akou Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2006 Μπορεί κάποιος να μου πει τι είναι η PCMCIA slot και αν είναι απαραίτητη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cyberstorm Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2006 me auto tha sou lithoun oi apories Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thapostol13 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2006 Καλημέρα. Eίναι θύρα επικοινωνίας στην οποία μπορείς να συνδέσεις πληθώρα συσκευών με τον αντίστοιχο τύπο συνδεσιμότητας (pcmcia). Δεν ξέρω τι ανάγκες έχεις αλλά είναι πολύ βολική. Αν και πλέον όλες οι συσκευές βγαίνουν και σε usb οπότε μικρό το κακό του να μην υπάρχει. Αλλά όλοι οι καινούργιοι φορητοί έχουν pcmcia από ότι ξέρω (εκτός από fujitsu που έχουν αντίστοιχη θύρα που λέγεται express slot και στην Ελλάδα δεν βρίσκεις συσκευές συμβατές). Αν θες να αγοράσεις κάποιον παλιό φορητό (μεταχειρισμένο) το καλύτερο θα ήταν να έχει pcmcia γιατί δεν θα υποστηρίζει και usb 2.0 (που έχει μεγαλύτερη ταχύτητα από τη usb 1.1). Με λίγο ψάξιμο μπορεί κάποιος να βρει πολλά... Κοίτα στο link και αποθήκευσε κιόλας το wikipedia site όπου μπορείς να κάνεις αναζήτηση για ότι γουστάρεις και να δεις αποτελέσματα. http://en.wikipedia.org/wiki/Pcmcia Αυτά. Φιλικά, Θέμης. ΥΓ: Δεν είχα προλάβει να δω την απάντηση του cyber... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
understatement Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2006 Episis, iparhoun kartes PCMCIA me thires USB 2.0. Opote me ena sbaro dio trigonia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.