Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με HDD MAXTOR

stamos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προχθές χρειάστηκε να κάνω format τον σκληρό δίσκο του γραφείου. Είναι ένας maxtor 80 gb μοντέλο 8Y080MO sata. Όλα κάλα μέχρι εδώ. Κάνω format fdisk κτλ και πάω να εγκαταστήσω τα xp.Μόλις πάει να κάνει εγκατάσταση στο μενού που επιλέγεις άμα θα κάνεις ένα καινούργιο Installation ή αν θα διορθώσεις το προηγούμενο.μόλις διαλέγεις σου λέει ότι δεν βρίσκει σκληρό δίσκο.Έχω δοκιμάσει με το Maxblast 4 που σου προτείνει να κάνεις partition η maxtor και τα κάνει όλα κανονικά. Δεν ξέρω τι μπορεί να φταίει. Η αλήθεια είναι ότι είμαι ανίδεος από τεχνολόγια sata. Ξέρετε τι μπορεί να φταίει?

Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Δημοσ.

prepi na perasis driver gia sata.

logika periexete sto cd tis mitrikis.

ftiakse mia disketa me tous drivers kai prin tin egatastasi ton xp tha erwtithis se kapia fasi an thelis na perastoun drivers gia sata.(prepi na patisis kapio "F" an thimame kala kata ton elenxo ton siskeuwn).

Δημοσ.

ΑΠΟΡΙΑ:Εαν ηταν θεμα drivers,τοτε πως τον "ειδε",και εκανε fdisk/format απο dos?. Μηπως υπαρχουν στο cd των windows,και τοποθετουνται προσωρινα μεχρι να γινει το format,και κατοπιν σβηνονται?.Φαινεται απιθανη μια τετοια περιπτωση.Ας μου λυση καποιος αυτην την απορια.Στο δικο μου pc,δεν βαζω drivers sata,αν και εχω δυο επανω.Υπαρχει ρυθμιση στο bios.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

epeidh eixa kai egw provlhma me sata sklhro, ekana cd gia xp pro en me tous drivers, kai doulepse. exei kapoios na proteinei kapoio site gia na kanw upload to cd gia na mhn kourazeste bre paidia. Egw to xrwstaw auto sthn voihthia tou Stergiou, thank's tar.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...