kjj Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2006 Παιδια, έχω το PX 755A λιγότερο από 2 μήνες. Τελευταία παρατήρησα το εξής: Στην προσπάθειά μου να αντιγράψω ένα DVD PS2 (από κοπιά σε νέα κοπιά) έκανε πάνω από 30 λεπτά!! Στην αρχή δοκίμασα να το αντιγράψω μέσω PLEXTOOLS όμως κατά το simulation είδα ότι καθυστερούσε υπερβολικά και για αυτό τελικά το έγραψα με clone cd. Όμως το αποτέλεσμα ήταν το ίδιο. (Στο παρελθόν μου έτυχε πάλι κάτι αντίστοιχο χρησιμοποιόντας το PLEXTOOLS και όταν χρησιμοποίησα το clone cd το πρόβλημα διορθώθηκε) Σίγουρα το προβλημα δεν οφείλεται στο PLEXTOR, όμως τί να φταίει; Έχω το τελευταίο firmware...
fits13 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2006 Re file giati apla den grafeis ta ps2 dvd me to nero 6.6.x.x mia xara grafontai. egw tosa ps2 games poy exw grapsei apla me to nero ta grafw kai grafontai mia xara. to dvdrw kai to dvdrom soy einai se dma h' pio mode? kalo einai na einai se dma kathoti to pio einai poli poio argo. twra apo ekei kai pera pes mas ti programmata xrisimopoieis gia kopies kai pws exeis sindesi to dvdrom kai dvdrw diladi me poia alli siskevei stin tainiokordela? Epi tin efkairia ama to poylas poso to poylas? giati endiaferomai na agorasw ena plextoraki dvdrw.
kjj Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2006 Συμφωνοι φίλε fits13, γραφονται καλύτερα με το nero. Το προβλημα όμως δεν είναι αυτό. (Σήμερα πάλι ένα dvd-pc μου το έγραψε με clonecd σε 18 λεπτά...) Το θέμα είναι ότι πρώτα μου έγραφε με οποιοδήποτε πρόγραμμα σε καλούς χρόνους.. Τώρα για το DMA ή PIO mode δεν ξέρω να σου απαντήσω. Από που το βλέπω αυτό; Τέλος, το plextoraki δεν είναι για πούλημα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.