Doom Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2000 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2000 Antimetopizw ena problhma me to MAME kai thn ATI Rage fury 32Mb. Arneite epimona na pe3ei dos to mame. To kanei kai me merika alla programmata gia dos. Vesa drivers den ftene oute kai fenete na exoun doulepei. Oute to Sci Tech Display Doctor doulepse. Mhpos gnorizete tipota epi tou 8ematos?!<P>------------------<BR>Keep learning & have Fun!
onLINEr Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2000 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2000 persi eixa tin idia karta me sena, evala to mame apla na do ti einai kai thimamai horis kanena special config to etrexe mia hara... <P>
vooda Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2000 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2000 Kalitera psaxe kai vres thn ekdosh 32b pou einai gia windows kai mhn psaxnese gia vasa drivers...Den axizei
passenger57 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2000 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2000 Και εγώ έχω την ίδια κάρτα και η εικόνα ειναι φανταστική στην τηλεόραση.Πάιξε λίγο με τις αναλύσεις και θα το βρείς.Πρέπει να έχεις χαμηλή ανάλυση θέσει για να έχεις καλά αποτελέσματα στο tv.
Vurt Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2000 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2000 Έχω την ίδια κάρτα (Rage Fury pro 32 Mb) και θέλω να ρωτήσω αν έχεις ικανοποιητική εικόνα από το TV-OUT στην τηλεόραση... Δοκίμασα όλους τους τρόπους (rca και svhs) αλλά η εικόνα βγαίνει παραμορφωμένη ως προς τις διαστάσεις ... Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο που η τηλεόραση είναι 100Hz (Sony 29"). Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη...<BR>
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.