Προς το περιεχόμενο

2,7 εκατομυρια κοπιες σε 8 εβδομαδες!! GEARS OF WAR!

p3tran

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Gears of War Hits 1 Million Units Sold and Shoots to #1 on Xbox Live

More than 85 Percent of Players Connect to Xbox Live, Driving New Gold Memberships by 50 Percent

As “Gears of War” continues to emerge throughout the world ahead of the holiday sales rush, the Xbox 360 juggernaut has sold an impressive 1 million copies world-wide in just its first two weeks of release—elevating the game to the fastest-selling title of 2006 and fastest-selling original Xbox game of all time.

The battle continues to rage on Xbox Live as well, as more than 850,000 unique gamers have engaged in 10 million gameplay sessions while unlocking an impressive 7 million Achievements. On top of being the #1 title on Xbox Live, “Gears of War” has also driven new members to the network, as paid registrations per day have skyrocketed more than 50 percent since the gameʼs launch.

Propelling its rise to popularity, Gears of War has been crowned the best next generation game of the year by over 45 publications, earning a 95 percent average review score as tracked by http://www.gamerankings.com. Critics everywhere overwhelmingly agree and have united to make “Gears of War” one of the best-reviewed games of all time.

“From the very beginning, we knew ʽGears of Warʼ would be an industry-defining hit,” said Shane Kim, corporate vice president at Microsoft Game Studios. “As we watched both the game and its hype grow, it became obvious that ʽGears of Warʼ was the rare title that could live up to such incredible anticipation, and judging from the reaction of critics and fans, itʼs done just that.”

http://gamerscoreblog.com/team/archive/2006/11/21/539037.aspx

αντε γεια!! σπαει ολα τα ρεκορ και το παιχνιδι και η κονσολα.

Δημοσ.

Νομίζω έχει πέσει τρελλό hype-άρισμα με το παιχνίδι αυτό.

Είναι ένα απίστευτο τεχνολογικά παιχνίδι, αλλά τόσο πιά?

Ποιό πολύ και από το Halo???

Δεν το έχω παίξει, οπότε συγχωρήστε την άγνοιά μου.

Περιμένω όμως από τον privateer τα σχόλιά του για την ιστορία του παιχνιδιού.....

Αλλά όσον αφορά τις πωλήσεις, πιστεύω θα φάει σκόνες από το Pokemon Revolution, μόλις αυτό κυκλοφορήσει.

Υπόψην, Pokemon παιχνίδι δε έχω παίξει ποτέ (σχεδόν).

Δημοσ.

@πανθηρα

εχεις μεινει πισω λεμεεεεεεε

@mihrajfkahdafi

ειναι ρεκορ ολων των εποχων μια κονσολα ενος ετους να κανει τετοια πραγματα.

και ειδικα οταν η κοσνολα αυτη δεν ειναι στο price range του casual player (~150-200e)

Δημοσ.

To περίμενα πως αυτό το παιχνίδι θα κάνει τρελές πωλήσεις.

Αλλά, αν θυμάμαι καλά το halo 2 δεν είχε φτάσει κοντά σε αυτό το νούμερο όταν κυκλοφόρησε?

Δημοσ.
ειναι ρεκορ ολων των εποχων μια κονσολα ενος ετους να κανει τετοια πραγματα.

και ειδικα οταν η κοσνολα αυτη δεν ειναι στο price range του casual player (~150-200e)

Den diafwnw me tipota apo osa les to mono pou sou eipa einai giati na anoixeis kainourgio thread kai na gemizoume me asxeta kai na min to dimosieuseis se kapoia apo ta 3 pou ta diavazoun kai oloi..Isws gia na to diavazoun kai oi neoi pou bainoun.. tespa Go Gears!

Δημοσ.

xmm.. το Halo2 ειχε κανει πολλα τρελα πραγματα θεωρητικε. δεν θυμαμαι καλα, αλλα νομιζω

ειχε τζιρο 350 εκατομμυρια δολλαρια την πρωτη μερα, και τελευταια φορα που κοιταξα ειχε πουλησει πανω απο 6.5 εκατομμυρια κοπιες.

τα δε online στατιστικα του, ειναι τελειως απαιχτα... 30 εκατομμυρια ωρες online, σχεδον (ή παραπανω) απο μισο δις games played, κλπ κλπ.

δεν ειμαι προχειρος στο halo2. καποια στιγμη θα βρω data και θα βαλω.

ομως το halo2 βγηκε αλλη εποχη, με αλλη installed user base, αλλες τιμες hard&soft, και ητανε και sequel του καλυτερου μεχρι τοτε fps.

αυτο που βλεπω σιγουρο ειναι οτι τις επομενες μερες θα βγουν καμποσα συγκρικτικα της επιτυχιας αυτων των 2 games. ;)

επισης, ενα αλλο πραγμα που βλεπω σιγουρο με τις πωλησεις των games του 360, ειναι οτι πολλες εταιρειες που αποφασισαν να παιξουν τα χαρτια τους με τη sony αυτη τη φορα, βαρανε αυτη τη στιγμη που διαβαζετε αυτα τα κεφαλια τους στον τοιχο.. ;)

Δημοσ.

Αλλά όσον αφορά τις πωλήσεις, πιστεύω θα φάει σκόνες από το Pokemon Revolution, μόλις αυτό κυκλοφορήσει.

