Προς το περιεχόμενο

προβλημα με την καρτα Tv-Tuner CRYPTO

reddath

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω προβλημα με την καρτα Tv-Tuner.

Πηρα την καρτα της CRYPTO PC-TV Radio Tuner III

Την εγκαταστησα και παιζει κανονικα και Τηλεοραση και Ραδιοφωνο

Μονο οταν κανω Record απο TV εχει προβλημα στον ηχο(Δεν εχει καθολου)

Εχω Motherboard ASUS P5RD1-VM με καρτα ηχου on board και καρτα οθονης ATI RADEON XPRESS 200

Μηπως μπορει κανεις να με βοηθησει.

Ευχαριστω

Δημοσ.

Έχω το ίδιο ακριβώς πρόβλημα και δε ξέρω τι παίζει... για ένα διάστημα τα είχα καταφέρει με reinstall των drivers κάρτας ήχου και κρύπτο, αλλά είναι πολύ μπέρδεμα...

Δημοσ.

Αυτο που φταιει ειναι η καρτα ηχου.δεν ξερω γιατι αλλα οι καρτες της crypto δε τα πανε καλα με τις on-board.αν το pc σου εχει line in στο εμπρος μερος συνδεσε το line out της tv tuner με το line in στο εμπρος μερος.αλλιως δοκιμασε να ψαχτεις με τις ριθμισεις του ηχου.

Δημοσ.

Κανε install απο τον πινακα ελεγχου/ συστημα/ υλικο/ διαχειριση συσκευων/ ελεγκτες ηχου, βιντεο κλπ θα το δεις σαν ελεγκτη πολυμεσων η κατι αναλογο αν θυμαμαι καλα, δωστου απο εκει εγκατασταση οριζοντας του να κανει εγκατασταση απο το drive που εχεις το cd εγκαταστασης. Αν δεν στο παρει την πρωτη δοκιμασε παλι, το εχω εγκαταστησει αρκετες φορες ετσι. Vags

Δημοσ.

Έχεις επιλέξει από τον μείκτη της κάρτας ήχου ποιο κανάλι θα χρησιμοποιείται για εγγραφή; Αν δεν είναι στο line in λογικό είναι να μην έχει ήχο αυτό που γράφεις. Προσοχή, όχι το line in για playback αλλά για record

mixer.gif

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...