Προς το περιεχόμενο

Top Spin 2 (Tennis)

tsakonas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

χμμμ δεν σε βλεπω καλα...min requirements εχει

Top Spin 2

Platforms:

Genre: Sports

ESRB: Everyone

Operating System: Windows™ XP with Service Pack 2

CPU: Intel Pentium 4 2.0 GHz or AMD Athlon 64 3200+

Memory: 512 MB RAM

Hard Drive: 4.5 GB of free disk space

Sound Card: DirectX 9.0c compatible sound card

Video Card: 3D Hardware Accelerator Card Required – 100% DirectX 9.0c compatible 128 MB with latest drivers

Disc Drive: 4X DVD-ROM drive

Peripherals: Windows XP compatible mouse and keyboard with latest drivers

Multiplayer Requirements:

Internet(TCP/IP) or LAN play supported

Internet play requires broadband connection and latest drivers

Online play requires network interface card with latest drivers

Recommended System:

3D Hardware Accelerator Card Required – 100% DirectX 9.0c compatible 256 MB with latest drivers

Geforce 6800 or Radeon X800

1024 MB RAM

This product does not support Windows 95/98/ME/2000 or NT.

Supported Chipsets:

ATI Radeon 9700

ATI Radeon 9800

ATI Radeon X300

ATI Radeon X500

ATI Radeon X600

ATI Radeon X700

ATI Radeon X800

ATI Radeon X1800

ATI Radeon X1900

Geforce FX 5900

Geforce 6200

Geforce 6500

Geforce 6600

Geforce 6800

Geforce 7300

Geforce 7800

Geforce 7900

Notice: Integrated and Mobile video chipsets are not supported.

Notice: This game contains technology intended to prevent copying that may conflict with some disk and virtual disk drives.

• Απαντ. 53
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

xaxaxaxax ola ta lefta!!!!

"Notice: This game contains technology intended to prevent copying that may conflict with some disk and virtual disk drives."

Se defterolepta egine bypass :D

Δημοσ.

Το παιχνιδακι ειναι αψογο..Μολις το παιξα και απο οτι ειδα τρεχει αρκετα καλα σε 1024 αναλυση και με crowd detail στο medium..Αλλα επειδη δεν εχω παιξει κανενα παρομοιου ειδους παιχνιδι(εννοω με τεννις) καλο θα ηταν να υπηρχε και ενα training session ωστε να εξοικειωθω με τις κινησεις..Κριμα γιατι κατα τα αλλα το παιχνιδι ειναι παρα παρα πολυ καλο.

Δημοσ.
Notice: Integrated and Mobile video chipsets are not supported.

Έχει δοκιμάσει κανείς σε φορητό να δεί τι γίνεται? Τι νέα μόδα είναι αυτή να μην υποστηρίζουν ισχυρά κατά τα άλλα mobile chipsets??

Δημοσ.

Δεν θα παίζει σε αυτά τα laptops που έχουν κάρτες γραφικών, όπως intel 9xx Express, ενώ τα άλλα laptops με κάρτες Nvidia ή ΑΤi, π.χ. ATi Mobility Radeon X700 (που έχει το δικό μου), θα παίζει κανονικά.

Δημοσ.
Δεν θα παίζει σε αυτά τα laptops που έχουν κάρτες γραφικών, όπως intel 9xx Express, ενώ τα άλλα laptops με κάρτες Nvidia ή ΑΤi, π.χ. ATi Mobility Radeon X700 (που έχει το δικό μου), θα παίζει κανονικά.

Εχεις τυχη , ειδα και στην υπογραφη σου που εχεις τα pc σου , ολα ειναι εξοπλισμενα με την τελευταια λεξη της τεχνολογιας !

Δημοσ.

Einai h ekdosh tou xbox360. Dystyxws omws paroti apo 8ema grafikwn den exei kamia megalh diafora apo to top spin 1(to opoio to epaiza se full settings) to 2 trexei emfanws poly xeirotera se epipeda unplayable. Koinws allo ena lame console port sto pc :(

Δημοσ.

ρε παιδια μια ερώτηση..Χρειάζεται gamepad για να το παίξεις?

Γιατι δεν μπορώ να περάσω την εισαγωγική εικόνα. Μου λεει να πατήσω Β10???

Ξέρει κανείς κάτι?

ρε παιδια μια ερώτηση..Χρειάζεται gamepad για να το παίξεις?

Γιατι δεν μπορώ να περάσω την εισαγωγική εικόνα. Μου λεει να πατήσω Β10???

Ξέρει κανείς κάτι?

Δημοσ.

Εντάξει, έχει αρκετά καλύτερα γραφικά από το πρώτο, αλλά δεν δικαιολογείται το performance του για τα γραφικά που έχει. Εγώ μπορώ να παίξω αξιοπρεπώς μόνο με crowd στο medium και shadows και special effects στο off. Και πάλι βέβαια φαίνεται αρκετά καλό...

Δεν ξέρω πολλά από αυτά, αλλά μου φαίνεται πολύ "θολό" το παιχνίδι (με την καλή έννοια) που μάλλον σημαίνει τίγκα antialiasing, το οποίο συνήθως γονατίζει τις κάρτες γραφικών περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη επιλογή. Επιλογή για να το απενεργοποιήσεις μέσα από το παιχνίδι δεν υπάρχει. Δοκίμασα να το απενεργοποιήσω manually από τους οδηγούς της κάρτας γραφικών, αλλά δεν είδα διαφορά ούτε στο performance, ούτε στα γραφικά.

@Freddie: Έχεις κάποιο joypad συνδεδεμένο στο pc σου; Αν ναι, δοκίμασε πρώτα να το βγάλεις και δες αν μπορείς μετά να παίξεις με το πληκτρολόγιο.

Δημοσ.

Το έκανα κι εγώ εγκατάσταση σε ένα Α64 3400+ με μία 6800GT και 1.5GB RAM. Πάει σχετικά καλά το παιχνίδι και έχει πολύ καλά γραφικά.

Μια ερώτηση όμως ρε παιδιά. Αυτός ο τεμπέλης ο παίχτης μου πως μετακινείται από τη θέση του; Από την θέση του δεν κουνιέται με τίποτα και όταν μου πετάνε μπαλιά που δεν έρχεται πάνω μου, κάθομαι απλώς και την κοιτάω!!!! Τα βελάκια πάντως δεν κάνουν τίποτα και στα controls δεν είδα να αναφέρει κάτι σχετικό με την κίνηση του παίχτη.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...