Υπόψην, Pokemon παιχνίδι δε έχω παίξει ποτέ (σχεδόν).

Nαι. Και το Pokemon Revolution θα φάει πολλές σκόνες από τις πωλήσεις της barbie νεράιδα!! Και μετά εμείς που παίζουμε GOW θα κλέμε με μαυρο δάκρυ που το παιχνίδι μας δεν τα κατάφερε τόσο καλά!!! :twisted: :twisted:

Δημοσ.
Nαι. Και το Pokemon Revolution θα φάει πολλές σκόνες από τις πωλήσεις της barbie νεράιδα!! Και μετά εμείς που παίζουμε GOW θα κλέμε με μαυρο δάκρυ που το παιχνίδι μας δεν τα κατάφερε τόσο καλά!!! :twisted: :twisted:

Tώρα γίνεσαι και κακός πέρα από προκατηλημένος.

Και μένα δεν μου αρέσουν τα πόκεμον, αλλά αντικειμενικά τα παιχνίδια τους είναι πάρα πολύ καλοφτιαγμένα παιχνίδια.

Και το Yu-gi-oh το γελούσα, μέχρι που το έπαιξα και έπαθα πλάκα.

Το ίδιο και με το Dragonball.

Επειδή δεν μας αρέσει η θεματολογία ενός παιχνιδιού, αυτό δεν καθιστά το παιχνίδι το ίδιο πατάτα.

Εμένα π.χ το Gears of war μου είναι παντελώς αδιάφορο.

Oύτε το Halo 3 μου λέει κάτι.

Βρίσκω πολύ πιό ωραίο και ενδιαφέρον τίτλο το Blue Dragon,το Bioshock και το Mass Effect.

Αυτό κάνει τα δύο προαναφερόμενα παιχνίδια πατάτες?

Δεν καταλαβαίνω τη λογική σου.

Δημοσ.

Και εγώ δεν καταλαβαίνω τη δική σου. Παιχνιδάρα είναι(αν δεν ήτανε δεν θα ξεπετάγανε τα κέρδη της nintendo στα ύψη)! Εγραψα εγω κάτι αντίθετο?

Δημοσ.

Ποιό πολύ και από το Halo???

Δεν το έχω παίξει, οπότε συγχωρήστε την άγνοιά μου.

An den to exeis paixei de boreis na krineis.

Nαι. Και το Pokemon Revolution θα φάει πολλές σκόνες από τις πωλήσεις της barbie νεράιδα!!

:lol: :lol: :lol: :lol:

Telika exei poly plaka ayto to forum :roll:

Δημοσ.
An den to exeis paixei de boreis na krineis.

:lol: :lol: :lol: :lol:

Telika exei poly plaka ayto to forum :roll:

Ειλικρινά μόνο αν το παίξεις μπορείς να καταλάβεις...Το παιχνίδι είναι απο το διάστημα!!!!:twisted:

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καντα 2 :mrgreen:

Gears of War Surpasses 2 Million in Unit Sales Worldwide

Microsoft Games Studios and Epic Games Announce "Gears of War" Surpasses 2 Million in Unit Sales Worldwide, Becoming the Fastest-Selling Next-Generation Console Game

UK — 15th December, 2006 — A video game champion has been crowned as today “Gears of War” made history by becoming the fastest-selling next-gen game of 2006 and the fastest-selling exclusive Xbox® game of all time.

Microsoft Game Studios and Epic Games Inc. today confirmed that “Gears of War,” the Xbox 360™-exclusive title, has sold more than 2 million copies worldwide since its release six weeks ago.

“ʽGears of Warʼ clearly has won the battle for the title of the must-have game of the year,” said Richard Teversham, Director of Platform & Marketing, Home and Entertainment Division EMEA. “Its phenomenal success is one of many reasons why Xbox 360 is the ultimate place to get together with friends to play this Christmas.”

“Weʼve always held high hopes for ʽGears of War,ʼ but we never expected such an overwhelmingly positive response from critics and gamers all over the world,” said Michael Capps, president, Epic Games. “I canʼt describe how stoked our team is right now. Our fans can absolutely count on Epic to keep delivering new gameplay through Xbox Live®.”

In addition to being the must-have video game of the holiday season, “Gears of War” continues to rage on the Xbox Live battlefield as well, with more than 1 million unique gamers engaging in 10 million online gameplay sessions and unlocking an impressive 7 million achievements. On top of being the No. 1 title on Xbox Live, “Gears of War” has driven new members to the network; paid registrations per day have skyrocketed more than 50 percent since the gameʼs launch.

Δημοσ.

M'αρεσει που λέει “Weʼve always held high hopes for ʽGears of War,ʼ but we never expected such an overwhelmingly positive response from critics and gamers all over the world". Αφού το game απλα δεν παλεύεται. Τι να λέμε τώρα:)

Δημοσ.

για το gow panther δίνω και εγώ τα ρέστα μου παρόλο που δεν αντέχω να παίξω ούτε λεπτό halo, halo2 kai to halo3 δε μου λέει τίποτα και που βγαίνει.

το gears of war είναι σε άλλο επίπεδο δεν υπάρχει παιχνίδι να συγκριθεί με αυτό κάτι αντίστοιχο είχα πάθει με το resident evil 4 στο cube το οποίο για την εποχή του ήταν πολύ μπροστά γραφιστικά και σε gameplay και είχε αυτή την ατμόσφαιρα απο κινηματογραφική ταινία.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...