skiaxtro7 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2006 Γεια χαρα παιδια..Πηρα πριν λιγες μερες το nokia 6270.Ειχε μαζι μια minisd 128mb.Την εβαλα αλλα προσεξα οτι ηταν σαν να μην υπηρχε..Δηλαδη πηγα να στειλω ενα mp3 μεσω bluetooth και το εκοβε στα 1,6mb.Δηλαδη η μνημη του κινητου ειχε τοσο ελευθερο space.Ξερετε τι να κανω για να περαστει η mini sd?
glougr Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2006 pas minimata-epiloges-allo-mnimi se xrisi kai epilegeis tin mmc boreis na pas kai stis ri8miseis tis cameras kai na valeis mnimi se xrisi tin mmc gia na apo8ikevodai oi photo kai ta video ekei
glougr Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2006 pas minimata. den baineis poio mesa, diladi dimiourgia-eiserxomena ktl, alla patas epiloges. meta pas ru8miseis. kato kato stis ru8miseis einai to allo. vriskeis to mnimi se xrisi kai to allazeis !
skiaxtro7 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2006 Οχι τιποτα αυτο δεν υπαρχει..Κανενας αλλος που αν ξερει
savvvas Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 βασικά, είχα και εγώ το 6270. έτσι, όταν κάποτε μου είχαν μείνει περίπου 10 μβ ελεύθερα στη μνήμη, είχα πάει να τραβήξω ένα βίντεο, και μετά από λίγη ώρα, μου σταμάτισε να τραβάει βίντεο. Δεν έδωσα και πολύ σημασία. Πήγα τότε στον υπολογιστή μου, να βάλω κανένα τραγούδι στο κινητό, και παρόλο που υπήρχαν περίπου 10 μβ ελεύθερα, μου έλεγε πως δεν χωρούσε{ελπίζω να κατάλαβες τι λέω}. έτσι, πήρα μία καινούργια μνήμη, και λύθηκε το θέμα. Πάντως, αν δεν θες να αγοράσεις καινούργια μνήμη, τότε κάνε τα εξής: Μετέφερε όλα τα αρχεία από την κάρτα μνήμης, στον υπολογιστή σου-έπειτα, απο κινητό, πήγαινε στο μενού>έκθεση>καρτα μνήμης>επιλογές>μορφοποίηση κάρτα μνήμης. - εκεί κάνε μία μορφωποίηση, και ξαναμετέφερε τα αρχεία στο κινητό σου. {ελπίζω να σε βοήθησα)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.