Προς το περιεχόμενο

Pro 6 και LG 204WT!!!

Markknopfler

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επειδή προτίθεμαι να αγοράσω την παραπάνω οθόνη θα ήθελα να ρωτήσω το εξής: Το Pro 6 θα παίζει ικανοποιητικά σε wide οθόνη?Γενικά τι ισχύει για τα άλλα παιχνίδια και τις εφαρμογές?Είναι συμβατές με τις wide οθόνες?

Δημοσ.

Έχω την ίδια απορία, αλλά σε ένα παρεμφερές thread ειπώθηκε ότι τα νέα παιχνίδια υποστηρίζουν "wide" αναλύσεις, ενώ αν δεν έχει το παιχνίδι από μόνο του υποστήριξη, κάπως το ρυθμίζεις εσύ...

Δημοσ.

Ακόμα κι αν το παιχνίδι δεν υποστηρίζει wide απεικόνιση, τότε μπορείτε μέσα απο τα properties της κάρτας γραφικών, να ορίσετε τα εξείς:

-Κάλυψη πλήρως της οθόνης (αυτό είναι default)

-Πραγματική ανάλυση (Δηλαδή αν η οθόνη έχει max res. 1680X1050 και εσείς βλέπετε κάτι σε 800Χ600, τότε η οθόνη θα χρησιμοποιήσει τα πραγματικά pixel με αποτέλεσμα να βλέπετε ένα μικρό τετράγωνο στο κέντρο της οθόνης αποτελούμενο απο 800Χ600 πραγματικά pixel.

-Κάλυψη όλης της οθόνης με σωστές αναλογίες (Στην ουσία κάνει το ίδιο με το παραπάνω απλώς "τραβάει" την εικόνα ώστε να ακουμπά στα όρια της οθόνης. Το αποτέλεσμα είναι δεξια-αριστερά μάυρες μπάρες.

Υπάρχει άλλη μια επιλογή που δεν την θυμάμαι και επίσης η παραπάνω ορολογία δεν είναι η ορθή, απλώς εξηγώ ποιές επιλογές υπάρχουν και τι κάνουν.

Εγώ για τα παιχνίδια που δεν έχουν wide προτίμησα την 3η επιλογή.

Δημοσ.

Ακόμα και σε ανάλυση 1280 και κάτι x 1050 θα είναι μια χαρά τα παιχνίδια σε μια 20άρα όπως το κόβω πάντως... Ας έχει τις μπάρες στα δέξια, θα κερδίζεις σε άλλα παιχνίδια ή σε ταινίες κτλ...

Δημοσ.

σε μενα παντως, σε αρχαιο pc και καρτα γραφικων(athlon xp 2800 + ati 9600le) παιζει στην 20'' dell wide σε native αναλυση 1680x1050 χωρις κανενα προβλημα...

το παιχνιδι την υποστηριζει αυτη την αναλυση απο τη μανα του, χωρις πειραγματα σε inf κτλ. δεν εχω προσεξει αν παει και παραπανω....

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Σε εμένα πάντως με ψιλοκαινούριο PC AMD X2 dual core 3800, 1gb ram, και sapphire ati x700pro με VGA σύνδεση (έχω κάνει άλλο Post και εξηγώ γιατί δεν παίζει το DVI) to pro evolution 6 kai to NBA LIVE 2007 ψιλοσέρνονται... όχι οτι πάνε αργά σε speed αλλα ειδικά στο pro και σε 1600χ1050 το ματς πάει καρε καρέ.. και σε χαμηλότερη ανάλυση κάτι παίζει με τα frames δεν καταλαβαίνω. To NBA LIVE 2007 σε 1280χ1024 δεν τρέχει καθόλου smooth και κάνει "σπασίματα" στην εικόνα.. Προφανώς είναι πρόβλημα κάρτας... αλλά δεν είναι και καμιά πεταμένη η x700pro .. Στην προηγούμενη 17" έπαιζα τα πάντα σε σχεδόν full detail...

Τι κάρτα δηλαδή χρειαζόμαστε για να τρέχει σωστά ένα παιχνίδι σε αυτο το monitor;;

Επίσης απο που μπορώ με τα ΑΤΙ TRAY TOOLS να βάλω μαύρες μπάρες αριστερά δεξιά μπας και μπορώ να πάιξω κανένα παιχνίδι smoothly (υπόψην μπορώ να την συνδέσω μόνο με VGA)

Δημοσ.
το Pro παιζει ανετοτατα σε widescreen οθονη.....

το παιζω εδω και 2 βδομαδες σε 20αρα wide....

Συγχαρητήρια παλίκαρε :P

Θα ήθελες να το μοιραστείς μαζί μας?

Δημοσ.
με τι κάρτα και σε τι ανάλυση ?

ge force 6800 (agp) 128 MB απλη , απλα με ανοιχτα ολα τα pipelines

και αναλυση 1680*1050

Συγχαρητήρια παλίκαρε :P

Θα ήθελες να το μοιραστείς μαζί μας?

τι να μοιραστω??

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...