zaskar Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2006 Μόλις έκανα εγκατάσταση σε δυο υπολογιστές της εταιρίας το Kaspersky Internet Security 2006 6.0.1.411. Όλα καλά στην εγκατάσταση. Μου βγάζει όμως συνέχεια αυτό το error. Αν επιλέξω κλείσιμο, δεν μπορώ να καταλάβω τι έχει αλλάξει. Όλα δείχνουν φυσιολογικά όμως το error, error. Μήπως μπορεί κανείς να βοηθήσει;
vjshadow Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2006 Εχει κανενα τεταρτακι που μου το εβγαλε κι εμενα. Το κανει οταν παει να κανει αναβαθμιση. Μηπως υπαρχει κανενα προβλημα με το κλειδι (ειναι "περιεργο" το δικο μου);
GRECTORAS Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2006 κ εμένα στης δουλειάς το ίδιο.σπίτι που είμαι τώρα είναι οκ.το λέω γιατί έχω ενεργοποιημένο το κλειδί με τον ίδιο ακριβώς τρόπο άρα δεν είναι αυτό
ssonic Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2006 Δεν φταίτε εσείς. Είναι ένα bug στον updater που εμφανίστηκε σήμερα. Κάντε τα εξής για να λυθεί: 1) Στα Settings->Service κάντε disable to Self-Defence 2) Σβήστε από το C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Kaspersky Lab\AVP6\Data\ το αρχείο updcfg.xml 3) Κάντε πάλι enable to Self-Defence Είστε έτοιμοι! Κάντε update χωρίς κολλήματα!!!
vjshadow Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2006 OK το προβλημα φαινετε να λυθηκε σε εμενα. Ευχαριστω ssonic.
GRECTORAS Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2006 Δεν φταίτε εσείς. Είναι ένα bug στον updater που εμφανίστηκε σήμερα. Κάντε τα εξής για να λυθεί: 1) Στα Settings->Service κάντε disable to Self-Defence 2) Σβήστε από το C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Kaspersky Lab\AVP6\Data\ το αρχείο updcfg.xml 3) Κάντε πάλι enable to Self-Defence Είστε έτοιμοι! Κάντε update χωρίς κολλήματα!!! thanks εκ των προτέρων man το δοκιμάζω αύριο στη δουλειά(όπου και το πρόβλημα)
Soth Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2006 Λύθηκε και σε εμένα! Thanks ssonic Βασικά δεν έσβησα το αρχείο αλλά το έκανα rename γιατί λέω μήπως χρειαστεί αργότερα...
GRECTORAS Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2006 bravo,bravo,bravo ssonic.τζάμι και σε μένα
ninos30 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2006 Εγώ έκανα uninstall/install και έπαιξε... Μακάρι είχα διαβάσει πρώτα το topic... Τεσπα θα το ξέρω αν ξαναγίνει... THX ssonic
omen34 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2006 Και εγώ πριν διαβάσω το Topic το έκανα uninstall μετά από δύο repair γιατί με είχε εκνευρίσει που δεν έκανε update και έβαλα το NOD32 την τελευταία έκδοση 2.70 .
hydrogen Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2006 και εγο το αντιμετωπισα και το εβγαλα. Εβαλα το antivir και μου βρηκε ιους που δεν τους ειχε εντοπισει το κασπερσκυ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.