nikoskon Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2006 Έχει προσωπικά κανένας δοκιμάσει τους συγκεκριμένους ανεμιστήρες της SilenX. Σκέφτομαι να αντικαταστήσω τον 12άρη της Big Typhoon ψύκτρας του επεξεργαστή μου,καθώς και τους 2 12άρηδες του κουτιού με αυτούς της SilenX. Είναι πραγματικά όσο αθόρυβοι λένε; http://www.hacshop.gr/hac/servlet/gr.hac.display.Visualiser?action=showproduct&item=34000
antonl Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2006 Είναι ΑΠΟΛΥΤΑ αθόρυβος. Πρόσφατα πήρα 2-3 και εν λειτουργεία τους σταμάτησα για να δω τη διαφορά στον ήχο. Απλά δεν είδα καμία. Τελικά ό,τι πληρώνεις παίρνεις... Btw από εκεί τους πήρα κι εγώ. edit: Τώρα βέβαια με ενοχλεί ο θόρυβος από το fan της cpu, μετά θα με ενοχλεί το psu και τέλος οι HDD
MadSurfer Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2006 Είναι ότι καλύτερο έχω βρει για αθόρυβους ανεμιστήρες. Επίσης ρίξε μια ματιά και στα Multi xtreme, επειδή όταν είχα πάρει τους δικούς μου τους είχε φθηνότερα.
getty Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2006 Είναι ΑΠΟΛΥΤΑ αθόρυβος. Πρόσφατα πήρα 2-3 και εν λειτουργεία τους σταμάτησα για να δω τη διαφορά στον ήχο. Απλά δεν είδα καμία. Τελικά ό,τι πληρώνεις παίρνεις...Btw από εκεί τους πήρα κι εγώ. edit: Τώρα βέβαια με ενοχλεί ο θόρυβος από το fan της cpu, μετά θα με ενοχλεί το psu και τέλος οι HDD Σταμάτησες και όλα τα άλλα για να ακούσεις τους silenX όμως; Γιατί αν δεν τα σταματήσεις υπερκαλύπτουν το θόρυβο τους.
antonl Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2006 Σταμάτησες και όλα τα άλλα για να ακούσεις τους silenX όμως; Γιατί αν δεν τα σταματήσεις υπερκαλύπτουν το θόρυβο τους. Σταμάτησα το fan της cpu και δεν άκουσα κάποιο ήχο από τα SilenX. Ίσως αν έχεις ανοιχτό το κουτί σε πολύ κοντινή απόσταση από το κεφάλι σου να ακούγεται ένας αμυδρός ήχος. Σε πραγματικές συνθήκες όμως δε νομίζω να μπορείς να τους ακούσεις. Οι υπόλοιπες συσκευές «ηχορύπανσης» σε μένα είναι 2 HDD (αρκετά αθόρυβοι - Seagate 320GB) και το PSU (Enermax 535W). Για ευνόητους λόγους δε μπορούσα να σταματήσω κι αυτά για να δω τον πραγματικό θόρυβο των SilenX
getty Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2006 Offtopic: Πάντα τα σταματάω όταν είναι να ακούσω θόρυβο, ξεσυνδέω σκληρούς βάζω οδοντογλυφίδα στο PSU και φυσικά μπλοκάρω με τα δάκτυλα GPU και CPU , μανιακός με το θόρυβο;
antonl Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2006 Σε καταλαβαίνω μιας κι εγώ την ίδια αρρώστια έχω . Τις τελευταίες 15 μέρες έδωσα ~130€ για 3 ανεμηστήρια και μια ψύκτρα για να ησυχάσουν τ' αυτιά μου... Σε κανονικές συνθήκες όμως και οι σκληροί θα λειτουργούν και τα PSU/CPU
1980 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2006 Έχει προσωπικά κανένας δοκιμάσει τους συγκεκριμένους ανεμιστήρεςτης SilenX. Σκέφτομαι να αντικαταστήσω τον 12άρη της Big Typhoon ψύκτρας του επεξεργαστή μου,καθώς και τους 2 12άρηδες του κουτιού με αυτούς της SilenX. Είναι πραγματικά όσο αθόρυβοι λένε; http://www.hacshop.gr/hac/servlet/gr.hac.display.Visualiser?action=showproduct&item=34000 προσεξε μονο γιατι ειναι πολυ ευαισθητο το πλαστικο πλαισιο που τους περιβαλει μην σφιξεις πολυ τις βιδες. μου εχουν χαλασει δυο ηδη. και μην παρεις αυτον με τα 11 ντεσιμπελ παρε αυτον με τα 14 ειναι πολυ καλυτερος και τα 14 ντεσιμπελ ειναι τιποτα.
