Kalavrezos Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2006 Γεια σας παιδια.Δεν βρηκα κατι σχετικο στο forum,sorry εαν υπαρχει τετοιο topic.Προσπαθω να κανω rename κατι αρχεια.Οταν το κανω μου λεει οτι,αν του αλλαξω ονομα δεν θα υπαρχει προγραμμα να το ανοιξει.Οντως,αλλαζει εικονιδιο και δεν ανοιγει με κανενα προγραμμα.Καμμια ιδεα;
antonl Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2006 Λογικά αλλάζεις την κατάληξη του αρχείου και με τη νέα κατάληξη που δίνεις δεν υπάρχει κάποιο συσχετισμένο πρόγραμμα να διαχειριστεί τα αρχεία αυτά.
Kalavrezos Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2006 Οχι,μονο ονομα!Και ακομα,οταν παω,μετα την μετονομασια να το ανοιξω,στον καταλογο με τα προγραμματα δεν με αφηνει να επιλεξω να ανοιγει παντα με αυτο το προγραμμα...
Kalavrezos Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2006 jpeg και txt μεχρι τωρα.Δεν μπορω να δω τωρα για αλλα γιατι ειμαι στη δουλεια
gfilippas Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2006 Αν είσαι σίγουρος ότι δεν είναι ορατές οι καταλήξεις και ότι δεν τις αλλάζεις, τότε μάλλον πρόκειται για γενικό πρόβλημα του υπολογιστή. Κάνε ένα reboot μήπως στρώσει.
antonl Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2006 Για να καταλάβω... έχεις ένα αρχείο πχ "photo1.jpg" και το κάνεις rename σε "photo2.jpg" και δεν ανοίγει; edit: Σαν τελευταία λύση υπάρχει και το control panel -> folder options -> file types κι από εκεί να συσχετίσεις καταλήξεις αρχείων με κάποιο πρόγραμμα.
gfilippas Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2006 Για να καταλάβω... έχεις ένα αρχείο πχ "photo1.jpg" και το κάνεις rename σε "photo2.jpg" και δεν ανοίγει; edit: Σαν τελευταία λύση υπάρχει και το control panel -> folder options -> file types κι από εκεί να συσχετίσεις καταλήξεις αρχείων με κάποιο πρόγραμμα. Αν κατάλαβα καλά και εγώ, αυτό εννοεί.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.