CONAN_ Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2006 Τα περισσότερα απο τα κόλπα του ήταν καραστημένα με άτομα δικά του. Σε κάθε παράσταση παίζανε οι ίδιοι, και μάλιστα κάνανε τις ίδιες κινήσεις. Καλά δεν σκέφτηκε οτι ίσως κάποιος πάει 2 φορές και το καταλάβει ? Καλά το κόλπο με τις μπαχάμες ήτανε ότι πιο γελοίο έχω δεί. Λες και δεν φαίνεται οτι είναι βίντεο. Και στο τέλος ο David, ντυμένος στα μαύρα για να μήν φαίνεται έτρεξε ανάμεσα στο κοινό και ανέβηκε στην εξεδρούλα, και καλά βγήκε απο κεί. Ασε... Δεν λέω και μένα με εντυπωσίασε το Illusions, και γιαυτό πήγα κιόλας, αλλά αυτο που είδα στην Αθήνα ήτανε μάπα. 2 κόλπα αξίζανε μόνο. Αυτό με το αυτοκίνητο και με την "εξαφάνιση" των 13 στην σκηνή. Επίσης κυκλοφορούν και 2 εκπομπές του Χαρδαβέλλα που είχε κάνει σχετικά με τον Κοπερφιλντ και τους Μάγους γενικότερα, σε γνωστό τορεντάδικο. Κατεβάστε τες, αξίζουνε πραγματικά.
Exoskeletor Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2006 Κλασσικος ελληνας δηλαδη, δε μπορω να καταλαβω γιατι επρεπε να πεις τα εκατομμυριακια του αρπαζει. Ε μη με τρελενεις πως δεν εχεις κατι μαζη του, γουσταρεις που θα τον δεις χωρις να ξοδευτεις (για τον ιδιο λογο που οι πειρατικες ταινιες κανουν χρησες δουλειες και ας εχουν χαλια ποιοτητα.. στην ελλαδα). Εγω τα βαφω μαυρα επειδη βλεπω πως αρχιζει και γερναει, εσυ ετσι οπως μου το λες εισαι λιγο υπερανο για να πεσεις τοσο χαμηλα να στεναχωρηθεις για τον david.Οπως το βλεπει κανεις Συμφωνω παντως γουστα ειναι αυτα αλλα οι περισοτεροι αντιμετωπιζουν τον david λεσ και τους ρουφαει το αιμα, λες και ειναι απατεωνας
blueviper Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2006 Γιατί καλέ μου φίλε εκνευρίζεσαι αναίτια; Σου πρόσβαλα την υπεραξία και θίχτηκες προσωπικά; Τέτοιες αντιδράσεις θα ανέμενα μονάχα από τις 13χρονες φαν του Σάκη και πλέον του Μαρτάκη κι όχι από έναν 23χρονο που θα έπρεπε να κατανοεί πως δε χρειάζεται όλοι να προσκυνάνε το ίνδαλμά του. Δεν μπορώ να το πω πιο απλά πως τον David τον έχω χεσμένο, όπως κι αυτός εμένα. Ζούμε σε ένα παράλληλο σύμπαν. Αν διασταυρωθούν οι πορείες μας, έχει καλώς, αλλιώς ουδείς εκ των δύο θα τα βάψει μαύρα. Με το στανιό δηλαδή να αναγνωρίσω την κορυφαία του παρουσία και να σεβαστώ την ιερή του μορφή, αν δε θέλω να μου την πέσουν οι fan του; Φυσικά κι αρπάζει τα εκατομμύριά του μια χαρά, όπως και κάθε άλλος που προσφέρει ελάχιστα με βάση τα όσα ζητάει. Αν πιστέψω τουλάχιστον εκείνους που τα έσκασαν για τα εισιτήρια, χωρίς ποτέ να εκπληρωθούν οι προσδοκίες τους και κατέληξαν να μιλάνε οι ίδιοι για φιάσκο κι αρπαχτή. Ο καθένας αποφασίζει αν αξίζει κάτι ή όχι. Η δική μου λοιπόν σχέση με τον David αποτιμάται όσο ένα πειρατικό cd κι αυτό αν μου το χαρίσουν. Να συνεχίσω να απολογούμαι;
