tsakonas Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2006 Μετά το καταπληκτικό Top spin έφτασε το 2. Πολύ ωραία γραφικά είχε οποτε πιστεύω θα είναι πολύ καλύτερο! Είχα καιρό να παίξω tennis! Αύριο θα το λιώσω A και βγήκε λίγο νωρίτερα από ότι λέει στα sites
andreaslfc Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2006 Available on: - Game Boy Advance 2K Sports - Xbox 360 2K Sports - Nintendo DS 2K Sports Δυστυχώς δεν έχει για PC. http://www.topspin2.com/home.html
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2006 Dld sta screens den vlepeis pou leei mouse kai w,d,s,a?Dld lol!!!Les na lene psemmata?
Freddie Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2006 τρεχάτε ποδαράκια μου. Αντέ τοτε να τελειωσω απο την δουλεια να παρω τηλεφωνο τον θείο!!!
andreaslfc Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2006 Dld sta screens den vlepeis pou leei mouse kai w,d,s,a?Dld lol!!!Les na lene psemmata? Γιατί τότε δεν υπάρχει στα ίντερνετ μαγαζιά όπως play.com, amazon.co.uk ? Edit: Και γιατί δεν το αναφέρει η επίσημη σελίδα του παιχνιδιού? Κρυφό το κρατάνε. Υ.Γ Αν υπήρχε για PC θα το είχα ήδη αγοράσει.
papadakn Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2006 Βγήκε για PC,ίσως επίσημα κυκλοφορήσει λίγο αργότερα...
tsakonas Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2006 Γιατί τότε δεν υπάρχει στα ίντερνετ μαγαζιά όπως play.com, amazon.co.uk ? Edit: Και γιατί δεν το αναφέρει η επίσημη σελίδα του παιχνιδιού? Κρυφό το κρατάνε. Υ.Γ Αν υπήρχε για PC θα το είχα ήδη αγοράσει. Den kserw pws kataferes kai sugkentrwses aftes tis plirofories ....ean omws diavaseis kala ti lew, protash pros protash, tha katalaveis..... DEN exei vgei sta magazia!! o theios to xei! OK ?
JiKL Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2006 Για pc εχει βγει τωρα γιατι δεν υπαρχει '"πουθενα " δεν ξερω....εμενα μου το εστειλε παντως νωρις νωρις...το απογευμα θα εχω εντυπωσεις
chill Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2006 Το καλύτερο tennis ever. Ανυπομονώ να το έχω στα χέρια μου.
andreaslfc Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2006 Den kserw pws kataferes kai sugkentrwses aftes tis plirofories ....ean omws diavaseis kala ti lew, protash pros protash, tha katalaveis.....DEN exei vgei sta magazia!! o theios to xei! OK ? Καλώς, δεν πιστεύω να πειράζει που θα περιμένω την επίσημη κυκλοφορία για να το αγοράσω κανονικά και όχι από "συγγενείς". Φιλικά πάντα. Ανδρέας. Υ.Γ Εγώ πάντως δεν είδα να αναφέρεις ότι δεν έχει βγει στα μαγαζιά και το έχει μόνο ο "συγγενής σου".
JiKL Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2006 Oι πρωτες εντυπωσεις "περιεργες"....η το παιχνιδι ειναι πολυ βαρυ-απαιτητικο η φταιει το pc μου, ενω στα menu ολα κυλανε καλα στο παιχνιδι δεν κουνιεται φυλο τρελο κολλημα..θα δουμε
tsakonas Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2006 A και βγήκε λίγο νωρίτερα από ότι λέει στα sites Elpizw na se kalupsa ..... Xairomai pou tha to agoraseis.
DIMITRISG Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2006 Αν ειναι καλο θα περιμενω την ΚΑΝΟΝΙΚΗ κυκλοφορια του για να γλιτώσω και απο bugs και θα το αγοράσω και εγω οπως και ο andreaslfc Αλλα δεν ξέρω αν θα το σηκώνει το pc μου Athlon XP 2600+ (1.91ghz) 512 ddr mb ram nvidia geforce fx 5100 64mb ram
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.