JiKL Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2006 χμμμ δεν σε βλεπω καλα...min requirements εχει Top Spin 2 Platforms: Genre: Sports ESRB: Everyone Operating System: Windows™ XP with Service Pack 2 CPU: Intel Pentium 4 2.0 GHz or AMD Athlon 64 3200+ Memory: 512 MB RAM Hard Drive: 4.5 GB of free disk space Sound Card: DirectX 9.0c compatible sound card Video Card: 3D Hardware Accelerator Card Required – 100% DirectX 9.0c compatible 128 MB with latest drivers Disc Drive: 4X DVD-ROM drive Peripherals: Windows XP compatible mouse and keyboard with latest drivers Multiplayer Requirements: Internet(TCP/IP) or LAN play supported Internet play requires broadband connection and latest drivers Online play requires network interface card with latest drivers Recommended System: 3D Hardware Accelerator Card Required – 100% DirectX 9.0c compatible 256 MB with latest drivers Geforce 6800 or Radeon X800 1024 MB RAM This product does not support Windows 95/98/ME/2000 or NT. Supported Chipsets: ATI Radeon 9700 ATI Radeon 9800 ATI Radeon X300 ATI Radeon X500 ATI Radeon X600 ATI Radeon X700 ATI Radeon X800 ATI Radeon X1800 ATI Radeon X1900 Geforce FX 5900 Geforce 6200 Geforce 6500 Geforce 6600 Geforce 6800 Geforce 7300 Geforce 7800 Geforce 7900 Notice: Integrated and Mobile video chipsets are not supported. Notice: This game contains technology intended to prevent copying that may conflict with some disk and virtual disk drives.
tsakonas Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2006 xaxaxaxax ola ta lefta!!!! "Notice: This game contains technology intended to prevent copying that may conflict with some disk and virtual disk drives." Se defterolepta egine bypass
-NetHawk- Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2006 Το παιχνιδακι ειναι αψογο..Μολις το παιξα και απο οτι ειδα τρεχει αρκετα καλα σε 1024 αναλυση και με crowd detail στο medium..Αλλα επειδη δεν εχω παιξει κανενα παρομοιου ειδους παιχνιδι(εννοω με τεννις) καλο θα ηταν να υπηρχε και ενα training session ωστε να εξοικειωθω με τις κινησεις..Κριμα γιατι κατα τα αλλα το παιχνιδι ειναι παρα παρα πολυ καλο.
papadakn Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2006 Notice: Integrated and Mobile video chipsets are not supported. Έχει δοκιμάσει κανείς σε φορητό να δεί τι γίνεται? Τι νέα μόδα είναι αυτή να μην υποστηρίζουν ισχυρά κατά τα άλλα mobile chipsets??
andreaslfc Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2006 Δεν θα παίζει σε αυτά τα laptops που έχουν κάρτες γραφικών, όπως intel 9xx Express, ενώ τα άλλα laptops με κάρτες Nvidia ή ΑΤi, π.χ. ATi Mobility Radeon X700 (που έχει το δικό μου), θα παίζει κανονικά.
DIMITRISG Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2006 Δεν θα παίζει σε αυτά τα laptops που έχουν κάρτες γραφικών, όπως intel 9xx Express, ενώ τα άλλα laptops με κάρτες Nvidia ή ΑΤi, π.χ. ATi Mobility Radeon X700 (που έχει το δικό μου), θα παίζει κανονικά. Εχεις τυχη , ειδα και στην υπογραφη σου που εχεις τα pc σου , ολα ειναι εξοπλισμενα με την τελευταια λεξη της τεχνολογιας !
Freddie Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2006 σήμερα το απόγευμα θα έχω και εγώ εντυπώσεις!!!!! Αντε!!!!!
privateer Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2006 Einai h ekdosh tou xbox360. Dystyxws omws paroti apo 8ema grafikwn den exei kamia megalh diafora apo to top spin 1(to opoio to epaiza se full settings) to 2 trexei emfanws poly xeirotera se epipeda unplayable. Koinws allo ena lame console port sto pc
Freddie Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2006 περιμένω να το τσεκάρω και εγω σήμερα ρε privateer αλλά πολυ με στεναχωρησες τώρα:(
JiKL Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2006 Ακριβως οπως τα λεει ο privateer...Πολυ χαλια και σε μενα(βεβαια δεν εχω και κανενα super duper pc)
Freddie Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2006 ρε παιδια μια ερώτηση..Χρειάζεται gamepad για να το παίξεις? Γιατι δεν μπορώ να περάσω την εισαγωγική εικόνα. Μου λεει να πατήσω Β10??? Ξέρει κανείς κάτι? ρε παιδια μια ερώτηση..Χρειάζεται gamepad για να το παίξεις? Γιατι δεν μπορώ να περάσω την εισαγωγική εικόνα. Μου λεει να πατήσω Β10??? Ξέρει κανείς κάτι?
JiKL Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2006 Εμενα μου ελεγε να πατησω ΕΝΤΕR για την εισαγωγικη και μετα S για επιβαιβεωση και D για back...
Arioch79 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2006 Εντάξει, έχει αρκετά καλύτερα γραφικά από το πρώτο, αλλά δεν δικαιολογείται το performance του για τα γραφικά που έχει. Εγώ μπορώ να παίξω αξιοπρεπώς μόνο με crowd στο medium και shadows και special effects στο off. Και πάλι βέβαια φαίνεται αρκετά καλό... Δεν ξέρω πολλά από αυτά, αλλά μου φαίνεται πολύ "θολό" το παιχνίδι (με την καλή έννοια) που μάλλον σημαίνει τίγκα antialiasing, το οποίο συνήθως γονατίζει τις κάρτες γραφικών περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη επιλογή. Επιλογή για να το απενεργοποιήσεις μέσα από το παιχνίδι δεν υπάρχει. Δοκίμασα να το απενεργοποιήσω manually από τους οδηγούς της κάρτας γραφικών, αλλά δεν είδα διαφορά ούτε στο performance, ούτε στα γραφικά. @Freddie: Έχεις κάποιο joypad συνδεδεμένο στο pc σου; Αν ναι, δοκίμασε πρώτα να το βγάλεις και δες αν μπορείς μετά να παίξεις με το πληκτρολόγιο.
metmat Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2006 Το έκανα κι εγώ εγκατάσταση σε ένα Α64 3400+ με μία 6800GT και 1.5GB RAM. Πάει σχετικά καλά το παιχνίδι και έχει πολύ καλά γραφικά. Μια ερώτηση όμως ρε παιδιά. Αυτός ο τεμπέλης ο παίχτης μου πως μετακινείται από τη θέση του; Από την θέση του δεν κουνιέται με τίποτα και όταν μου πετάνε μπαλιά που δεν έρχεται πάνω μου, κάθομαι απλώς και την κοιτάω!!!! Τα βελάκια πάντως δεν κάνουν τίποτα και στα controls δεν είδα να αναφέρει κάτι σχετικό με την κίνηση του παίχτη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.