privateer Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2007 Gears of War sells 2.7 million copies in 8 weeks http://gamesindustry.biz/content_page.php?aid=22049
blueviper Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2007 Απορία...προς τι η ταύτιση με τις πωλήσεις του παιχνιδιού; Βάζει κανένας φράγκο από ποσοστά στην τσέπη του και σκίζεται τοιουτοτρόπως για τα ρεκόρ και την υπεροχή του ενός ή του άλλου; Μήπως έχουμε χάσει λίγο την μπάλα με την πόρωση που εκδηλώνεται ένθεν κακείθεν; Για αναθεματισμένα game και κονσόλες μιλάμε και τα έχουμε ανάγει σε ιντιφάντα κι ιερό πόλεμο.
BucketheadGR Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2007 Το έπαιξα το παιχνίδι και πέρα από τα γραφικά, μου ήταν παντελώς αδιάφορο :? Gameplay ίδιο με δεκάδες άλλα. Κλασικά ένας με όπλο γυρνάει και σκοτώνει. Τίποτα το ιδιαίτερο. (ξαναλέω...τα γραφικά έσκιζαν αλλά μέχρι εκεί). Τίποτα παραπάνω από το half life 1.
ultralisk Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2007 Το έπαιξα το παιχνίδι και πέρα από τα γραφικά, μου ήταν παντελώς αδιάφορο :? multiplayer epaikses?....sto Live,oxi co-op
Freddie Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2007 διαφημιστική προπαγάνδα ήτανε μωρέ όλο το θέμα. Σιγά το παιχνίδι!:? :-?
BucketheadGR Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2007 multiplayer epaikses?....sto Live,oxi co-op Δε θυμάμαι αν έπαιξα Multi αυτό ή το call of duty.:oops: Απίστευτα γραφικά αλλά δεν είχε καμία καινούρια ιδέα το παιχνίδι. Διαφοροποιημένα Doom με καλύτερα γραφικά έχουν καταντήσει τα καινούρια παιχνίδια.
ultralisk Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2007 Δε θυμάμαι αν έπαιξα Multi αυτό ή το call of duty.:oops: Απίστευτα γραφικά αλλά δεν είχε καμία καινούρια ιδέα το παιχνίδι. Διαφοροποιημένα Doom με καλύτερα γραφικά έχουν καταντήσει τα καινούρια παιχνίδια. καλά,λούσου εεεεεε sorry.....εννοώ παίξε με GOW Live και θα με θυμηθείς ...από εμένα όμως παίρνεις άφεση αμάρτιων αφού δεν το έχεις δοκιμάσει Online :razz:
privateer Δημοσ. 14 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2007 What Gears Got Right http://www.newspail.com/editorials.php?fid=22 Endiaferon ar8ro gia to Gears multi
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.