Exoskeletor Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2006 Δεν είχα μια μέρα τι να κάνω και ίνα να δω ένα αφιέρωμα με τα καλύτερα κόλπα του, μιλάμε τρελάθηκα. το είδα 2 φορες απανωτά. Είναι τρομερός όχι λόγο τον μαγικών πωυ κάνει αλλα λόγο το τις ζωής του,του πως στήνει τα σκηνικά του, του χαρακτήρα του. είναι ωραίο να βλέπεις τέτοιους άνθρωπουs. Δείτε το οπωσδήποτε και θα πάτε σε ένα άλλο κόσμο για 1,3 ώρες (ξαναλέω όχι τόσο λόγο αυτόν που κάνει αλλα λόγο του χαρακτήρα του) David copperfield - Illusions Κατεβαστε και ενα ομορφο μουσικο κομματι που παιζει στο dvd του να χαθειτε λιγο Peter Gabriel - in your eyes
CONAN_ Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2006 Μάλλον δεν πήγες στο "show" του στην Αθήνα. Βαριότανε απίστευτα, και έκανε ένα σωρό @@ριες που μας τα παρουσίαζε για κόλπα. Δεν λέω ωραία τα βίντεο που έχουνε κυκλοφορήσει, αλλά μετά απο αυτό που είδα στην Αθήνα, απογοητεύτικα πολύ...
CONAN_ Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2006 Ξέχασα, πολύ ωραίο το τραγουδάκι....το έψαχνα καιρό ! Ευχαριστώ !
Exoskeletor Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2006 Για πες μου εμπειριες. μακαρη να ειχα παει, μη ξεχνας τωρα ποια ειναι 50 χρονων, μια φιλη μου που πηγε επαθε πλακα. ελεγε επερνε ανθρωπους απο πανω και τους εμφανιζε κατω και μετα τους ξαναπηγενε πανω κτλ
Exoskeletor Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2006 τωρα τα διαβαζω ολα και ανατριχιαζω με της ελληνικες βλακειες του καθε ελληνα εδω μεσα. Τεσπα κριμα να μην δω ποιο πριν το video ποπό θα λιποθυμήσω σήμερα. μόλις είδα αυτό http://www.orthodoxia.gr/show.cfm?id=972&obcatid=1 τι να πει κανεις, άσχημο πράγμα ο φανατισμός μακάρι να τους κάψει ο θεός αυτούς τους καραγκιόζηδες που τα γραφουν αυτά
blueviper Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2006 Πάντως -μη νευριάσεις- οι περισσότεροι κατέληξαν πως ήταν μάλλον μάπα το καρπούζι και δεν τον άξιζε τον παρά ο Δαυίδ, με βάση τα όσα πρόσφερε στο κοινό. Θα μας είδε κι αυτός σαν παρακατιανούς, όπως κι η πλειονότητα των συγκροτημάτων που έρχονται, κάνουν την αρπαχτούλα τους καλά καλά κι επιστρέφουν στον πολιτισμό.
Exoskeletor Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2006 τοσα πολλα κακα σχολια ε? γιατι ρε παιδια, δε μπορω να καταλαβω, τη δεν σας αρεσε? Εντωμεταξυ απο οτι καταλαβα εκανε το κολπο που γραφει καπου με ενα στυλο και οτι γραφει το εμφανιζη μετα σε ενα χαρτι στο τελος, Αυτο το εχει ξανακανει και αλου και ο τροπος που διαλεγε τα ατομα ηταν να πεταει κατι ψηλα στον αερα και οποιος το πιασει (στο illusion το εχω δει) οποτε δεν πεζει να ηταν κομπαρσοι και τοτε το ειχε κανει και με σπρεη Επισης οσοι εχουν δει κανα dvd (αλλα στην ελλαδα προτα μιλαμε μετα σκεφτομαστε) θα εβλεπαν πως βαζη μερικους δικους του μεσα επιτηδες, ο ιδιος το εχει πει. Οπως αυτοι που λενε ξανακαντω κτλ, το κανει επειδη μια φορα live καποιος ειπε σε ενα show κουνα τα ποδια σου (sto death saw) και το κοινο ενθουσιαστηκε
blueviper Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2006 Περιγράφουν επακριβώς τι τους άρεσε και τι δεν τους άρεσε...ξεκίνα από το τέλος.
Exoskeletor Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2006 τα διαβασα ολα, καταλαβαινω πως δεν εκανε τα καλυτερα του αλλα 50 χρονων ειναι ο ανθρωπος. ηταν μεγαλη η αιθουσα? εγω ενιωσα απιστευτα οταν ειδα το dvd οπως ο φιλος manuel παντως
blueviper Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2006 Εντάξει...δεν τον βάλανε να τρέξει κατοστάρι, για να μας ανησυχεί η ηλικία του. Προσωπικά δεν έχω άποψη επί του θέματος και δε με ενδιέφερε και να αποκτήσω. Τόσα φράγκα για τον David δεν τα χαλάλιζα.
Exoskeletor Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2006 ε λογικο αυτο. εσυ με τοση πειρα στην πλατη στον david θα τα δωσεις? just kidding αλλα αυτη η υπογραφη σου μου χτυπαει στα ματια
blueviper Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2006 Μάλλον δεν την έπιασες την υπογραφή...δεν τα λέω εγώ αυτά, απλώς μεταφέρω όσα μου εκμυστηρεύθηκαν. Δεν έχω τίποτα με το David...τη δουλειά του κάνει κι αυτός. Άλλοι πήγαν και ψιλοξενέρωσαν. Ο καθένας με τις επιλογές και τις προτιμήσεις του.
Exoskeletor Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2006 Πολυ μεγαλη υπογραφη ρε παιδι μου, και ποιος ειναι ο φιλτατος? Δεν εχεις τιποτα μαζη του αλλα για τον david τοσα λεφτα δεν θα χαλαγες Ψιλοστεναχωρηθηκα παντως.. Δεν ηθελα να αφησει τετοια εντυπωση. μηπως οτι τρομερο ειδαμε απο τον david ειδαμε?
blueviper Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2006 Κοίτα να δεις...ούτε fan/groupie του δηλώνω, ούτε φανατικός πολέμιος. Τη δουλίτσα του κάνει κι αυτός, τα εκατομμυριάκια του αρπάζει, ο κόσμος γουστάρει...όλα καλά. Απλώς η δική μου επιλογή είναι να απέχω από κάτι που προτιμώ να δω από πειρατικό cd και μόνο. Δε χρειάζεται πάντως να στενοχωριέσαι...αλίμονο αν τα βάφαμε και μαύρα επειδή ο David κι ο κάθε David δεν έπιασε το peak της απόδοσής του.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.