Προς το περιεχόμενο

Προσφορά conn-x OnDSL HOME

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειδα εδω http://www.ote-shop.gr/page_content.asp?wid=302&hop=h οτι εχει προσφορα το πακετο με 28.5 ευρω για 1024 γραμμη και προσβαση.Πηρα τηλ το 134 και μου ειπαν οτι περιλαμβανει και τελος γραμμης dsl και παροχο προσβασης . Αν ειναι ετσι φαινεται καλη περιπτωση, μιας και τωρα μονο το μηνιαιο παγιο για την dsl ειναι καπου στα 23 ευρω , αλλα δεν ξερω γιατι ... παντα εχω επιφυλαξεις στο 134. Ξερει κανεις κατι σιγουρο ???? Ευχαριστω.:-D :-D :-D

Δημοσ.

Σίγουρο 100% είναι. Μάλιστα μέχρι τις 15/10 είχε προσφορά το 1024 στην τιμή του 768, δηλαδή 22,5€ το μήνα. Το μόνο κακό είναι η προϋπόθεση 6μηνης παραμονής.

Αν μπορείς, περιμένε 1-2 εβδομάδες ακόμα μπας και ξανακάνει την παραπάνω προσφορά ο ΟΤΕ λόγω εορτών :)

Δημοσ.
psake se enallaktikous, tellas, vivodi, kai kane ligo ypomoni gia hol kai forthnet.

stin perioxi pou meneis pithanon na exeis idi diktio kai oi ypoloipoi na dosoun sintoma.

min desmeyteis gia tosous mines

Εχω δικτυο απο ολους σχεδον αλλα απαιτουν διακοπη της υπαρχουσας dsl μεσω ΟΤΕ και να περιμενω ...αγνωστο να μου βαλουν δικη τους.Αλοιως το Tellas zisto θα ηταν καλο αν εδινε και isdn γραμμη.

Δημοσ.

Όπως είπε και ο ssonic, είναι σίγουρο 100% το πακέτο... 28.5€ δίνεις το μήνα όμως, όχι το 2μηνο (το λέω επειδή σε βλέπω αρκετά ενθουσιασμένο με την τιμή, η οποία δεν είναι ιδιαίτερα καλή σχετικά με τον ανταγωνισμό)... παρόλα αυτά, στα 28.5€ το μήνα περιλαμβάνεται το πάγιο της adsl+το πάγιο της παροχής ιντερνετ από την otenet, χωρίς να διακόψεις καθόλου (όπως λες ότι θέλεις) την υπάρχουσα γραμμή σου...

Αυτό που βλέπω χλωμό είναι να βγει άμεσα καλύτερη προσφορά... συνήθως σε περιόδους εορτών, ο οτε βγάζει κάτι μούφες προσφορές και τα βασικά πακέτα του μένουν όπως είναι...

Δημοσ.

Έτσι όπως τα λέει ο schumacher είναι τα πράματα. Ο ΟΤΕ στις γιορτές θα βγάλει καμιά προσφορά του στυλ η 1024 με 28.5 ευρώ και ένα mp3 player δώρο.Το οποίο βέβαια για να το έχετε θα πρέπει να μείνεται τόσους μήνες στον ΟΤΕ και αν φύγετε νωρίτερα το πληρώνετε κλπ κλπ.... Μην περιμένετε ο ΟΤΕ στις γιορτές να ρίξει τις τιμές.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...