fits13 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2006 Nai alla na min xexname kai stis poses strofes to defterolepto doylevoyn oloi oi alloi anemistires. oxi stis 1200(11db) strofes poy doylevoyn aftoi poy lete alla stis 2500rpm toylaxiston ara logiko einai na akoygontai kai oi silenx na einai athorivoi afoy einai sti misi taxitita apo toys klasikoys.
winters Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2006 exoun ta idia cfm me tt coolermaster twn 2000rpm kai 20db epeidh exoun eidikh sxediash ta ftera
billpeppas Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2006 Nai alla na min xexname kai stis poses strofes to defterolepto doylevoyn oloi oi alloi anemistires. oxi stis 1200(11db) strofes poy doylevoyn aftoi poy lete alla stis 2500rpm toylaxiston ara logiko einai na akoygontai kai oi silenx na einai athorivoi afoy einai sti misi taxitita apo toys klasikoys. Μην βιάζεσαι να γράψεις κάτι δίχως να το καλοσκεφτείς. 1) Έστω ότι αγνοούμε ότι ρίχνοντας την ταχύτητα του ανεμιστήρα θα ρίξουμε και το air flow αρκετά, οπότε πάμε έστω ότι βάλαμε τον 2500άρη fan να τρέχει στις ίδιες στροφές με τον SilenX. Τι σε κάνει να νομίζεις ότι θα παράγουν τον ίδιο θόρυβο ? [ διότι δεν θα παράγουν τον ίδιο θόρυβο ] Αρκετά για τώρα
MasterX Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 Σωστα, γιατί αν έφταιγε μόνο η ταχύτητα του ανεμιστήρα, θα μπορούσε να βάλεις ένα πανελάκι για ρύθμιση ταχύτητας των φαν και θα έκανες την ίδια δουλειά... Αλλά μάλλον δεν είναι το ίδιο... Να ρωτήσω και κάτι επι τη ευκαιρία... Το ENERMAX EG495AX-VE(W) 485W NOISE TAKER τροφοδοτικό μου έχω την εντύπωση ότι ακούγεται περισσότερο πλέον... Το έχω 1 χρόνο και 5 μήνες... τόσο γρήγορα τα παίζουν οι ανεμιστήρες του?
alcemist Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 έχω κι εγώ το ίδιο πρόβλημα με ένα noise taker. το είχα ξαναγράψει παλιότερα οτι είναι πολύ θορυβώδες και είχαν πέσει να με φάνε.... αλλά τελικά δεν είναι και το καλύτερο από θέμα θορύβου!!!!
MasterX Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 να σου πω την αλήθεια δεν κοίταξα το ρυθμιστή στροφών που έχει ... τον έχω αφήσει από την αρχή που το αγόρασα, περίπου στη μέση της διαδρομής του...πρέπει να το τσεκάρω... Απλά τελευταία παρατηρώ όταν κλεινω το PC και δουλεύουν οι ανεμιστήρες του ENERMAX δουλεύουν ακόμα για 2 λεπτα, ότι κάνουν περισσότερο θόρυβο από πριν (ακούγονται πιο άνετα, ενω πριν ήταν ανεπαίσθητος ο θορυβός τους)..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.