Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με cpu...;;

ReZonanZ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω μια μητρικη chaintech 7NJL6 με to nforce2 ultra,ενα athlon xp 2500+(barton)

και 2 modules μνημης apo 256 mb το καθενα που λειτουργουν σε dual channel...

Τα προβληματα αρχισαν να παρουσιαζονται εδω και μερικους μηνες οπου ειχα αλλη mainboard(soltek με το via KT400).Απειρες μπλε οθονες και μερικες φορες εκανα μεχρι και 5-6 ρεσταρτ για να καταφερει ο υπολογιστης να μπει στα windows...

Σε καποια φαση ο υπολογιστης δεν εκανε boot οταν ειχα τοπο8ετημενη μνημη σε πανω απο 1 slot!!Οποτε αναγκαζομουν να ειμαι με ενα module μνημης...

εκανα κ το memtest αλλα δεν βρηκε κανα προbλημα στις μνημες οποτε ειπα αρχικα να αλαξω μητρικη οπου και πηρα την chaintech(μεταχειρισμενη).

Μετα απο το κλασικο φορματ εβαλα τα windows κανονικα αλλα το προβλημα ειναι οτι οταν το fsb ειναι στα 166 Mhz(που ειναι κ το default για τον Barton) o υπολογιστης κολαει με το που φορτωνουν τα windows...:(

Αναγκαστηκα να τον εχω στα 133(ο υπολογιστης ετσι τον βλεπει ως 1900+).

Στα 133 δουλευει κανονικα χωρις κανενα προβλημα εδω και 10 μερες που τον εχω ετσι,αλλα οταν παω να τον βαλω στα 166 παντα κολαει με το που φορτωνει τα windows...

Λετε να τα επεξε και ο επεξεργαστης τωρα;;;

Αny help???:confused:

Δημοσ.
Όχι, υπερθεμαίνεται μάλλον, αφού παίζει στα 133, δουλεύει κανονικά. Θερμοαγώγιμη πάστα έβαλές?

Ναι,arctic silver...:(

Δημοσ.

Ξερει κανεις κανα καλο προγραματακι που να μετραει τις θερμοκρασιες του επεξεργαστη;;Δυστυχως ουτε καν το BIOS της Μ/Β δεν εχει μενου που να λεει για θερμοκρασιες (παρολο που εχει ενα σωρο επιλογες για overclocking :? )

H μητρικη ειναι η chaintech 7NJL6 με to nforce2 ultra...

Δημοσ.

για δες την τάση του επεξεργαστή μήπως στα 166 δεν την έχει ρυθμισμένη στην default και εκεί που ζορίζεται ο επεξεργαστής τα κάνει πάνω του

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...