gap Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2006 Έχω αυτό το sony http://www.sony.gr/view/ShowProduct.action?product=NW-E505&site=odw_el_GR&pageType=Overview&category=PAW+Network+Walkman ήθελα να ρωτήσω σχετικά με τη μπαταρία του. Ιδανικό είναι να ξεφορτίζει πλήρως και μετά να φορτίζεται πάλι? Αν μένει για καιρό αχρησημοποίητο χαλάει η μπαταρία του? Τι μπαταρίες έχουν αυτά? σαν των κινητών? αν ξέρει κάποιος να μας πει..
spirosta Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2006 Είναι μπαταρία λιθίου αρα ισχύουν τα σχετικά. Κάποιοι λένε να μηνξεφορτίζει τελείως τελείως αλλά να φορτίζεται με την πρώτη ευκαιρία. Άλλοι λένε να ξεφορτίζει πριν φορτιστεί. Γενικά οι μπαταρίες λιθίου δεν έχουν φαινόμενο μνήμης και διατηρούνται γενικά πάρα πολύ με δίαφερες χρήσεις. Η γνώμη μου είναι να την φορτίζεις όπως το κινητό σου και θα είσαι εντάξει. Δεν θα αντιμετωπίσεις ποτέ πρόβλημα πέρα από την γύρανση της που ούτως ή άλλος μετά από 2 χρόνια και... θα τα παίξει..
gap Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2006 και απο περιέργεια αλλάζεται μπαταρία σε αυτό??? Είναι μπαταρία λιθίου αρα ισχύουν τα σχετικά. Κάποιοι λένε να μηνξεφορτίζει τελείως τελείως αλλά να φορτίζεται με την πρώτη ευκαιρία. Άλλοι λένε να ξεφορτίζει πριν φορτιστεί. Γενικά οι μπαταρίες λιθίου δεν έχουν φαινόμενο μνήμης και διατηρούνται γενικά πάρα πολύ με δίαφερες χρήσεις. Η γνώμη μου είναι να την φορτίζεις όπως το κινητό σου και θα είσαι εντάξει. Δεν θα αντιμετωπίσεις ποτέ πρόβλημα πέρα από την γύρανση της που ούτως ή άλλος μετά από 2 χρόνια και... θα τα παίξει..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.