Προς το περιεχόμενο

Top Spin 2 (Tennis)

tsakonas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μετά το καταπληκτικό Top spin έφτασε το 2. Πολύ ωραία γραφικά είχε οποτε πιστεύω θα είναι πολύ καλύτερο! Είχα καιρό να παίξω tennis! Αύριο θα το λιώσω :)

A και βγήκε λίγο νωρίτερα από ότι λέει στα sites :)

935714_20060925_screen003.jpg

935714_20060925_screen001.jpg

935714_20060925_screen002.jpg

• Απαντ. 53
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Dld sta screens den vlepeis pou leei mouse kai w,d,s,a?Dld lol!!!Les na lene psemmata?

Γιατί τότε δεν υπάρχει στα ίντερνετ μαγαζιά όπως play.com, amazon.co.uk ?

Edit: Και γιατί δεν το αναφέρει η επίσημη σελίδα του παιχνιδιού? Κρυφό το κρατάνε.

Υ.Γ Αν υπήρχε για PC θα το είχα ήδη αγοράσει.

Δημοσ.
Γιατί τότε δεν υπάρχει στα ίντερνετ μαγαζιά όπως play.com, amazon.co.uk ?

Edit: Και γιατί δεν το αναφέρει η επίσημη σελίδα του παιχνιδιού? Κρυφό το κρατάνε.

Υ.Γ Αν υπήρχε για PC θα το είχα ήδη αγοράσει.

Den kserw pws kataferes kai sugkentrwses aftes tis plirofories ....ean omws diavaseis kala ti lew, protash pros protash, tha katalaveis.....

DEN exei vgei sta magazia!! o theios to xei!

OK ?

Δημοσ.

Για pc εχει βγει τωρα γιατι δεν υπαρχει '"πουθενα " δεν ξερω....εμενα μου το εστειλε παντως νωρις νωρις...το απογευμα θα εχω εντυπωσεις :D

Δημοσ.
Den kserw pws kataferes kai sugkentrwses aftes tis plirofories ....ean omws diavaseis kala ti lew, protash pros protash, tha katalaveis.....

DEN exei vgei sta magazia!! o theios to xei!

OK ?

Καλώς, δεν πιστεύω να πειράζει που θα περιμένω την επίσημη κυκλοφορία για να το αγοράσω κανονικά και όχι από "συγγενείς".

Φιλικά πάντα.

Ανδρέας.

Υ.Γ Εγώ πάντως δεν είδα να αναφέρεις ότι δεν έχει βγει στα μαγαζιά και το έχει μόνο ο "συγγενής σου".

Δημοσ.

Oι πρωτες εντυπωσεις "περιεργες"....η το παιχνιδι ειναι πολυ βαρυ-απαιτητικο η φταιει το pc μου, ενω στα menu ολα κυλανε καλα στο παιχνιδι δεν κουνιεται φυλο τρελο κολλημα..θα δουμε :D

Δημοσ.

Αν ειναι καλο θα περιμενω την ΚΑΝΟΝΙΚΗ κυκλοφορια του

για να γλιτώσω και απο bugs

και θα το αγοράσω και εγω οπως και ο andreaslfc

Αλλα δεν ξέρω αν θα το σηκώνει το pc μου

Athlon XP 2600+ (1.91ghz)

512 ddr mb ram

nvidia geforce fx 5100 64mb ram

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...