moshelas Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2006 Γειά σας , έψαξα αρκετά στο forum αλλά δεν βρήκα κάτι παρόμοιο , έτσι postάρω εδώ. Η απορία μου είναι η εξής: Άν αγοράσω έναν εξωτερικό δίσκο , μπορώ να εγκαταστήσω ubuntu και όποτε θέλω να κάνω boot απο τον δίσκο usb και να τρέχω linux (κάτι σαν live cd αλλά μόνιμο)? Ουσιαστικά θέλω να έχω linux , χωρίς όμως να επιρρεάσω το υπάρχον σύστημα..... Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hexadecimal Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2006 Τοτε δεν ειναι αναγκη να παρεις και θηκη για τον σκληρο.Βαλτον οπως ειναι στο εσωτερικο του κουτιου σου...Η ιδια διαδικασια booting ισχυει και για τις δυο περιπτωσεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Meredoth Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2006 Ftanei to M/B sou na ipostirizei boot apo external (usb) hard disk Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.