Exiled2 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2006 Έχω εγκαταστήσει το acronis enterprise server και τρέχω την παραπάνω εφαρμογή. Πάω install acronis components to a remote computer και φτάνω στο σημείο όπου μου ζητάει computer, username και password. Εδώ κολλάω. Ενώ βάζω κανονικά τα στοιχεία μου λέει ότι είναι λάθος. Το έχω δοκιμάσει και σε διαφορετικούς υπολογιστές και με διαφορετικούς χρήστες και με κωδικό και χωρίς. Θα έπρεπε να έχω κάνει τίποτε άλλο πρώτα στον υπολογιστή μου ή στους υπολογιστές που προσπαθώ να συνδεθώ? Ευχαριστώ.
Exiled2 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2006 Παρατήρησα ότι μόνο σε xp δεν μπορώ να συνδεθώ. Σε server 2003 συνδέθηκα κανονικά. Ενώ σε ένα pc με xp που εγκατέστησα και απεγκατέστησα τοπικά το acronis true image agent τώρα συνδέεται κανονικά. Μήπως είναι κάποια επιλογή ασφαλείας τον xp? Firewall είναι απενεργοποιημένο.
Exiled2 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2006 Κι άλλη παρατήρηση. Μόνο σε ελληνικά xp δεν μπορώ να συνδεθώ. Σε αγγλικά συνδέομαι κανονικά.
Exiled2 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2006 Τελικά το βρήκα. Στον πίνακα ελέγχου-> Εργαλεία διαχείρισης-> Τοπική πολιτική ασφάλειας-> Τοπικές πολιτικές-> Επιλογές ασφαλείας άλλαξα το "Πρόσβαση δικτύου: Μοντέλο κοινής χρήσης και ασφάλειας για τοπικούς λογαριασμούς" από Μόνο επισκέπτες - οι τοπικοί χρήστες ελέγχονται σαν επισκέπτες σε Κλασική - οι τοπικοί χρήστες ελέγχονται σαν να είναι οι ίδιοι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.