Exoskeletor Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2006 μα σου ειπα εγω πως πρεπει σωνει και καλα να τον συμπαθεις? Δεν εχω κανενα απολυτως προβλημα αν εσενα δεν σου αρεσει. Ο τροπος σου ομως ειναι ελεεινος. Κρατα την γνωμη σου για τον εαυτο σου. Καλα το αν προσφερει ελαχιστα η οχι αυτο αστο προσωπικη σου αποψη, οπως το βλεπει κανεις, οσο για αυτους που περιμεναν πολλα.. Ειδαν ενα dvd με 20 χρονια καριερας και ηταν και νεος τωρα και περιμεναν εδω στην ελλαδα να κανει τα καλυτερα του κολπα και ακομα καλυτερα? πως γινεται αυτο δηλαδη? επρεπε να το περιμενουν. Μερικα κολπα που ειχε κανει παλιοτερα προπονιοταν για χρονια και τα εκανε μια φορα. Εγω απο το dvd του που ειδα μονο τα κολπα δεν με ενιαζαν, δεν ηταν αυτα που τον κανουν τοσο τρομερο, ολα τα υπολοιπα ειναι Απορω πως του κανεις την χαρη και συνεχιζεις να συζητας για παρτυ του, ειναι μεγαλη του τιμη αυτο (πλακιτσα) Conan, αν μπορεις πες μου ονοματα γιατι αλλιως πως να τα βρω
blueviper Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2006 Ο τροπος σου ομως ειναι ελεεινος. Το μοναδικό πρόβλημα που έχει ο τρόπος μου είναι πως δεν συνδυάζει πτώση του εσώρουχου και στάση στα 4 απέναντι στο David, όπως κάνει κάθε λάτρης και groupie του. Το ανέφερα ευθύς εξαρχής πως δεν πρόκειται να κάτσω να του γλύψω και τα πισινά επειδή το κάνουν άλλοι κι ενδεχομένως να θιχτούν που τους ακυρώνουμε τα ιερά και όσια. Κρατα την γνωμη σου για τον εαυτο σου. Αυτή την ακραία δημοκρατική σου θέση, να την εκλάβω ως νουθεσία, ως προειδοποίηση ή ως απειλή; Όσο ανεκτικός και με κατανόηση μπορώ να υπάρξω απέναντι στις επιλογές οποιουδήποτε, το πιθανότερο είναι να κάνει διπλό πλονζόν η εριστικότητά μου και να ακούσει τα χίλια μύρια ο αγαπητικός του, μόνο και μόνο για να τον προκαλέσω, μια και διαβλέπω πρόβλημα. Κι όπως σου είπα τα 13χρονα δεν τα συμμερίζομαι και δεν τα συγχρωτίζομαι, αλλά δε βλέπω κανείς μας να ανήκει σε αυτήν την κατηγορία του ακαταλόγιστου. Καλα το αν προσφερει ελαχιστα η οχι αυτο αστο προσωπικη σου αποψη, οπως το βλεπει κανεις Θα μπορούσε να ήταν κάτι περισσότερο από προσωπική άποψη ούτως ή άλλως; Πως ακριβώς διαφοροποιείσαι ο ίδιος; Παραθέτεις και μη προσωπική άποψη; οσο για αυτους που περιμεναν πολλα.. Ειδαν ενα dvd με 20 χρονια καριερας και ηταν και νεος τωρα και περιμεναν εδω στην ελλαδα να κανει τα καλυτερα του κολπα και ακομα καλυτερα? πως γινεται αυτο δηλαδη? επρεπε να το περιμενουν. Μερικα κολπα που ειχε κανει παλιοτερα προπονιοταν για χρονια και τα εκανε μια φορα. Ομολογώ πως αγνοώ πότε ακριβώς συνταξιοδοτούνται οι μάγοι. Μου φαίνεται κομματάκι περίεργο πάντως να μιλάμε για σωματικό κάματο από τα 50, λες και έχουμε να κάνουμε με κανένα 10θλο. Μήπως