mavlok Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2006 Ναι ξερω για τις softmods πατεντες του GCN, αλλα απο οτι εχω καταλαβει εχουν πολλα θεματα και δεν ειμαι για τετοια. Το να βγει 100% λειτουργικο mod για Wii τοσο νωρις εντυπωση θα μου εκανε. Σιγουρα ειναι θεμα χρονου παντως.
xalia Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2006 για την ιστορία έχω δουλέψει και τα 2 softmod του cube (ar+sd / mdp) σε πάρα πολλά cube χωρίς κανένα πρόβλημα....
mdd45 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2006 Apla na po oti mallon tha xreiasteis kai ena RGB Scart cable..... Kai nai ta softmods douleuoun komple. Ego fortono to gcos 1.5 apo dvd-r meso tou viper mod kai merika games douleuoun kalitera....
mavlok Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2006 UPDATE Τελικα την ακυρωσα την παραγγελια απο το xbox-modchips.com και θα το παρω απο Ελλαδα (GRmessiah). Ειναι γυρω στα 25 ευρω ακριβοτερος βεβαια αλλα αν κατι δεν παει καλα δεν θα μπλεκω με ταχυδρομικα κλπ. Ναι, θα παρω και RGB scart για το GC, και μαλλον και για to PS2 (αν και ακουσα οτι η extra ευκρινεια τονιζει τα jaggies ακομα πιο πολυ στο PS2).
xalia Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2006 Η ταπεινή μου πρόταση... πάρε ένα από τη nortec (nintendo.gr) με 125 {GCN Resident Evil 4 Bundle (Περιλ.HW+RE4+Controller+Bonus Disc) & Eternal Darkness & Splinter Cell } το action replay από play.com με 22,99 ένα gecko sd με 10 είσαι έτοιμος, έχεις ένα cube special edition που το κρατάς μαμά και κατά πάσα πιθανότητα είσαι έτοιμος και για το softmod του wii
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.