Προς το περιεχόμενο

Acer ΤΕΖΑ

gthdch

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά SOS. Έχω έναν ACER 291Lmi. Ξαφνικά και ενώ έγραφα ένα κείμενο στο Word έσβησε τελείως. Προσπάθησα να τον θέσω σε λειτουργία αλλά τίποτα κάνει ότι θα ξεκινήσει αλλά σταματάει αμέσως, το ανεμιστηράκι όμως δουλεύει και το λαμπάκι τροφοδοσίας μένει αναμμένο, στην οθόνη όμως τίποτα, δοκίμασα και τροφοδοτικό από φίλο που έχει επίσης Acer και τίποτα, οπότε πήρα το δρόμο προς την αντιπροσωπεία που έμαθα ότι δεν υπάρχει επίσημα αλλά μια εταιρεία η οποία το παίζει αντιπροσωπεία. Το πήγα εκεί και για να μην ξανατρέχω ζήτησα από την υπάλληλο αν ήταν δυνατόν να το κοιτάξουν και να μου πουν αν είναι κάτι που διορθώνεται η όχι και ας περίμενα. Η υπάλληλος μου εξήγησε πως δεν ήταν εφικτό και θα χρειάζονταν τουλάχιστον 2 με 3 μέρες εργάσιμες. Φεύγω απογοητευμένος και πριν προλάβω να φτάσω στον Πειραιά με παίρνουν τηλέφωνο και μου λένε πως είναι καμένη η μητρική και απαιτούνται 465€ για τι θα πήγαινε το κεντρικό εργοστάσιο της Acer. Πότε πρόλαβαν τελικά και το έλεγξαν και γιατί δεν μου είπαν να περιμένω όπως άλλωστε τους ζήτησα. Πηγαίνω και τον παίρνω χωρίς να τον φτιάξουν φυσικά και έσκασα και 35€ επειδή τον κοίταξαν. Τον παίρνω λοιπόν και βρίσκω και ένα manual της ACER πάω να τον ανοίξω εγώ. Δεν μου φάνηκε πάντως να τον είχαν ανοίξει καν στην αντιπροσωπεία. Τον έκανα φίλο και φτερό και δεν είδα πουθενά να φαίνεται κάτι καμένο. Το κλείνω πάλι πατάω το κουμπί και ο υπολογιστής ανοίγει μπαίνω στο BIOS και δηλώνω να ξεκινήσει από το CD για να κάνω εγκατάσταση. Τον αφήνω να κάνει επαννεκίνηση πάω να φέρω τα CD. Μέχρι να γυρίσω όμως είχε σβήσει και πάλι δεν ανάβει.

Τα φώτα σας!!! Είναι δυνατόν η μητρική να είναι καμένη και να μπει κανονικά στο BIOS? Τι στο καλό συμβαίνει? Δεν είδα πουθενά την μπαταρία της Μητρικής ξέρει κανείς που βρίσκεται πάνω στη ΜΒ? Αν είναι δυνατόν στείλτε photo.

Κάθε γνώμη και βοήθεια είναι πολύτιμη.

Έχω δοκιμάσει αλλαγή σε μνήμη, μπαταρία και τροφοδοτικό (το εξωτερικό εννοώ με το καλώδιο όχι μέσα στον υπολογιστή).

Δημοσ.

Αναβει αφου τον αφησεις να κρυωσει?Δηλαδη καμια ωρα.Αν ναι τοτε φταιει ο αισθητηρας θερμοκρασιας, καηκε.Ετσι μου ειπαν εμενα οταν ειχα παθει κατι αναλογο με εναν compaq.Το αλλαξαν και δεν εχω κανενα προβλημα.

Δημοσ.

Δεν ανάβει και κρύος να είναι. Μάλλον κάποια ένωση πρέπει να φταίει αφού άνοιξε μόλις τον άνοιξα και τον έκλεισα. Αυτό που θα ήθελα να μου πει κάποιος που ξέρει είναι αν μπορεί να μπει στο BIOS αν η μητρική είναι καμένη.

Όντως πρέπει να παρακαλέμε να μην χαλάνε οι ACER και από άλλα που διαβάζω και οι άλλες εταιρείες είναι λίγο καλύτερες όχι ομως πολύ καλύτερες από την ACER. Δεν πιστεύω επίσης ότι η ACER είναι τόσο μάπα αλλά η "αντιπροσωπεία" της στην Ελλάδα είναι.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...