Προς το περιεχόμενο

Κινητά να στέλνουν άδεια SMS και να καλούν μόνα τους...

Japan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σας έχει τύχει ποτέ? Έχει τύχει και σε μένα και σε γνωστούς μου.

Συγκεκριμένα τις προάλλες με παίρνει τηλέφωνο στο κινητό η αδερφή μου από το κινητό της. Το σηκώνω, τίποτα. Άκουγα κάτι θορύβους background αλλά φωνή τίποτα. Αρχικά υπέθεσα πως το είχε σε καμμιά τσάντα και πατήθηκε κανά κουμπί, αλλά μετά θυμήθηκα πως έχει κινητό με καπάκι. Την παίρνω τηλέφωνο σπίτι, ήταν εκεί, το κινητό της δίπλα της στο τραπέζι. Κοιτάει τις εξερχόμενες και όντως είχε κλήση προς εμένα την οποία δεν έκανε.

Επίσης έχω λάβει από άσχετο άτομο άδειο SMS.

Έχει τύχει σε γνωστό μου το ίδιο πράγμα με τηλέφωνα και SMS από συγκεκριμένο αριθμό και όταν τελικά βρήκε το άτομο, του είπε ότι το κινητό αυτό το είχε παρατημένο (πρώην εταιρικό νουμερο, ήταν παλιός συνάδελφος)

Ξέρει κανείς τι παίζει? Μην χρεωνόμαστε τσάμπα και βερεσέ...

Δημοσ.

Η αληθεια κρυβεται εκει εξω......

λολ

Λες αυτα που λεει ο ευαγγελατος να τα επαθε η αδερφη σου?

Δημοσ.

εμενα το κινητο της κοπελας μου

μου στελνει συνεχεια αδεια μηνυματα και με παρνει και τηλεφωνο απο μονο

του καμια φορα!

φαινεται μαγαπαει αλλα το κανει και στον πατερα της!

ειναι πολυ αστειο για καμια φορα ειμαστε μαζι και αρχιζει να χτυπαει το τηλεφωνο μου!

αστειο ειναι αλλα καμια φορα της τελειωνει η καρτα πολυ γρηγορα ετσι!

Δημοσ.

den einai white noise...mou to ekane to nokia 6020(s40).2 fores malista.estelne aneleipws kena sms sthn prwth kataxwrhsh tou katalogou.thn prwth fora tou ekana epanafora ry8misewn,thn deyterh to xarisa.kai den to ekane apo pathma plhktrwn,kleidwmeno sthn tseph mou htan.

Δημοσ.

Μου έχει τύχει και μένα, με καλούν άσχετοι και μου λένε πως τους έστειλα κενό SMS... στη Voda κάνουν τους Κινέζους όταν τους το είπα.

Η πλάκα είναι πως δεν έχω μονάδες στον συγκεκριμένο αριθμό (καρτοκινητό που παλιότερα ήταν συμβόλαιαο). Άρα 90% παίζει μλκία της Voda.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...