Προς το περιεχόμενο

Top Spin 2 (Tennis)

tsakonas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 53
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Εντάξει, έχει αρκετά καλύτερα γραφικά από το πρώτο, αλλά δεν δικαιολογείται το performance του για τα γραφικά που έχει. Εγώ μπορώ να παίξω αξιοπρεπώς μόνο με crowd στο medium και shadows και special effects στο off. Και πάλι βέβαια φαίνεται αρκετά καλό...

Δεν ξέρω πολλά από αυτά, αλλά μου φαίνεται πολύ "θολό" το παιχνίδι (με την καλή έννοια) που μάλλον σημαίνει τίγκα antialiasing, το οποίο συνήθως γονατίζει τις κάρτες γραφικών περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη επιλογή. Επιλογή για να το απενεργοποιήσεις μέσα από το παιχνίδι δεν υπάρχει. Δοκίμασα να το απενεργοποιήσω manually από τους οδηγούς της κάρτας γραφικών, αλλά δεν είδα διαφορά ούτε στο performance, ούτε στα γραφικά.

@Freddie: Έχεις κάποιο joypad συνδεδεμένο στο pc σου; Αν ναι, δοκίμασε πρώτα να το βγάλεις και δες αν μπορείς μετά να παίξεις με το πληκτρολόγιο.

@Αrioch αρχηγε μου, όχι δεν έχω ουτε gamepad oύτε τίποτα. Αρχίζω και πιστεύω ότι πρέπει να φταίει η έκδοση του θείου μου. Μία ακόμα ερώτηση: Παρατήρησε κανείς να κάνει πάρα πολύ ώρα για το install?

Thanks και πάλι!

Δημοσ.

To top spin 1 πως παιζεται;

δεν εχω καταλαβει τα πληκτρα και δεν υπαρχουν ουτε οδηγιες

το w και το d χρησημοποιω αλλα δεν μπορω να του την καρφωσω

δεν ξερω επισης πως να του στειλω την μπαλα δεξια ή αριστερα

Δημοσ.

Λοιπόν, φίλε Freddie, το παιχνιδάκι έχει πολύ περίεργο gameplay με το πληκτρολόγιο. Τo B10 είναι το enter, στα menus το S είναι το "Next" (B2) και το D είναι το "Back" (B3). Πήγαινε στα options --> controls --> keyboard --> bind, για να επιλέξεις τα πλήκτρα που θες. Το πρόβλημα είναι ότι ο παίκτης κινείται με το mouse! Συγκεκριμένα εμφανίζεται ένας στόχος στην οθόνη που ελέγχεις με το mouse, και όπου κινήσεις αυτόν το στόχο, πάει ο παίκτης. Δεν ξέρω γιατί το έκαναν αυτό. Εγώ προσωπικά παίζω με joypad, οπότε δεν με επηρρεάζει, αλλά ο αδερφός μου που είχε λιώσει το πρώτο σπάστηκε άσχημα και βρίσκει το gameplay απαράδεκτο.

Δημοσ.

kalispera....to dokimase kaneis online? ego to to dokimasa alla pera apo ta lag.. mou ekane diakopi kai me evgaze kerdismeno meta apo 2-3 set...lol..:mrgreen: ! episis mou evgale tin psixi gia na grapso sto online chat ....!!! prospathousa na sinenoitho me ena typo alla mia fora katafera na grapso mia protasi kai meta papala...! o allos egrafe kai evlepa kanonika ta minimata tou omos ego den mporousa na ksanagrapso. simperasma gia offline game ....poli kalo kata tin diarkia tou game...polli kako sta menu !!! profanos opos grafoun kai pio pano ine sxediasmeno gia konsola!!:evil:

ps:karta 7800gs+.....P4 sta 2.8....kai 2gb ram

Δημοσ.
Λοιπόν, φίλε Freddie, το παιχνιδάκι έχει πολύ περίεργο gameplay με το πληκτρολόγιο. Τo B10 είναι το enter, στα menus το S είναι το "Next" (B2) και το D είναι το "Back" (B3). Πήγαινε στα options --> controls --> keyboard --> bind, για να επιλέξεις τα πλήκτρα που θες. Το πρόβλημα είναι ότι ο παίκτης κινείται με το mouse! Συγκεκριμένα εμφανίζεται ένας στόχος στην οθόνη που ελέγχεις με το mouse, και όπου κινήσεις αυτόν το στόχο, πάει ο παίκτης. Δεν ξέρω γιατί το έκαναν αυτό. Εγώ προσωπικά παίζω με joypad, οπότε δεν με επηρρεάζει, αλλά ο αδερφός μου που είχε λιώσει το πρώτο σπάστηκε άσχημα και βρίσκει το gameplay απαράδεκτο.

