Dangelo Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2006 Ο τίτλος πιστεύω τα λέει όλα... Γίνεται να βαλω σε ένα PC 2 και παραπάνω DVD-RW και να κάνω ταυτόχρονη εγγραφή με κάποιο πρόγραμμα π.χ. Nero??? Έχει ασχοληθεί/προσπαθήσει κανείς κάτι τέτοιο?? Ξέρω πως υπάρχουν μηχανήματα στην αγορά που κάνουν αυτό που ζητάω, αλλά θέλω να το φτιάξω μόνος.
KenZone Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2006 nai .. sigoura ginetai ... 8umamai palia otan pira to 16x cdwriter m enas filos m eixe ena tower me 4 nomizw 12x scsi cd writers kai ekane maziki paragwgi
BadBoy Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2006 Φυσικά και γίνεται. Μάλιστα η επαγγελματική έκδοση του Nero επιτρέπει μέχρι 32 ταυτόχρονες εγγραφές. Προσωπικά, έχω κάνει μέχρι 3, χωρίς κανένα πρόβλημα. Καταλαβαίνεις όμως ότι χρειάζεται αρκετή, έως πολύ (ανάλογα τον αριθμό των εγγραφών), μνήμη RAM.
Dangelo Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2006 xm... καλό μου ακούγεται... η επιλογή "Use Multiple Recorders" ??? Αν ναι είμαι ΟΚ, thnks παιδιά, βοηθήσατε όλοι πολύ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.