τελικά κι ο μάγος θέλει τον Τζέκο του; Πάντως, αν έχει κουραστεί ο David και πλέον δεν μπορεί να αποδώσει, ας ζητάει και λιγότερα για να είναι ανάλογος με αυτά που προσφέρει. Εγώ ως θεατή που σκάω την εκατοσταρούμπα, εχέσθην αν ο David κουράστηκε, βαρέθηκε ή ξύπνησε ανάποδα. Κι αν δω μια τέτοια συμπεριφορά που δε με τιμά ως θεατή, φυσικά και θα βγω να κράξω. Εγω απο το dvd του που ειδα μονο τα κολπα δεν με ενιαζαν, δεν ηταν αυτα που τον κανουν τοσο τρομερο, ολα τα υπολοιπα ειναι Ποια είναι τα υπόλοιπα; Η φράντζα; Κι εμείς αγαπήσαμε, αλλά δεν κάναμε κι έτσι. Απορω πως του κανεις την χαρη και συνεχιζεις να συζητας για παρτυ του, ειναι μεγαλη του τιμη αυτο (πλακιτσα) Πλακίτσα έκανα στην αρχή κι ο ίδιος, χωρίς καμία διάθεση να προσβάλλω το συνομιλητή μου, αλλά δέχθηκα μομφές για κλασικούς Έλληνες και τα ρέστα. Κακώς λοιπόν δεν επέλεξα κι ο ίδιος να καταλήξω σε χαρακτηρισμούς...θεώρησα πως είναι αστείο ζήτημα να μαλώσεις για τον David.
CONAN_ Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2006 Exosceletor, ψάξε για εκπομπές Πύλες του ανεξήγητου. Αν έχεις πρόβλημα pm..
Exoskeletor Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2006 Καταληγεις παλι οπως αρχισες ε? να σε ρωτησω κατι? για εναν μουσικο που δεν σου αρεσει καθολου τα ιδια θα ελεγες? Και στον τροπο σου δεν εχει σχεση το οτι δεν λατρευεις τον david, αυτο ειναι γνωμη, ο τροπος σου πριν οπως ειπα ηταν ποολυ περιεργος Για το αν ηταν κουρασμενος η αν αξιζε τα τοσα λευτα.. δε ξερω δεν ημουν εκει αλλα και παλι ποτε θα ξαναδεις. Μπορει να ειχατε δικιο αν και ποτε κανεις δεν ειπε πως θα ηταν τελειος. Απλα αυτο περιμεναμε επειδη ξεραμε το 20χρονο εργο του, δεν χωρανε 20 χρονια σε 2 ωρες απο οτι φαινεται Ποια απειλη μου λες, σου ξαναλεω δεν εχω προβλημα με την αποψη σου αλλα μην μου προσπαθεις να την αιτιολογισεις και να μου την περασεις για σωστη. Εαν ειδες το dvd και περα απο τα κολπα του ειδες μια φρατζα τοτε.. λυπαμαι φιλε μου και χαίρομαι που εγω μπορω να δω πολλα περισοτερρα απο ανθωπους που δεν αξιζουν οπως λες. (δεν ηταν ακριβως ο david η αιτια που "μαλωσαμε") ξερει κανεις το κομματι στο τελος του βιντεο? http://www.youtube.com/watch?v=pfamvx-snHg
Freddie Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2006 exoskeletor με το συμπάθειο κιόλας αλλά νομίζω πως έχεις χάσει λίγο την μπάλα. Δεν ξέρω ούτε ενα είτε απο φίλους είτε απο forums να βγήκε ικανοποιημένος. Εσύ γιατί ζορίζεσαι; Όταν κάποιος πληρώνει για κάποιο θέαμα και στο τέλος βγει δυσαρεστημένος τότε έχει κάθε δικαίωμα λόγου να το πει. Και όσο για την ερώτηση σου για μουσικό που κολλάει; Και εγώ γούσταρα τους Rolling Stones αλλά προσωπικά δεν μπορώ να τους βλέπω 9849849823 χρονών και να το παίζουνε rockades.
