Προς το περιεχόμενο

Μπορώ να βάλω κάρτα γραφικών????????????!!!!!

Greek_Gares

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδία είμαι καινούργιος στο forum και θα ήθελα να ρίξετε τα φώτα σας στο πρόβλημα μου.Έχω τη συγκεκριμένη motherboard http://www.hothardware.com/viewarticle.aspx?articleid=57&catid=3

και θα θέλω να βάλω μια κάρτα γραφικών μνήμης 512mb.To πρόβλημα μου είναι αφού η κάρτα γράφει στις ιδιότητες οτι έχει 5 pci slots εγώ μπορώ να βάλω κάρτα γραφικών pci-express?

Μπορεί να είναι βλακώδεις ερώτηση αλλά παρακαλώ βοηθήστε ένα άχρηστο!!!!!:confused: :confused: :oops:

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τη βοήθεια!!!!!!!

Δημοσ.

Greek_Gares καταρχας καλως ηρθες στο forum μας :-)

Δε ειναι βλακωδης η ερωτηση σου, ολοι απο το μηδεν ξεκινησαμε ;-)

Η μητρικη που εχεις δε παιρνει καρτες γραφικων με το καινουριο PCI Express, αλλα εχει το παλαιοτερο AGP. Απλα βρες μια καρτουλα που ειναι AGP ή κοιτα για μια συνολικη αναβαθμιση στο συστημα σου...

Δημοσ.

Επίσης βλέποντας πως η μητρική υποστηρίζει τους παλαιότερους Socket A επεξεργαστές της AMD, πιθανότατα να μην αξίζει ο κόπος για μια κάρτα γραφικών με 512MB. Αν είναι κάποιο low σχετικά μοντέλο, θα μπορεί να το «εκμεταλλευτεί» πλήρως η CPU αλλά η αδυναμία της GPU θα καθιστά ουσιαστικά άχρηστα τα πολλά MB της κάρτας. Αν πάλι είναι κάποιο high μοντέλο, θα είναι υπερβολικά καλό για τον επεξαργαστή με αποτέλεσμα να μην αποδίδει η κάρτα όσα πραγματικά μπορεί.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...