Nα σαι καλα για απάντηση. Ασφαλώς όπως καταλαβαίνεις στην εισαγωγική οθόνη πάτησα όλο το πληκτρολόγιο 938938 φορές. Αλλά θα ξαναδοκιμάσω μήπως και γίνεται κανένα τρελό. Τώρα αν ισχύει αυτό που μου λες με το mouse τότε apl;a to παρατάω επιτόπου το game. Θα έπρεπε να ντρέπονται. Πες μου ομως κάτι. Με gamepad παίζει μια χαρά; Και κάτι τελευταίο. Βλέπεται όλοι αυτό το μήνυμα B10????

Ευχαριστώ και πάλι.

Δημοσ.

Φίλε Freddie όντως ισχύει αυτό για το mouse. Κι εγώ το βρίσκω σπαστικό. Όσο για το Β10 εμένα δεν μου το έβγαλε ποτέ. Από την πρώτη φορά που έτρεξα το παιχνίδι έλεγε απλά press enter και όχι Β10. Τώρα όσον αφορά το gamepad δεν μπορώ να σου πω τίποτα γιατί δεν έχω. Ωστόσο ο Arioch79 για να λέει ότι παίζει με joypad και δεν έχει το πρόβλημα του mouse, μάλλον θα είναι καλύτερα τα πράγματα. Αλλά το κακό είναι ότι λογικά ακόμα και με gamepad θα κινείται και πάλι ο στόχος που βγάζει και ο παίχτης πηγαίνει προς το μέρος που είναι ο στόχος όταν δώσεις εντολή να χτυπήσει το μπαλάκι. Εμένα τουλάχιστον με ξενίζει πολύ αυτό το πράγμα.

Δημοσ.

Χα, φίλε Privateer, προφανώς δεν έχεις γνωρίσει die hard keyboard users. Πάντως ο αδερφός μου που είχε κυριολεκτικά λιώσει το πρώτο, αυτό το σούταρε κατευθείαν μόλις είδε το gameplay. Εγώ έπαιξα το 2 μόνο μια δυο φορές ίσα ίσα για να δω τα γραφικά, αλλά μου φάνηκε ίδιο ακριβώς το gameplay με του πρώτου (με joypad εννοείται). Δε θυμάμαι να κινείται κάνας στόχος με joypad. Πάντως ή αυτός που σκαρφίστηκε αυτό το control scheme είναι τελείως τούβλο, ή άμα το συνηθίσετε μπορεί να είναι και καλό τελικά το gameplay... Εμένα με απασχολεί περισσότερο που σέρνεται αν βάλω τα γραφικά ψηλά.

@Freddie, έβγαλα το joypad να δω τι θα γίνει, και στην εισαγωγική οθόνη, εκεί που έλεγε press B10, τώρα λέει press enter. Επίσης στα Tips αντί για B2, B1 λέει Α, D κλπ. Τώρα αν δεν έχεις joypad και επιμένει να σου λεει B10, δεν ξέρω τι μπορεί να φταίει. Πάντως εγώ και με το joypad μέσα, πατώντας enter στην εισαγωγική οθόνη προχωρούσε κανονικά το παιχνίδι.

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας. Θα το ξανατσεκάρω το βράδυ αν και δεν νομίζω πως θα αλλάξει κάτι. Πάντως με όλα αυτά που άκουσα μάλλον θα το παρατήσω το game. Κρίμα και το περίμενα πως και πως.

Δημοσ.

Εγω το 1 που εγκατεστησα το κρατησα μια μερα και μετα το πεταξα. Εχει πολλα ωραια πραγματα αλλα το gameplay ειναι super σπαστικό

Δημοσ.

Nα ευχαριστήσω όλους και πάλι. Τελικά η λύση βρέθηκε. Μίας και είμαι κάτοχος του Saitek Eclipse Keyboard βγάζει στους game controllers USB Game Controller Keyboard. Και για αυτό το λόγο μου έβγαζε αυ΄το το μήνυμα το παιχνίδι. Μετά απο λίγο ψάξιμο στο νετ την βρήκα τελικά την λύση και το τσέκαρα το game.

Όντως άκρως απογοητευτικό. Απλα δεν μπορώ να καταλάβω ποιά διάνοια σκέφτηκε την κίνηση μαζί με το mouse. Τι να πω. Απλά το έκανα uninstall:(

Δημοσ.

Πάντως είναι κρίμα που δεν μπορεί να βγει ένα παιχνίδι tennis με αξιοπρεπή χειρισμό. Το top spin είναι το μόνο στο είδος αν εξαιρέσουμε παλιότερα το roland garros που ναι μεν είχε πολύ καλύτερο χειρισμό, αλλά αν το έβαζες από την πρώτη φορά που το άγγιζες στο hard, το τερμάτιζες εντελώς για πλάκα. Και νομίζω ότι ένα tennis θα μπορούσε να είναι πολύ ενδιαφέρον και εθιστικό. Το ίδιο ισχύει και για το volley, αλλά εκεί έχουμε μείνει ακόμα στο power spikes!!!

Δημοσ.

πες τα φιλε metmat, πες τα...πρέπει να γίνουμε χταπόδια στο pc gia na παίξουμε κάτι αξιοπρεπές. Έλεος. 2006 και σου λέει χειρισμό με mouse και keyboard.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...