drusy Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2006 Σαν νέα στην παρέα καλημερίζω τους ξενύχτηδες! Η ερώτηση μου... έχω κατεβάσει την έκδοση 5.8.8 της Perl. Θέλω να την εγκαταστήσω... έχει κανείς καμιά ιδέα για το πως;;; (το λειτουργικό μου είναι windows xp) Ευχαριστώ εκ των προτέρων :-D
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2006 Kalhmera, xwris na exw doylepsei perl tha soy elega na koitakseis ayto.. http://www.activestate.com/store/productdetail.aspx?prdGuid=81fbce82-6bd5-49bc-a915-08d58c2648ca pata ekei poy leei free... (twra apo periergeia to egkathistw kai gw//)
xpapias Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 Χμ. Επαναφέρω το θέμα. [asxetos]Αφού κατεβάσω το πακέτο και το εγκαταστήσω που γράφω τον κώδικα μου?[/asxetos]
pinball_elf Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 Χμ. Επαναφέρω το θέμα. [asxetos]Αφού κατεβάσω το πακέτο και το εγκαταστήσω που γράφω τον κώδικα μου?[/asxetos] Ton kwdika mporeis na ton grapseis se opoidipote text editor (Notepad), kai na ton swseis se kapoio arxeio. Paradeigma (hello_world.pl): > print "hello world from perl\n"; Twra gia na trekseis to perl programma sou anoigeis ena DOS prompt kai arkei na exei sto PATH tin entoli `perl` (dwse `perl -v`). Opote dineis `perl hello_world.pl`
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.