_LunaTiC_ Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2006 Καλημέρα. Θα ήθελα να ρωτήσω τους πιο εμπειρους από εμένα, στον προγραμματισμό για smart devices, αν υπάρχει κάποιο άλλο framework για το visual studio 2003, πέρα από το compact framework της micro$oft ή το OpenNETCF (το οποίο είναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ, αλλά κατά την ταπεινή μου γνώμη έχει μερικές ελλείψεις). Επίσης, θα ήταν ποτέ δυνατό να χρησιμοποιήσουμε το Compact Framework 2 στο visual studio 2003; Ευχαριστώ!!
bandito Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2007 Καλημέρα. Θα ήθελα να ρωτήσω τους πιο εμπειρους από εμένα, στον προγραμματισμό για smart devices, αν υπάρχει κάποιο άλλο framework για το visual studio 2003, πέρα από το compact framework της micro$oft ή το OpenNETCF (το οποίο είναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ, αλλά κατά την ταπεινή μου γνώμη έχει μερικές ελλείψεις). Επίσης, θα ήταν ποτέ δυνατό να χρησιμοποιήσουμε το Compact Framework 2 στο visual studio 2003; Ευχαριστώ!! Αυτά τα δυο ειναι που ξερω. Το .net cf2 δεν μπορεις να το χρησιμοποιήσεις στο 2003 (εκτος και αν γίνεται με καμια χακιά, ψάξε στο google). Το openNetCF έχει πράγματι μερικές ελλείψεις, αλλά ειναι Open source. Θυμάμαι δυο τρια απλά πραγματάκια τα ειχα patchάρει μόνος μου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.