x_vagos_x Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2006 Hi παίδες... Αυτές τις μέρες εγκατέστησα το FlashGet μιας και δίνεται δωρεάν... Όλα μια χαρά, ώσπου μου μπήκαν ψύλλοι στ' αυτιά για χρήση proxy...[ βλ. rapidshare ] Θέλω να μου λύσετε κάποιες απορίες : α) από που μπορώ να βρω δωρεάν λίστες [ έχω διαβάσει αρκετά ώστε να καταλάβω ότι χρειάζονται συχνά ανανέωση κ.λπ. ;-) ] β) σε περίπτωση που βάλω proxy, θα μειωθεί πολύ η ταχύτητά μου ; Ναι μεν θα μειωθεί -το ξέρω, αλλά υπάρχει κάτι που θα το σώσει..; Λέμε τώρα... Έχω την έκδοση 1.80 beta 1 Σε περίπτωση που έχει απαντηθεί χίλια συγγνώμη, αλλά δεν βρήκα κάτι... Και μιλάμε πάντα σε σχέση με το FlashGet :!: :!: :!: Ευχαριστώ εκ των προταίρων ...
x_vagos_x Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2006 Κανείς ρε παίδες ... ; Και για να γίνω πιο συγκεκριμένος, θέλω κάποιος από όποιους χρησιμοποιούν proxy list στον FlashGet, να μου πούν [ έστω με PM ] από που την βρήκαν και τι μορφή είχε σαν αρχείο... Εγώ βρίσκω λίστες στο net αλλά είναι έτσι στο ξεκάρφωτο κάτι κατεβατά... Μέσα στην σελίδα χύμα τελείως, χωρίς καν να έχει ένα download link για αρχείο που θα είναι αναγνωρίσιμο από FlashGet όταν πατήσω CTRL+L [προσθήκη λίστας] ... ! Σ' αυτό κάποιος να απαντήσει PLS ... ?!
x_vagos_x Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2006 Μα καλά απολύτως κανείς...; Δεν χρησιμοποιεί κανείς σας proxy με τον FlashGet ... ;
ShAd0w_z0nE Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2006 ε είπαμε κανείς και γω έτσι τους είχα πρήξει τους άλλους μια φορά και με κλείδωσαν το θέμα:twisted:
Greek-Lord Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2006 Εργαλεία-Ρυθμίσεις-Διακομιστής Μεσολάβησης-Προσθήκη Αν ενδιαφέρεσαι για rapidshare,κατά 99% ΔΕΝ θα δουλέψει
x_vagos_x Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2006 Βασικά ψάχνω για λίστες... Επίσης με Ctrl+L φορτώνεις μι λίστα που έχεις πιο εύκολα... Πού θα βρω τις λίστες είναι το θέμα... Γιατί δεν θα δουλέψει...;
spirosta Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2006 Κάνε μια αναζήτηση στο γούγλη με "free proxy list" και θα βρεις άπειρα πράματα...
x_vagos_x Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2006 Ακριβώς εκεί είναι και το θέμα... Είναι άπειρα τα αποτελέσματα, και μεταξύ αυτών, ενώ καταλαβαίνω τι παίζει, υπάρχουν Sites τα οποία απλώς προσφέρουν λίστες για cpoy+pasteάρισμα. Το θέμα είναι ότι δεν ξέρω τι πρέπει να κάνω ώστε το FlashGet μου να τις δεχτεί... Επίσης, οι λίστες έχουν και κάποια μορφή... Αυτή από αποτέλεσμα σε αποτέλεσμα διαφέρει... Γι' αυτό σας ζητάω βοήθεια... Τα άλλα είναι τα προφανή... :-P
ShAd0w_z0nE Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2006 κοίτα χρειάζεσαι να βρεις proxy δηλαδή proxy για μεταφορά αρχείων γιατί υπάρχουν πολλών ειδών proxy... ρίξε και ματιά στην υπογραφή μου θέλω να κάνω το ίδιο με το rapget...
x_vagos_x Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2006 Μιας και δεν βοηθάνε άλλοι... Θέλω να βρω proxy, ώστε κάθε φορά που κατεβάζω ένα αρχείο, εκείνο να δέχεται μια άλλη ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΙΡ για καθένα από τα αρχεία αυτά... Και ερωτώ... Πού και πώς θα βρω μια τέτοια λίστα στο χάος των proxies...; Αλλά κανείς δεν βοηθάει... [ σαν το Βασιλάκη Καήλα κάνω, αλλά δεν απαντάτε... ] Αν σας έλεγα να μου προτείνετε έναν δικό σας manager και από που έχετε βρει την λίστα, θα ήταν εύκολο...; Ε...; Φανταστικοί insomniacs...; ;-)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.