Greek_Gares Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2006 Γεια σας παιδία είμαι καινούργιος στο forum και θα ήθελα να ρίξετε τα φώτα σας στο πρόβλημα μου.Έχω τη συγκεκριμένη motherboard http://www.hothardware.com/viewarticle.aspx?articleid=57&catid=3 και θα θέλω να βάλω μια κάρτα γραφικών μνήμης 512mb.To πρόβλημα μου είναι αφού η κάρτα γράφει στις ιδιότητες οτι έχει 5 pci slots εγώ μπορώ να βάλω κάρτα γραφικών pci-express? Μπορεί να είναι βλακώδεις ερώτηση αλλά παρακαλώ βοηθήστε ένα άχρηστο!!!!! :confused: :oops: Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τη βοήθεια!!!!!!!
TSOPK Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2006 1 Accelerated Graphics Port (AGP) Pro Slot AGP πρεπει να βαλεις. Αλλο pci και αλλο pcix. ΥΓ: Καλως ηρθες
asmilon Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2006 Greek_Gares καταρχας καλως ηρθες στο forum μας Δε ειναι βλακωδης η ερωτηση σου, ολοι απο το μηδεν ξεκινησαμε ;-) Η μητρικη που εχεις δε παιρνει καρτες γραφικων με το καινουριο PCI Express, αλλα εχει το παλαιοτερο AGP. Απλα βρες μια καρτουλα που ειναι AGP ή κοιτα για μια συνολικη αναβαθμιση στο συστημα σου...
Greek_Gares Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2006 Παιδία ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια οπώς επισής και για το καλωσόρισμα.Να είσται καλά!!!!!
antonl Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2006 Επίσης βλέποντας πως η μητρική υποστηρίζει τους παλαιότερους Socket A επεξεργαστές της AMD, πιθανότατα να μην αξίζει ο κόπος για μια κάρτα γραφικών με 512MB. Αν είναι κάποιο low σχετικά μοντέλο, θα μπορεί να το «εκμεταλλευτεί» πλήρως η CPU αλλά η αδυναμία της GPU θα καθιστά ουσιαστικά άχρηστα τα πολλά MB της κάρτας. Αν πάλι είναι κάποιο high μοντέλο, θα είναι υπερβολικά καλό για τον επεξαργαστή με αποτέλεσμα να μην αποδίδει η κάρτα όσα πραγματικά μπορεί.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.