Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με θυρα usb 2.0 και external hd/flash drives?

gust

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ο υπολογιστης μου διαθετει 6 θυρες usb 2.0

Οποτε παω να συνδεσω τον εξωτερικο μου σκληρο western digital 80gb ή οποιαδηποτε αλλη μοναδα αποθηκευσης (βλ. flash drives) τα οποια ειναι συμβατα με usb 2.0 εμφανιζεται ενα μηνυμα και μου λεει οτι αυτη η συσκευη μπορει να λειτουργησει ταχυτερα και οτι πρεπει να την συνδεσω σε μια θυρα υψηλης ταχυτητας usb 2.0!

Το συστημα μου τρεχει σε win xp sp2 και ειναι up to date.

Στο site της microsoft βρηκα αναφορα σε αυτο το προβλημα ομως τα γραφομενα δεν με βοηθησαν και πολυ (αναφερει οτι απλα χρειαζεται sp2 το οποιο εχω ηδη)

Αποφασισα να ρωτησω εαν καποιος μπορει να με βοηθησει ή εχει το ιδιο προβλημα γιατι η μεταφορα μεγαλων αρχειων ειναι πολυ κουραστικη υποθεση οταν γινεται με τοσο χαμηλες ταχυτητες (σαν usb 1.0).

Ευχαριστω!

Δημοσ.

Η μητρικη ειναι η asus A8V-E SE.

Το σπασιμο στην ολη υποθεση ειναι οτι τα μεσα αποθηκευσης δουλευουν μια χαρα στα pc φιλων με ταχητυτα usb 2.0.

Ειδα και το παρομοιο thread antonl..........ειναι μεγαλο προβλημα ρε γα...το.

Αντε καποιος γνωστης να μας δωσει μια λυση........!

Δημοσ.

Λοιπον τωρα μολις δικιμασα την ενημερωση του προγραμματος οδηγησης για το usb απο το control panel.........Ολα δουλευουν θαμασια!Ο σκληρος και το flashaki αναγνωριζονται ως usb 2.0.

Ευχαριστω antonl για την παραπομπη....και ευχαριστω και το παλικαρι που εδωσε την λυση στο αλλο thread.

Ποσο ειχα πεδευτει με αυτο το προβλημα.....

Ευχαριστω και παλι....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...