: :mrgreen:

Δημοσ.

Νομίζω ότι το πακέτο είναι για 2 μήνες με υποχρεωτική παραμονή ακόμα 4 σύμφωνα με αυτό http://www.e-germanos.gr/e-germanos/open/getBinary?category=282.

Για τους υπόλοιπους μήνες είναι 28,50 το μήνα δηλ. 28,50*4 = 114€

Είχα πάρει το πακέτο της forthnet 1024 για 6 μήνες από e-shop με δώρο 51€ mp3 player και δεν καταλαβαίνω γιατί αυτό είναι καλύτερη προσφορά

Δημοσ.

Το πακέτο είναι για 2μήνες με υποχρεωτική παραμονή για 6μήνες.

Η προσφορά είναι η εξής:

45ευρώ για 2μήνες και μετά 22.50το μήνα στα 768+50 ευρω δωροεπιταγή

57ευρώ για 2μήνες και μετά 28.50το μηνα στα 1024+50 ευρώ #####

αυτά με τις ταχύτητες να είναι ήδη αναβαθμισμένες δεν τίθεται θέμα για μη αναβαθμισμένες ταχύτητες.

Επίσης είναι καλή και η προσφορά της ΟΤΕΝΕΤ στο ΓΕΡΜΑΝΟ γιατί κι εκεί δίνει 50ευρώ δωροεπιταγή.

82ευρώ για 4μήνες στα 768 με 50δωροεπιταγή

104 για 4 μήνες στα 1024+δωροεπιταγή

Ολα με απλο μόντεμ usb

Δημοσ.

Epeidh phga sto germano,einai mono gia to ondsl einai 4 mhnes pou exei kanonika 82 eurw kai me thn ekptwsh erxetai 32 eurw ola plhrwmena k xwris desmeush!Oti dhpote allo einai la8os,h asafeia...

Δημοσ.

Παιδιά, παρακαλώ πρώτα να ελέγχουμε κάτι και μετά να ποστάρουμε. Ειδικά όταν πρόκειται για θέματα χρημάτων.

http://www.e-germanos.gr/e-germanos/open/browse?category=641

Κατεβάστε το Pdf και θα δείτε οτι δεν υπάρχει καμία περίπτωση για 12ευρα....

Δημοσ.

Τι να πω ρε παιδιά, του είπαν οτι είναι 3μηνο + 3 μήνες, αλλά και εγώ βλέπω στον κατάλογο για 2μηνο με εξάμηνη παραμονή στην υπηρεσία (+4 μήνες δηλαδή) το οποίο sucks πάρα πολύ...

Δημοσ.

Λοιπον παιδες για να λυθουν οι αποριες.Πηγα σημερα τπ πρωι γερμανο και μια πωλητρια μου ειπε τα εξης/

Απο δευτερα το connx 768 με usb modem sagem για 6 μηνες αφαιρεθεισης της προσφορας των 50 ευρω καταληγει 67 ευρω και για τους 6 μηνες δηλαδη κατι παραπανω απο 11 ε ο μηνας.Με wireless θα ειναι μου ειπε κανενα 20 αρι παραπανω.

Αυτα μου ειπε αυτα σας λεω.Για να ειμαι ειλικρινης ψιλοψηνομαι.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...