Προς το περιεχόμενο

Ποτε θα εχουμε προσφορες σε πακετα DSL?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 45
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
to prolava me to ds.meta apo ena mina to poulisa kai pira psp.

polh kalh kinhsh

pes6=Pro evolution soccer 6

ΠΑιδια απο οτι βλεπω εχουν πεσει πεινες και δινουν δωρα της πλακας.

ΠΑιχνιδια ο ενας καμερα ο αλλος.

Πανε ανεπιστρεπτι τα περσινα δωρα.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Γεια χαρά παιδιά....

Σκέφτομαι σοβαρά για ADSL....

Από τις προσφορές που υπάρχουν, αξιόλογες είναι από e-shop για ADSL-in a box και CONN-x ta 50 ευρα δωροεπιταγή....

Έχει κάποιος άλλος κάτι πιο καινούργιο....

Δημοσ.

Λοιπον επειδη το ψαχνω κανενα 20ημερο.Αν εξαιρεσειςforthnet ktl που ειναι σταθεροι connex otenet και σια ειναι για τα πανηγυρια.

Σε διαστημα 10 ημερων μου αλλαξαν τις τιμες 3 φορες.

Στην αρχη μου ειπαν 2 μηνες, speedtouch router και 4 δεσμευση με 80 αρχικη και 19.50 ο μηνας τους υπολοιπους 4.

Με τα οτι ακυρωθηκε η προηγουμενη 100 wireless(αφαιρεθεντος του δωρου) και 19.50 ο μηνας για 6 μηνες.

Χθες που πηγα να τα παρω μου ειπαν οτι ξαναλλαξε η δωροεπιταγη ισχυει μονο για το 12μηνο και αν θελω 6μηνο πληρωνω 50 και 19.50 ο μηνας(παντα για 768 μιλαω).

Συμπερασμα¨:ή δεν ξερουν που τους πανε τα 4 η τα αλλαζουν καθε εβδομαδα(γιατι?).

ΠΑντως προκειται γι απαγκοσμια πρωτοτυπια αντι να κανουν προσφορα τα χριστουγεννα να το ακριβαινουν(για ν ατο ξαναφθηνησουν μετα).

Ποτε τι περιμενεις?

Δημοσ.

Πήρα Conn-X στα 1024...επιβεβαιώνω ότι με τo Conn-x επικρατεί μια σχετική σύγχιση (αν και ο πωλητής ήταν όλιγον ΓΤΠ...πιο καλά τα ήξερα εγώ παρά αυτός). Τελικά 51,8 το πήρα, με δωρεπιταγή 50 ευρω....με το κλασικά usb-modem Sagem για αρχή....Περιμένω ενεργοποίηση....Πολύ καλή και η προσφορά της Forthnet (το Wireless κυρίως..) αλλά ήθελε όλα τα λεφτά μπροστά, που είναι μειονέκτημα γιατί είναι και αρκετά....

Δημοσ.
Πήρα Conn-X στα 1024...επιβεβαιώνω ότι με τo Conn-x επικρατεί μια σχετική σύγχιση (αν και ο πωλητής ήταν όλιγον ΓΤΠ...πιο καλά τα ήξερα εγώ παρά αυτός). Τελικά 51,8 το πήρα, με δωρεπιταγή 50 ευρω....με το κλασικά usb-modem Sagem για αρχή....Περιμένω ενεργοποίηση....Πολύ καλή και η προσφορά της Forthnet (το Wireless κυρίως..) αλλά ήθελε όλα τα λεφτά μπροστά, που είναι μειονέκτημα γιατί είναι και αρκετά....

den pirazei.sinithos osoi pernoun usb ta plironoun meta gia na paroun router;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...