Προς το περιεχόμενο

xamiles taxitites fortnet.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

mono o theos...

oloi stin anamoni eimaste file. h taxitites akoma den einai kales toulaxisto kai se emena. alla fantazome kai se poli kosmo.

opote anamenoume..

Δημοσ.
Pedia gia sas exo forthnet sta 1024 otan katevaza rapidshare mexri prin ena mina katevaza me 90-110 tora ton teleuteo mina katevazo apo 40-60. Mpori kanis na voithisi?

FORTHNET ithela na po.

Μία απο τα ίδια! Η μόνη μέρα που κατεβάζω με 100 110 ειναι το Σάββατο απο τις 9 μεχρι τις μία το μεσημερι.

Δημοσ.

Παιδιά κ εγώ τα ίδια κέντρο Θεσσ με οτενετ! Ενω όταν είχε γίνει η αναβάθμιση κατέβαζα τέρμα με 768 τον τελευταίο καιρό κατεβάζω με τη μισή ταχύτητα! Ελπίζω να διορθωθεί κάποια στιγμή... μόνο το βράδυ πολύ αργά φτιάχνει καμιά φορά η ταχύτητα.... περιμένουμε...

Δημοσ.

Τα ιδια και τα ιδια, ειπαμε υπομονη κανουμε ολοι εως τελη Νοεμβριου.

Ο πΟΤΕ κανει αναβαθμισεις (για υποβαθμισεις το βλεπω) εως τελη Νοεμβριου στις γραμμες ADSL του, εως τοτε υπομονη και οι ISP's δεν φταινε!!!!

Δημοσ.

Άστα να πάνε κι εγώ έκανα αναβάθμιση της γραμμής μου σε 1024 Forthnet και αντί να πηγαίνω πιο γρήγορα πηγαίνω πολύ χειρότερα. Κατεβάζω με 4 Maximum

Δημοσ.

lol ti 4kb/s?

Kai se emena to telefteo kairo mia pianei 100-110kb/s kai alles sernwmai eftixws ligo kalhtera apo tous pio panw 80-75kb/s me forthnet kai perioxh moschato

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...