Exoskeletor Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2006 καταλαβαινω για να λετε ολοι τα ιδια καποιο δικιο θα εχετε. αλλα βγηκες δυσαρεστημενος γιατι? επειδη δεν ηταν ετσι οπως τον περιμενες? εσυ μπορει να περιμενες να εξαφανισει το φεγγαρι, ο david τη φταιει? αυτο λεω εγω. (και αυτο φαινεται απο το αν ρωτησεις οσους ειδαν το show και δεν ηξεραν τιποτα αλλο γιαυτον απο το οτι ειναι καλος μαγος. Μια φιλη μου που το ειδε εμεινε, αλλα αν ειχε δει το illusion μπορει να ειχε απογοητευει) Το αλλο που μου λες οτι εχει καθε δικαιωμα να το πει, ειπα εγω πως δεν εχει η μηπως στο στερησα κιολας? Αυτο για το μουσικο που ειπα δεν εχει σχεση με ηλικια
blueviper Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2006 Exoskeletor...συνεχώς μου επιβεβαιώνεται η άποψη πως με φανατικούς δεν υπάρχει πεδίο γόνιμης αντιπαράθεσης. Από τη μια θα σου αξιώσουν να κρατήσεις τη γνώμη σου για τον εαυτό σου (γιατί άλλωστε γράφουμε σε forum και δεν τα λέμε στον τοίχο), αν τους πειράξεις τον αγαπητικό, από την άλλη είναι ικανοί να βγάλουν μαλθάκες όλους τους άλλους που υπήρξαν αυτήκοες κι αυτόπτες μάρτυρες ενώ οι ίδιοι την έβγαζαν με dvd. Κάν' τονα εικόνισμα και βάλ' τον και κάτω από το προσκεφάλι σου. Λες να με καίει και τόσο;
madsc Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2006 Παρακαλώ να ηρεμήσουν τα πνεύματα κ να ξαναγυρίσουμε ontopic. /sc
Exoskeletor Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2006 Δεν συνενοουμαστε και πολυ βλεπω ε? Εγω σου ειπα πως αυτο το υπερανω στυλ που εχεις ειναι λαθος, εκτος και αν κατεβηκες απο αλλο πλανητη εσυ και οπως ειπα για να το λενε τοσοι καποιο δικιο θα ειχαν. Απο τον τροπο σου φαινεται πως περισσοτερο εσυ εισαι φανατικος εχθρος του παρα εγω φανατικος οπαδος. Αν σε καιει? τη σχεση εχει αυτο? προσπαθω να σου αλαξω γνωμη και δεν το εχω καταλαβει?
Freddie Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2006 νομίζω πολύ ασχοληθήκαμε με τον κύριο David. Καλά να είναι εκεί που είναι .Αμήν...
blueviper Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2006 Και 2 thread μάλιστα για να παίζει και stereo mode. Δε συνεχίζω, γιατί κουβαλάω τη στάμπα του φανατικού πολέμιου κι εχθρού, οπότε μου αφαιρείται και το δικαίωμα γνωμοδότησης.
Exoskeletor Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2006 Freddie αφού το νομίζεις τότε τι κανεις εδώ? αν είναι δυνατόν τι μισος τραβάει ο άνθρωπος. Είναι τόσο δύσκολο να τον δείτε σαν καλλιτέχνη? να δείτε της παραστάσεις του σαν μια όμορφη χορωδία, ένα θέατρο.. τι να σας πω, κρίμα, ούτε τη δουλειά σας να έπαιρνε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.