stimuli Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2006 Ξέρει κανείς με πιο πρόγραμμα ανοίγουν οι ταινίες με extension .bin; Έχω την εντύπωση πως το VLC Player κάνει αυτή την αναπαραγωγή αλλά κολλάει στο pc μου. Υπάρχει κανένας τρόπος να την κάνω σε .avi;
hexadecimal Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2006 Μηπως θα πρεπει να την καψεις σε ενα cd για να την δεις? Μηπως να χρησιμοποιησεις καποιο προγραμμα τυπου deamon tools για τον ιδιο λογο?
sret Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2006 για να παιξει η ταινια πρεπει να καψεις το .bin που ειναι image file σε cd. αν 8ες να το μετατρεψεις σε avi,μπορεις να κανεις extract το mpeg με το vcdgear (google it) και να το μετατρεψεις μετα.
Παναγιώτης Σ. Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2006 Mπορείς να τα "φορτώσεις" στα daemon ή στο εικονικό drive του Alcohol. Αυτά,
kastel Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2006 Ξέρει κανείς με πιο πρόγραμμα ανοίγουν οι ταινίες με extension .bin; Έχω την εντύπωση πως το VLC Player κάνει αυτή την αναπαραγωγή αλλά κολλάει στο pc μου. Υπάρχει κανένας τρόπος να την κάνω σε .avi; Για να τις ανοίξεις και να τις κάνεις από bin σε avi χρησιμοποίησε ή το MagicISO Maker ή το UltraISO.
megas-ARIS Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2006 me to isobuster..einai poly eukolo... signomi milate gia tainia...me to isobuster anoigo diafora arxeia (games) alla tainia bin den exo katebasei kai den to exo dokimasei..pantos ama to dokimase kaneis as to grapsei...
Land_Of_Banania Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2006 Το .bin μπορείς να το κάνεις απλά ένα rename και να του αλλάξεις το extension σε .iso. Λειτουργεί κανονικά, δε θα έχεις κάποιο πρόβλημα. Μετά κάντο mount σε όποιο πρόγραμμα δουλεύεις για image drives και βρες μέσα ένα αρχείο .dat που έχει μέγεθος 600-700mb και κάντο drag έξω από το cd. To αρχείο αυτό είναι η ταινία σου. Αν το κάνεις και αυτό rename se .avi θα παίζει κανονικά, ίσως με κάποια κολλήματα όταν το προχωράς μπρος πίσω. Λίγο μπακάλικος τρόπος αλλά δουλεύει σχετικά γρήγορα. Και δες την σε καμιά τηλεόραση γιατί συνήθως τα vcd έχουν σκατά ποιότητα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.