Προς το περιεχόμενο

.bin movies?

stimuli

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ξέρει κανείς με πιο πρόγραμμα ανοίγουν οι ταινίες με extension .bin; Έχω την εντύπωση πως το VLC Player κάνει αυτή την αναπαραγωγή αλλά κολλάει στο pc μου. Υπάρχει κανένας τρόπος να την κάνω σε .avi;

Δημοσ.

Μηπως θα πρεπει να την καψεις σε ενα cd για να την δεις?

Μηπως να χρησιμοποιησεις καποιο προγραμμα τυπου deamon tools για τον ιδιο λογο?

Δημοσ.

για να παιξει η ταινια πρεπει να καψεις το .bin που ειναι image file σε cd.

αν 8ες να το μετατρεψεις σε avi,μπορεις να κανεις extract το mpeg με το vcdgear (google it) και να το μετατρεψεις μετα.

Δημοσ.
Ξέρει κανείς με πιο πρόγραμμα ανοίγουν οι ταινίες με extension .bin; Έχω την εντύπωση πως το VLC Player κάνει αυτή την αναπαραγωγή αλλά κολλάει στο pc μου. Υπάρχει κανένας τρόπος να την κάνω σε .avi;

Για να τις ανοίξεις και να τις κάνεις από bin σε avi χρησιμοποίησε ή το MagicISO Maker ή το UltraISO.

Δημοσ.

me to isobuster..einai poly eukolo...

signomi milate gia tainia...me to isobuster anoigo diafora arxeia (games) alla tainia bin den exo katebasei kai den to exo dokimasei..pantos ama to dokimase kaneis as to grapsei...

Δημοσ.

Το .bin μπορείς να το κάνεις απλά ένα rename και να του αλλάξεις το extension

σε .iso. Λειτουργεί κανονικά, δε θα έχεις κάποιο πρόβλημα. Μετά κάντο mount σε

όποιο πρόγραμμα δουλεύεις για image drives και βρες μέσα ένα αρχείο .dat που έχει μέγεθος 600-700mb και κάντο drag έξω από το cd. To αρχείο αυτό είναι η ταινία σου. Αν το κάνεις και αυτό rename se .avi θα παίζει κανονικά, ίσως με κάποια κολλήματα όταν το προχωράς μπρος πίσω. Λίγο μπακάλικος τρόπος αλλά δουλεύει σχετικά γρήγορα. Και δες την σε καμιά τηλεόραση γιατί συνήθως τα vcd

έχουν σκατά ποιότητα..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...