Προς το περιεχόμενο

ADSL2+ και Vivodi Telecom

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπάρχει διαθεσιμότητα ADSL2+ πρόσβασης μέσω του ιδιόκτητου δικτύου της Vivodi Telecom στην περιοχη μου,

θα ηθελα λοιπον την γνωμη σας σχετικα με την αξιοπιστια της συγκεκριμενης εταιριας λαμβανοντας υποψιν το γεγονος οτι σου δινει 4 γραμμη με μονο 239 ευρω για ενα χρονο. Υπαρχει και αλλο επιπλεον κοστος σε συτην την προσφορα,

Αξιζει να περιμενουμε και την Forthnet?

Δημοσ.

βασικα θα σου ελεγα να δεις και το ζιστο της τελας αλλα σαν χρηστης βιβοντι full llu μπορω να σου πω οτι η γραμμη μου ειναι παντα οκ και δεν εχω αντιμετωπισει κανενα προβλημα..Το μεγαλο μειον της βιβοντι ειναι η εξυπηρετηση πελατων,δηλαδη το τηλ κεντρο...

Δημοσ.

Καλα που να δεις και τη Forthnet... Απλα δεν εξυπηρετεισαι ποτε μεσω τηλεφωνου! Κυριλεκτικα μιλαμε ετσι? Δεν βγαζει ποτε γραμμη.

Παντως εγω θα περιμενα και τη forthnet γιατι παντα εχει καλες προσφορες, και θα αναγκαστει να το κανει αυτο και με τις ιδιοκτητες γραμμες της για να προσελκυσει πελατες, αφου η Τελλας εχει ηδη αρχισει να τους παιρνει απο πΟΤΕ.

Δημοσ.

re file pote xreiastikes na kaleseis support tis forthnet?? egw mia fora pira til imoun anamoni peripou 5-7 min kai eimai 2 xronia peripou sindromitis tis forthnet.... oso gia vivo otan dokimasa na tin allaksw se full llu gia na ta kataferw eixa parei 100 til k perimena kamia wra kathe fora mexri pou zitisa ta lefta mou pisw

Δημοσ.

Αυτο που με ενδιαφερει σε πρωτη φαση ειναι να παρω μια γνωμη για το Ιδιοκτητο δικτυο της βιβοντι. Ειναι αξιοπιστο, σου δινει τις ταχυτητες που σου πουλαει?

και οσον αφορα την εξυπηρετηση πελατων συμφωνω με τον boredmind και προσθετω οτι και της ΗΟΛ η εξ.πελατων δεν ειναι και η καλυτερη αλλα δεν την χρειαστηκα ακομα και κοντευει ενας χρονος. αυτο σημαινει καλο δικτυο Ποτε στην περιοχη μου.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...