Προς το περιεχόμενο

ποδοσφαιρο

kalamaria78

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το γήπεδο έχει την δική του ψυχοσύνθεση Aigeas. Στο βωμό της αδικίας, η μάζα γίνεται ενιαία γροθιά, είτε μιλάμε για τίποτα τελειωμένους χασικλήδες, είτε για τα καλύτερα παιδιά του κόσμου με τη γραβατούλα, τα μανικετόκουμπά και το ζελεδάκι τους.

Βγάλαμε λοιπόν τις κατώτερες οικονομικά τάξεις από το παιχνίδι, την γνωστή κι ως πλέμπα και νομίσαμε πως σωθήκαμε επιτρέποντας στη νομενκλατούρα και τη high society να παίξει solo. Αμ' δε!

Δημοσ.
Το γήπεδο έχει την δική του ψυχοσύνθεση Aigeas.

Σωστό. Εμένα με ξενέρωσε προχθές που βρέθηκα στο ΟΑΚΑ, το εξής σκηνικό.

Έχω απορροφηθεί από το παιχνίδι. Και κάποια στιγμή ακούω πίσω μου να επαναλαμβάνεται από μία φωνή, το ποίημα "Αεκάρα πήδα τους, την κ@λοτρυπίδα τους". Ξανά και ξανά.

Κάτι δεν μου καθόταν καλά στη χροιά της φωνής.

Γυρνάω και βλέπω ένα πιτσιρίκι γύρω στα 8-9 να έχει κολλήσει και να το λέει μόνο του συνέχεια. Και δίπλα τον περήφανο παππού του να το χαϊδεύει και να το κοιτάει με καμάρι.

Δηλαδή ρε πούστη μου είχε ένα χαμόγελο ο τύπος, λες και πήραν τον πιτσιρικά στο Yale από τα 8 του γιατί είναι το παιδί-θαύμα.

Και στην τελική, μπορεί κανείς να είναι χασικλής με ζελέ και γραβάτα (το πρωί). Έχετε φαγωθεί πια με αυτή τη συμπαθή τάξη.

Δημοσ.

Και στην τελική, μπορεί κανείς να είναι χασικλής με ζελέ και γραβάτα (το πρωί). Έχετε φαγωθεί πια με αυτή τη συμπαθή τάξη.

Έγραψες!! Έχω βαρεθεί να ακούω αυτή την ηλιθιότητα λες και ακούω τη γιαγιά μου να συζητάει με τον παππου μου

Δημοσ.

Σε καμία περίπτωση τα καφριλίκια δεν πάνε μαζί με τις τιμές των εισιτηρίων. Τα καφριλίκια είναι φαινόμενο που θέλει άλλους τρόπους καταπολέμησης. Αν το βάλεις το εισιτήριο 1000? τότε αυξάνεις τις πιθανότητες:

α) Να πλακώνονται στα στενά έξω από το γήπεδο

β) Να πλακώνονται σε κάθε στενό της πόλης

γ) Να σε πλακώσουν εσένα για να μαζέψουν τα 1000?

Σε ότι αφορά την (και καλά) νομενκλατούρα και τη high society, δεν παίζει κανένα ρόλο, αφού στη διάρκεια ενός αγώνα γίνονται και αυτοί εξίσου κάφροι ή φανατίλες. Πέραν του παραδείγματος του Πρετεντέρη, όποιος έχει πάει σε θύρες «επισήμων» μπορεί να επιβεβαιώσει το τι έχει ακούσει (και σίγουρα δεν εννοώ αναλύσεις για την επιρροή του ποδοσφαίρου ως άθλημα στο κοινονικοπολιτισμικό γίγνεσθαι και το πόσο καλός ήταν ο αντίπαλος σήμερα κρίμα που χάσαμε μόνο 2-0...)

Δημοσ.

αστείο ήταν το οτι κάποιος έγραψε πιο πριν οτι στην αγγλία που το εισητήριο είναι ακριβό δεν έχουν πλέον επεισόδια. Δε ξέρω αν είναι ακριβό ή όχι στην αγγλία, αυτό που ξέρω είναι οτι δε γίνονται επεισόδια γιατί έξω απο κάθε γήπεδο είναι καμιά 20αριά έφιπποι αστυνομικοί... να δω το τσογλάνι να του του έρχετε 2 μέτρα πάνω απο το κεφάλι του το γκλοπ να σου πω αν θα ξανακάνει ποτέ μαγκιές...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...